Fjern YourSites123.com virus (Fjernelsesguide) - aug 2017 opdatering

YourSites123.com virus fjernelsesguide

Hvad er YourSites123.com?

Hvorfor du bør ikke benytte YourSites123.com søgemaskinen:

YourSites123.com virus

YourSites123.com browser hijacker er endnu et potentielt uønsket program (PUP), der vil blive lagret i vores spyware reaearchdatabase. Denne hijacker dukker op i form af en startside og en nyligt instillet standard søgemaskine. Selvom det virker som et harmløst værktøj dedikeret til søgninger, betragtes YourSites123.com som en rogue hjemmeside. Sikkerhedsleverandører anbefaler ikke at benytte den overhovedet!

YourSites123.com PUP er et program, der normalt kryber ind i computere lydløst, uden at spørge om direkte tilladelse til dette fra computerens administrator. Ud over dette, igangsætter denne søgemaskine straks nogle vilkårlige aktiviteter i Windows-registreringsdatabasen og andre systemindstillinger. Først og fremmest fjerner den din tidligere indstillede startside og sætter YourSites123.com som den nye.

Disse ændringer kan gøres ved hjælp af udvidelser, som denne browser hijacker har installeret på din webbrowser, lige efter dens infiltration af din computer. Disse tvivlsomme udvidelser kan også indsamle data om dine browsing aktiviteter. Tænk over det – har du lyst til at lade nogle mistænkelige tredjeparter studere dine browserdata, downloads, foretrukne websteder, søgeforespørgsler og lignende oplysninger? Det tvivler vi stærkt på.

YourSites123.com virus

Desuden er den søgemaskine, der fremmer YourSites123.com meget vanskelig at gennemskue . Søgemaskinen er lånt fra Yahoo sitet, men den leverer ikke præcise søgeresultater. Hver af dem er ændret lidt, for at forårsage YourSites123.com omdirigeringer til sponsorerede websteder. Det er derfor disse resultater kan indeholde hyperlinks, der linker brugere til tredjepartswebsteder, der søger at øge deres popularitet.

Vær opmærksom på YourSites123.com omdirigeringer, da de kan føre dig til potentielt farlige websteder, der kan omfatte smitsomme downloads. Ligegyldigt om nogle af de relaterede websteder kan være sikre og forsvarlige, bør du ikke benytte denne søgeside, hvis du ikke ønsker at inficere din computer med en anden PUP eller en mistænkelig computer trussel. For at fjerne YourSites123.com hijacker, anbefaler vi at installere FortectIntego anti-malware, som kan opdage og fjerne programmer som dette.

Hvordan har YourSites123.com hijack påvirket mit system?

YourSites123.com software kan ikke findes online, og det kan ikke downloades direkte fra nogen officiel programhjemmeside. Det betyder, at dette program normalt rejser med andre programmer (normalt dem, der er gratis), og bliver installeret uden brugerens viden om dette.

Den vigtigste nøgle til en sikker installationsproces er, at være forsigtig og til at studere hvert installationstrin uden at forhaste sig igennem installationen. Du bør også undgå at installere programmer, ved hjælp en Basic eller Standard installationsmetode. I stedet bør du vælge enten en Avanceret eller Brugerdefineret metode. Derefter skal du fravælge mistænkelige tilbud om, at få bonussoftware installeret gratis.

I tilfælde af, at YourSites123.com virus allerede er dukket op på din internetbrowser, bør du ikke spilde tiden og fjerne det ASAP.

Hvordan fjernes denne browser hijacker?

YourSites123.com virus er en ubehagelig applikation og bør ikke holdes på din computer under nogen omstændigheder. Det er indlysende, at den ikke er til nogen nytte for dig, så du skal fjerne det uden nogen forsinkelse. For at lære dig at fjerne den manuelt, har vi udarbejdet meget informative instrukser for fjernelse, herunder illustrationer og skærmbilleder af selve fjernelsen.

Uanset om du tror, at du allerede har afinstalleret YourSites123.com, anbefaler vi på det kraftigste at scanne dit system med et pålideligt anti-spyware program. Du har måske givet andre programmer lov til, at komme ind på din computer uden selv at vide det, så der er en chance for at du måske har installeret flere PUPs for et stykke tid siden. Ey anti-spyware program kan afsløre sådanne pc parasitter og fjerne dem nemt.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel YourSites123.com virus fjernelsesguide

Fjern YourSites123.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér YourSites123.com og relaterede programmer
  Se her efter YourSites123.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern YourSites123.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter YourSites123.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern YourSites123.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal YourSites123.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern YourSites123.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her YourSites123.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut YourSites123.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern YourSites123.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her YourSites123.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre YourSites123.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern YourSites123.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter YourSites123.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre YourSites123.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med YourSites123.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog