Fjerne Your Template Finder Toolbar (Fjernelsesguide) - nov 2015 opdatering

Your Template Finder Toolbar fjernelsesguide

Hvad er Your Template Finder Værktøjslinje?

Your Template Finder Værktøjslinje af Mindspark. Hvad bør jeg vide om dette?

Your Template Finder Værktøjslinje er et program, skabt af Mindspark Interactive Inc. Det er meningen, at det skal give brugerne hurtig adgang til skabeloner til kuponer, flyers, resumeer, etiketter og så videre. Dette selskab er kendt som udvikler og distributør af gratis software, herunder forskellige browser plug-ins og værktøjslinjer. Desværre er de fleste af programmerne, der er udviklet af Mindspark, kategoriseret som potentielt uønsket, og du bør undgå dem.

Your Template Finder Værktøjslinje er også klassificeret som potentielt uønsket program (PUP). Det er nært beslægtet med ask.com søgesiden og kan være forbundet med en browserkapring. Normalt spredes det bundtet med freewares, fordi dette er den nemmeste måde at infiltrere brugerens computer, uden at blive bemærket. Hvis det har succes med sin infiltration, sætter Your Template Finder MyWay, hvilket er en tilpasset Ask-udgave, som standard startside og søgemaskine. Selvom denne søgemaskine er legitim, er den ikke pålidelig på grund af det faktum, at den spredes på en sådan måde, og er kendt for at fremme sponsorerede websites. Vi anbefaler ikke at browse gennem denne søgeside, da du kan blive forsynet med ændrede søgeresultater, der er fyldte med usikre links og reklamer. I den forbindelse, kan det at klikke på en af disse annoncer, tvinge dig til at besøge tvivlsomme hjemmesider eller endda installere andre potentielt uønskede programmer.

Derudover kan du opleve, at dine web-browseres præstation bliver ringere, og at Your Template Finder Myway viser annoncer, der svarer til dine seneste søgninger. Det er fordi denne værktøjslinje kan indsamle ikke-personligt identificerbare oplysninger om dine webbrowsing vaner og dele dette med tredjepartsannoncører. Vær dog opmærksom på, at die personligt identificerbare oplysninger heller ikke er sikre, så du bør ikke beholde sådan et vildledende program på din computer. Start FortectIntego og initiér en komplet check-up af system. På denne måde kan du ikke kun fjerne Your Template Finder Værktøjslinje virus, men også alle andre PUPs.

The screenshot of the official website where Your Template Finder Toolbar can be installed

Hvordan kan Your Template Finder Værktøjslinje hijacke min computer?

Your Template Finder Værktøjslinje hijacker er i stand til, at inficere tilfældige computere ved hjælp af andre freewares/sharewares. Når den er installeret, kan den overtage webbrowserens indstillinger, uden at bede om din tilladelse. Desuden kan den gøre systemet langsommere, begynde at spore dine online aktiviteter og vise kompromitterede søgeresultater med en intention om, at øge trafikken til affilierede websteder. Derudover vil du måske, lige efter Your Template Finder Værktøjslinje kapringen, bemærke, at brbar.dll og brsrcas.dll filerne kører i baggrunden af systemet. Så spørgsmålet er, hvilke forholdsregler kan du tage, for at undgå Your Template Finder Værktøjslinje virus? Du burde:

 • Uanset om du kommer til at installere velkendte og velkendte freewares, er du nødt til at være meget forsigtig under dens installation, samt vælg en Avanceret eller brugerdefineret installationsmetode og overvåge hele processen opmærksomt.
 • Undersøg hvert afkrydsningsfelt og se efter “valgfrie downloads”, såsom browser add-ons, værktøjslinjer eller udvidelser.
 • Sørg for, at du vælger dem alle fra, da du ellers kan ende op med et potentielt uønsket program, såsom Your Template Finder Værktøjslinje virus.

Der er mange apps, der ligner denne. For eksempel, Total Dating Guide Toolbar, Puzzle Games Daily Toolbar, MyWeddingAdviser Toolbar og så videre. Så benyt de ovennævnte trin, når du installerer freewares og forsøger at beskytte webbrowserne fra, at blive kapret.

At komme af med en browser hijacker. Hvilke valg har jeg?

For at fjerne Your Template Finder Værktøjslinje virus, kan du enten installere et anti-spyware program eller kontrollere systemkravene, og selv rydde op på webbrowserne. Hvis du har brug for en detaljeret guide, der klart illustrerer fjernelsen, skal du rulle længere ned i artiklen og finde “Manuel Safer Browser virus Removal Guide”. Men for at indlede en fuld kontrol og genoprettelse, vil vi anbefale, at køre en fuld scanning alligevel, da man aldrig kan vide, hvilke andre programmer, der måske er kommet ind i din computer sammen med Your Template Finder Værktøjslinje omdirigeringsvirus.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Your Template Finder Toolbar fjernelsesguide

Fjern Your Template Finder Toolbar fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Your Template Finder Toolbar og relaterede programmer
  Se her efter Your Template Finder Toolbar eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Your Template Finder Toolbar fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Your Template Finder Toolbar eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Your Template Finder Toolbar fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Your Template Finder Toolbar fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Your Template Finder Toolbar fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Your Template Finder Toolbar og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Your Template Finder Toolbar fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Your Template Finder Toolbar fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Your Template Finder Toolbar og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Your Template Finder Toolbar fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Your Template Finder Toolbar fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Your Template Finder Toolbar eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Your Template Finder Toolbar fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Your Template Finder Toolbar spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog