Fjerne Youndoo.com (Fjernelsesguide) - opdateret aug 2016

Youndoo.com fjernelsesguide

Hvad er Youndoo.com?

Gennemgang af Youndoo.com virus

Youndoo.com kan ligne et troværdigt søgemaskinealternativ. Denne søgeudbyder kan få dig til at tro, at den er lige så pålidelig som ethvert andet browsingværktøj. Desværre er det ikke sådan det hænger sammen. Youndoo virus anses som en browser hijacker for dens tendens til at overtage en browser og derefter indstille dens egen webside som din primære søgemaskine. Hvad mere er, er denne PUP almindelig kendt for dens omdirigeringstendens, der ikke kun er irriterende, men undertiden også kan give ubehagelige resultater på pc’en. Find ud af, hvorfor du ikke bør have tillid til dette browsingværktøj, og hvordan du fjerner Youndoo.com virus i de følgende afsnit. FortectIntego er et af de programmer, der sikrer en fuldstændig fjernelse af dette potentielt uønskede program.

I sammenligning med andre browser hijackere, siger navigation.iwatchavi.com, som er overfyldt med unødvendige shopping-og spilplatforme, at Youndoo ikke synes mistænkelig overhovedet. Dens stil er specielt designet til at skabe en følelse af pålidelighed. Ikke desto mindre bliver dette indtryk øjeblikkeligt knust, når du begynder at benytte denne hjemmeside som en søgemaskine. Først og fremmest vil du bemærke dens hæslige tendens til at vildlede dig til tvivlsomme domæner. Det ville ikke være så irriterende et problem, hvis det ikke var for de mulige skader, der følger med dette. Med andre ord kan Youndoo virus omdirigere dig, ikke kun til reklame-domæner, men til websider med potentielt skadeligt indhold. Så hvis malware der lurer dér inficerer din computer, kan dine systemprogrammer få funktionsfejl eller du kan begynde at se forskellige falske systemfejlsmeddelelser. Derfor ville det være klogt at påbegynde fjernelsen straks.

Desuden indsamler Youndoo.com specifikke oplysninger. I dens Privatpolitik er det anført, at søgemaskinen indsamler disse oplysninger:

• IP address of the requesting computer,
• date and time of the request,
• requested page/name of the file retrieved,
• the amount of data transferred,
• indication whether the access/retrieval was successful,
• internet address, from where the site or file was retrieved or the desired function was requested,
• web browser used.

Disse oplysninger bruges til statistiske formål. Youndoo bruger Google Analytics til at behandle disse data. Problemet er, at hjemmesiden også er støttet af tredjeparter. Så hvis de får fat i de tidligere nævnte data, kan din browser blive bombarderet med tilpassede annoncer. Sandsynligheden for, at du klikker på disse pay-per-klik kommercielle tilbud fordobles. Mens ejerne af disse annoncer modtager en ydelse for dette, får du ingenting ud af det. Et andet meget afskyeligt træk hos Youndoo.com er, at den benytter yderligere filer. Alternativt kaldet “hjælpeelementer”, der primært er ansvarlige for at styrke positionen hos selve hijackeren. Som et resultat af denne aktivitet, kan du få problemer med at fjerne denne hijacker i første forsøg. Da disse filer smides på tværs af registreringsdatabasens system, vil det at afinstallere Youndoo fra de primære browserindstillinger synes utilstrækkeligt. Desuden kan de også skabe smuthuller for andre unødvendige browserudvidelser og plug-ins, der kan sætte sig på computeren.

Distributionsveje for denne hijacker

Du har ved et uheld installeret den selv. Da du indledte installationsprocessen af en nyligt downloadet PDF viewer af Flash Player, overså du pre-mærkerede valgfrie add-ons. Således overtog Youndoo.com hijacker din computer. For at forhindre dette i fremtiden, er det nødvendigt at ændre den almindelige sekvens af handlinger. Når du er ved at installere ny software, skal du vælge “Brugerdefinerede” indstillinger. Først når du er sikker på, at der ikke er markeret nogen vedhæftede filer, kan du afslutte installationensguiden. Endelig, så tag et kig på fortrolighedspolitiken og læs brugeranmeldelser, da disse også kunne være nyttige til at finde ud af, om denne eller en anden søgemaskine er et pålideligt værktøj.

Fjern Youndoo.com fra din computer

For at fjerne Youndoo fra din computer på få minutter, bør du vælge en Automatisk fjernelse og installere et anti-spyware program. For at sikre, at det beskytter dig mod andre PUPs og virusser, anbefaler vi at opdaterer den regelmæssigt. Husk, at et ordentligt sikkerhedsprogram ikke kun er nødvendigt, men også vigtigt for den generelle beskyttelse af din computer. Men hvis du ikke ønsker at installere yderligere software på din computer, kan du også udføre en manuel fjernelsesprocedure af youndoo.com på din computer. Sørg for at gennemgå hvert fjernelsestrin forsigtigt, for at undgå tilbagevenden af denne browser hijacker.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Youndoo.com fjernelsesguide

Fjern Youndoo.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Youndoo.com og relaterede programmer
  Se her efter Youndoo.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Youndoo.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Youndoo.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Youndoo.com fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Youndoo.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Youndoo.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Youndoo.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Youndoo.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Youndoo.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Youndoo.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Youndoo.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Youndoo.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Youndoo.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Youndoo.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Youndoo.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog