Fjern Your personal files are encrypted virus

Your personal files are encrypted virus fjernelsesguide

Hvad er Your personal files are encrypted virus?

‘Your personal files are encrypted’ virus er et ransomware program, der initierer forskellige problemer for computerbrugere. Til forskel fra tidligere udgivne ransomwares, er denne virus ikke designet til ét bestemt land i verden. Ifølge eksperter er det spredt over hele verden, så du skal være meget forsigtig, når du browser på internettet. Så snart dette program kommer ind i systemet, skjuler “Your personal files are encrypted” alle filer, der holdes på systemet og viser en vildledende besked i stedet for desktop baggrunden. Husk på, at alt dette er gjort for at få brugerne til at betale en løsesum til dekryptering af deres filer. Før du accepterer at sige farvel til dine penge, må du indse, at dette ikke vil hjælpe dig med at slippe af med ‘Your personal files are encrypted’ virus. For at gøre dette, skal du bruge et velrenommeret anti-spyware program og fjerne ondsindede filer fra systemet.

HVORDAN KAN ‘Your personal files are encrypted’ VIRUS KOMME IND I SYSTEMET?

‘Your personal files are encrypted’ distribueres typisk af trojanske heste, som har til opgave at infiltrere computere uden at vise nogen tegn på dette, downloade ransomware filer og låse systemet efter dette. Når det er gjort, begynder denne virus sit arbejde, hver gang offeret genstarter computeren. Vær venligst meget forsigtig med ‘Your personal files are encrypted’, fordi den kun søger at få dine penge. For at gøre dette, viser den en sådan alarm:

Your personal files are encrypted!
Your important files encryption produced on this computer: photos, videos, document, etc. Here is a complete list of encrypted files, and you can personally verify this.
(…)
To obtain the private key for this computer, which will automatically decrypt files, you need to pay 100 USD / 100EUR / similar amount in another currency.
(…)
Any attempt to remove or damage this software will lead to immediate destruction of the private key server.

Ignorér venligst ‘Your personal files are encrypted’ advarslen, fordi den søger at franarre dig dine penge. Dette er et stort fupnummer, du aldrig bør tro på.

HVORDAN FJERNER JEG ‘Your personal files are encrypted’ VIRUS?

For at fjerne ‘Your personal files are encrypted’ virus fra din computer, skal du fjerne inficerede filer, der hører til denne virus. Men mens alle ved, hvordan man kører anti-malware-software, blokerer ransomware alt det finder vedrørende dette, så du kan risikere, at være ude af stand til at scanne din pc. Følg denne vejledning og lås op for din pc:

* Manual fjernelse af ‘Your personal files are encrypted’ virus:

  1. Genstart din inficeret pc til ‘fejlsikret tilstand med kommandoprompt’ for at deaktivere virus (dette bør virke med alle versioner af denne trussel)
  2. Kør Regedit
  3. Søg efter Winlogon indlæg og skriv alle de filer ned, der ikke er explorer.exe eller er tomme. Erstat dem med explorer.exe.
  4. Søg i registreringsdatabasen efter de filer, du har skrevet ned og slet nøgler i registreringsdatabasen, der refererer til filerne.
  5. Reboot og kør en fuld systemscanning med opdateret FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner for at fjerne de resterende virus filer.

* Flash-drev metoden:

  1. Tag en anden maskine og brug den til at hente FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller et andet velrenommeret anti-malware program.
  2. Opdatér programmet og læg det ned på et USB-drev eller en simpel cd.
  3. Genstart i mellemtiden din inficerede maskine til fejlsikret tilstand med kommandoprompt og sæt USB-drevet i den.
  4. Genstart computeren inficeret med ‘Your personal files are encrypted’ virus igen og kør en fuld scanning.

* Brugere inficeret med ‘Your personal files are encrypted’ virus får lov til at få adgang til andre konti på deres Windows-systemer. Hvis en af disse konti har administratorrettigheder, skal du være i stand til at køre et anti-malware program.

* Prøv at nægte Flash at få din ransomware stopfunktion til at køre efter hensigten. For at deaktivere Flash, gå til Macromedia support og vælg ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter at gøre dette, kør en fuld systemscanning med et anti-malware program.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog