Fjern “Your page will be unpublished” Facebook virus (Tutorial)

“Your page will be unpublished” Facebook virus fjernelsesguide

Hvad er “Your page will be unpublished" Facebook virus?

“Your page will be unpublished” Facebook virus tager login-detaljer for at hacke din sociale medie konto

“Your page will be unpublished” virus er en ny type svindel, der cirkulerer på Facebook i dag. Det er svært at identificere dette trick, fordi det benytter en ganske kreativ metode til at tvinge ofrene til at give deres login-oplysninger til hackere.

Først og fremmest skaber de kriminelle falske Facebook-sider, såsom Ads-Info, Team Advert, Ads Department Social, Advert Indo, Advert Solution og lignende. Så bruger de disse sider til at reposte indhold, der deles af enkeltpersoner eller sider, der tilhører virksomheder, og erklærer at “Din side vil blive upubliceret”, fordi “din konto er blevet rapporteret af andre.” Andre udgaver af denne virus hævder, at “Din side snart vil blive deaktiveret”.

Disse sider angiver, at ejeren af en Facebook-side er nødt til hurtigt at verificere kontooplysninger, for at undgå blokering. Du kan se et eksempel på denne vildledning nedenfor.

Your page will be unpublished!
Our system has received the following reports.
√ false name
√ fraud on your account.
√ using other people's images and obscene images.
√ you write coarse content.
To prevent fraud, please reconfirm your Account to avoid blocking here:
☞ [phishing site]
We reserve to close your account if you are found guilty or not verified within the period that we specify. And your account will be permanently disabled.
Thanks for your understanding,
Risk Management
Facebook

Selvfølgelig peger disse falske budskaber dig hen på phishing-websteder, der beder offeret om at indtaste hans/hendes Facebook login-oplysninger. I øjeblikket er disse domæner kendt for at være involveret i “Your page will be unpublished” svindelkampagnen:

  1. hxxp://wk-setting-page.hol.es/,
  2. hxxp://pagerecoverysupport-001.esy.es/,
  3. hxxp://maintenance-adverts-inf02.esy.es/help-info.Htm,
  4. hxxp://support-recoverpage-info.esy.es/reconfirm.htm.

“Din side vil blive upubliceret" virus

Der er snesevis af andre phishing-websteder, der foregiver at være den egentlige Facebook login-side. Du må ikke falde for de kriminelles tricks! Det vigtigste tegn, der angiver, at du er landet på et phishing-websted, er en mistænkelig webadresse. Rigtige Facebook sider starter med hxxp: //facebook.com, og ikke nogle skyggefulde og komplekst udseende linjer.

Hvis du har angivet dine login oplysninger på sådanne phishing-websteder og klikket på “Send”, så er dine detaljer blevet sendt direkte til svindlere, der forsøger at hacke din konto. Hvis du har gjort dette, skal du straks ændre din adgangskode (hvis du stadig kan), rapporterer den falske Facebook-side, der overbeviste dig om at besøge en sådan phishing webside, og begynde konto-inddrivelsesproceduren straks.

Hvis du kan få adgang til din konto, men dine venner klager over, at du sender mistænkelige links og meddelelser til dem, som du faktisk aldrig har sendt, så anbefaler vi dig at scanne din enhed ved hjælp af et kompatibelt anti-malware program eller en mobil applikation. Vi foreslår at benytte FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

I mellemtiden kan vi kun håbe på, at Facebook myndighederne hurtigt vil gøre en ende på denne svindelkampagne, og fjerne “Your page will be unpublished” Facebook virus indlæg fra det sociale netværk.

Ting du kan gøre, for at undgå svindel

Først og fremmest skal du være skeptisk overfor sådanne meddelelser, og ikke tro på, hvad de siger, før du har kontrolleret, om de rent faktisk kommer fra en pålidelig kilde. Hvis du graver lidt dybere, vil du opdage, at disse sider har en hel del likes, og indeholder fotoalbum, der sandsynligvis tilhører individuelle Facebook brugere eller business-sider, i stedet for Facebook.

Du kan støde på private fotoalbum, og sådanne tegn viser tydeligt, at der ikke er nogen belæg for, at en sådan Facebook-side kan være kontrolleret af personalet for denne sociale medieplatform. UdenVirus.dk holdet antager, at “Your page will be unpublished” hackerne stjæler konti for at hacke legitime FB-sider, så de kan konvertere dem til rogues og bruge dem til at snyde folk med.

Brug din sunde fornuft og acceptér ikke at give dine personlige oplysninger til nogen, medmindre du er 100% sikker på, at det er sikkert at gøre dette. Inden du indtaster dine personlige oplysninger på en eller anden hjemmeside, skal du kontrollere, om dens URL er den rigtige.

Hvordan fjernes “Your page will be unpublished” virus?

For at fjerne “Your page will be unpublished” virus og beskytte din konto, skal du indberette denne svindelside til Facebook og, hvis det stadig er muligt, ændre din Facebook-adgangskode. Hvis du ikke kan ændre din adgangskode længere, skal du begynde at inddrive din konto ved hjælp af “rapportér kompromitteret konto” formlen.

Når du er færdig med “your page will be unpublished” fjernelsen og sørget for, at din konto er sikker igen, så se dette indlæg for at lære mere om Facebook virus.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog