Fjern ‘You steal music I lock your PC’ virus

‘You steal music I lock your PC’ virus fjernelsesguide

Hvad er 'You steal music I lock your PC' virus?

‘You steal music I lock your PC’ virus er en farlig ransomware, som blokerer systemet, så snart den inficerer sin mål PC. Du må have hørt om andre varianter af denne ransomware, såsom FBI virus, UK Police virus og lignende, der fungerer ens. Men denne variant fungerer ikke som en statslig myndighed, der rapporterer om forskellige lovovertrædelser, og derefter anmoder om at du betaler bøden via Ukash, Moneypak eller andre forudbetalingssystemer. ‘You steal music I lock your pc’ blokerer hele systemet med en enorm meddelelse med specialtegn, og efterlader det sådan. Hvis du er smittet med denne ransomware og dit system ikke er fysisk utilgængeligt, er du nødt til at følge en detaljeret guide nedenfor, og fjerne ‘You steal music I lock your PC’ virus fra din computer.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED ‘You steal music I lock your PC’ virus?

‘You steal music I lock your PC’ virus spredes ligesom tidligere varianter af ransomwares. Hvis du ønsker at forhindre infiltration, skal du holde dig væk fra illegitime sites og pop-up-reklamer, der typisk dukker op, når du besøger dem. Desuden rapporterer sikkerhedseksperter om ondsindede e-mails, der også er blevet brugt til at sprede sådanne trusler. Men som navnet antyder, er den største fare for at blive smittet med ‘You steal music I lock your PC’ virus, når du henter freeware og shareware på din computer. Så snart den infiltrerer maskinen, ændrer denne virus nogle af pc’ens parametre, og låser systemet. Hvis du forsøger at genstarte din maskine, vil du se, at låseskærmen vises efter 2 sekunder, når systemet startes. Hold dig venligst væk fra ondsindede websteder, der er involveret i distribution af thios ransomware, og hvis du er inficeret, fjern da ‘You steal music I lock your PC’ virus.

HVORDAN FJERNER JEG ‘You steal music I lock your PC’ virus?

Når du forsøger at fjerne ‘You steal music I lock your PC’ virus, bør du fjerne blokeringen fra din computer. Kontrollér om du kan genstarte din maskine til fejlsikret tilstand med netværk eller fejlsikret tilstand med kommandoprompt, og følg disse trin:

1. Tag en anden maskine og download FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller et andet velrenommerede anti-malware program.
2. Opdater programmet og læg det ned på et USB drev eller en simpel CD.
3. I mellemtiden skal du genstarte din inficerede maskine til fejlsikret tilstand med kommandoprompt og sætte USB-drevet i den.
4. Genstart computeren der er inficeret med ‘You steal music I lock your PC’ virus en gang mere, og kør en fuld scanning.

* Brugere inficeret med ransomware vira får lov til at få adgang til andre konti på deres Windows-systemer. Hvis en af ​​disse konti har administratorrettigheder, bør du være i stand til at køre et anti-malware program.

* Prøv at nægte Flash at stoppe ransomware efter hensigten. For at deaktivere Flash, gå til Macromedia support og vælg ‘Afvis’:http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter at gøre dette, skal du køre en fuld scanning med et anti-malware program.

* Manuel fjernelse af ‘You steal music I lock your PC’ virus:

  • Genstart din inficerede pc til ‘fejlsikret tilstand med kommandoprompt’ for at deaktivere Ukash virus (dette bør virke med alle versioner af denne trussel)
  • Kør Regedit
  • Søg efter WinLogon Entries og skriv alle de filer, der ikke explorer.exe eller tomme, ned. Erstat dem med explorer.exe.
  • Søg i registreringsdatabasen efter de filer, du har skrevet ned, og slet nøgler i registreringsdatabasen der refererer til filerne.
  • Genstart og kør en fuld scanning med opdaterede FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes for at fjerne de resterende virus filer.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog