Fjerne Your computer has been blocked (Fjernelsesinstruktioner) - aug 2017 opdatering

Your computer has been blocked fjernelsesguide

Hvad er "Din computer er blevet blokeret" virus?

Kan du stole på “Din computer er blevet blokeret” (“Your Computer Has Been Blocked”) underretninger?

Your computer has been blocked

“Din computer er blevet blokeret” (“Your Computer Has Been Blocked”) kommer som en falsk underretning, som forventes at skræmme folk til at tro, at de har overtrådt flere love i De Forenede Stater og nu er nødt til at betale bøden for at gøre dette. Typisk set blokerer den systemet med en stor indberetning, som virker til at være sendt af en officiel repræsentant for regeringen (The Federal Department of Justice i dette særlige tilfælde).

Desuden taler den til offeret på samme sprog, somd er tales der hvor hvor han/hun befinder sig. Den sørgelige nyhed er, at der faktisk er Internetkriminelle bag “Din computer er blevet blokeret” meddelelsen. De søger at få dig til at betale den formodede bøde på $300 (ca. 2.000 DKK), ved at købe Moneypak voucher og sende koden til dem.

Du bør ikke gøre dette! Du kan fjerne blokeringen af din computer og fjerne “Din computer er blevet blokeret” fra systemet ved at følge særlige trin, der er anført nedenfor, eller scanne dit system med troværdige anti-malwareværktøjer, såsom FortectIntego.

Selvom denne virus er temmelig gammel, er en ny bølge af rapporter om denne virus for nylig skyllet ind over internettet. Brugerne begyndte at rapportere om en genoplivning af “Din computer er blevet blokeret”. Efter nogle undersøgelser har sikkerhedseksperter fundet ud af, at “Din computer er blevet blokeret” er en anden virus, selvom den har samme navn som ransomwaren.

Det er blevet gjort klart, at denne cybertrussel er et program af adware-typen, der inficerer brugernes computere og injicerer smitsomme annoncer, der fører til malware-inficerede hjemmesider. Oven i det, så indsamler denne malware også oplysninger om brugeren, hvoraf nogle kan være personligt identificerbare. Så selvom denne virus ikke vil låse dine filer som sin navnebror, kan det at have den installeret på din computer resultere i en række krænkelser af privatlivets fred eller endda identitetstyveri.

Your computer has been blocked

Hvad er de mest typiske måder at blive inficeret med ransomware på?

Vi kan nemt sætte denne ransomware virus i samme gruppe som FBI-virus og FBI virus Black Screen, som massivt har inficeret pc-brugere uden at bede om tilladelse. Ligesom dens forgængere kommer denne virus i en bundle med freeware, shareware, spam e-mails og deres vedhæftede filer, og andre programmer, der kan synes at være legitime.

Desuden har nogle brugere også rapporteret, at denne farlige ransomware kan spredes af falske media codecs og flash opdateringer. Når den kommer ind i pc’en, blokerer den systemet og erstatter baggrundsbilledet med en “Your Computer Has Been Blocked” advarsel.

Denne advarsel er helt dækket i sort og viser et falsk web cam til offeret. Desuden bruger den de samme hvide bogstaver i øverste venstre hjørne af sin advarsel som FBI Online Agent virus, som er den nyeste fra gruppen af FBI-virusser. Vær opmærksom på, at du skal ignorere denne advarsel, der siger:

Your computer has been blocked!
The work of your computer has been suspended on the grounds of the violation of the law of the United States of America.
(…)

Selvfølgelig er du nødt til at tage dig af Your Computer Has Been Blocked fjernelsen fra din computer uden forsinkelse.

Forslag til fjernelse af “Din computer er blevet blokeret”:

Når du forsøger at fjerne denne eller anden ransomware fra FBI-virus gruppen, er det største problem oplåsning af systemet. Først og fremmest bør du prøve at gendanne din computer ved at køre nogle en pålidelig antivirusscanner, for at finde og fjerne “Din computer er blevet blokeret” og andre inficerede filer. Hvis antivirusprogrammet har problemer med at eliminere virussen, kan du fremskynde processen ved at følge anvisningerne nedenfor.

Når du har fuldført disse trin, kan du prøve at scanne dit system igen. Denne virus-elimination er en lang og til tider vanskelig proces, så derfor, for at undgå lignende angreb i fremtiden, er det tilrådeligt regelmæssigt at lave backups af dine data og holde dem gemt et sikkert sted.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Your computer has been blocked fjernelsesguide

Fjern Your computer has been blocked ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Your computer has been blocked

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Your computer has been blocked fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Your computer has been blocked ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Your computer has been blocked. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Your computer has been blocked fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Your computer has been blocked og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog