Fjern YesSearches.com omdirigeringer (Forbedret Guide) - opdateret jan 2016

YesSearches.com omdirigering fjernelsesguide

Hvad er YesSearches.com omdirigering?

Kan jeg stole på YesSearches.com?

Hvis du har spurgt dig selv, om du bør have tillid til YesSearches.com eller ej, bør det svar, som du når frem til være NEJ. Først og fremmest har dette program kapret computere uden at deres ejere var bevidste om det. Efter at have gjort sig komfortable (hvilket betyder at ændre startsiden, standard søgemaskinen og den nye fane), viser den tredjepartslinks i sine søgeresultater. Selv afsnittet “Privacy” meddeler brugere om dette. Men vi skal indformere dig om er, at det at klikke på sådanne links kan resultere i YesSearches.com omdirigeringsproblemer på hver af dine web-browsere. Det største problem ved dette er, at de fleste af de websteder, der bliver fremmet ved hjælp af en sådan teknik, er fyldte med tvivlsomme annoncer. Desuden bør du være opmærksom på, at denne søgemaskine kan begynde at vise dig mistænkelige annoncer selv. Nogle af dem er klart relaterede til Reimage, mens andre tilhører flere virksomheder, der anses for at være mistænkelige. Uanset hvilken version af YesSearches.com annoncer, du har at gøre med, bør du ignorere dem, da de kan føre dig til installation af ubrugelige programmer. Desuden kan du afsløre dine personlige oplysninger til fremmede, ved at indtaste disse data til undersøgelsestilbud og lignende annoncer, der kan afbryde dig, mens du bruger denne søgemaskine.

Du har måske allerede hørt, at du altid bør læse Privatpolitik og Slutbruger licensaftalen, før du downloader programmer til din computer. Før vi testede YesSearches, besluttede at se på dens “Privatlivs”-sektion, og denne meddelelse overraskede os: “Yessearches indsamler ikke personlige oplysninger om dig (såsom dit navn eller e-mail-adresse), medmindre du specifikt og bevidst give disse oplysninger. Vi registrerer IP-adresser, hvorfra brugerne får adgang til vores hjemmeside. Disse data bruges af os til intern administration, og analyse af den måde, som folk benytter vores hjemmeside på, så vi kan blive ved med at forbedre de tjenester, vi tilbyder. Disse data giver os også anonyme og brede demografiske oplysninger om dem, der benytter vores hjemmeside”. For at undgå dette, bør du enten holde dig væk fra dine foretrukne websteder, der kræver registrering eller stoppe med at bruge YesSearches.com virus. For at fjerne denne tvivlsomme søgemaskine, skal du installere FortectIntego, opdatere den og køre en fuld scanning.

The main page showing YeaSearches

Hvordan kaprer dette program computere?

Der er en stor chance for, at du var den, der traf beslutningen om at lade YesSearches.com kapre din computer. I dette tilfælde, bør du tænke over, om du nogensinde har installeret denne søgemaskine. Hvis du for nylig har hentet nogle “sikre” freewares fra internettet, så betyder det, du sikkert har fået et bundt med det. Shareware-bundling er en metode, der anvendes til at sprede forskellige potentielt uønskede programmer, såsom tvivlsomme tilføjelser eller plug-ins. Udviklerne af freeware advare dig ikke om, hvad der ligger bag “standard” eller “default” installationsmuligheder. De fleste af computerbrugerne haster igennem installationen, vælger hurtigt standardindstillinger for installationen, og klikker på Færdig. Det er her, de begår en fejl. Du bør altid omhyggeligt læse Brugsvilkår og aftaler, samt Fortrolighedspolitik. Det tager tid, men i det mindste vil du få at vide, hvilke rettigheder du giver det program, du vil benytte. På siden Indstillinger bør du benytte en “Brugerdefineret” eller “Avanceret” tilstand. Fjern markeringen af alle felter der indikerer, at du ønsker at installere ekstra programmer, og giv heller ikke tilladelse til at ændre din startside.

YesSearches.com oversigt:

 • Infiltrerer computere uden at blive bemærket;
 • Forårsager annoncer mens folk søger på internettet;
 • Omdirigerer folk til relaterede hjemmesider;
 • Sporer sine brugere;
 • Kan undlade at forlade systemet, når brugeren forsøger at fjerne YesSearches.com fra det.

YesSearches afinstallation:

Hvis du er træt af at forsøge at fjerne YesSearches.com fra din webbrowser, bør du tænke på at downloade en pålidelig anti-spyware, opdaterer den til den seneste version og køre en fuld scanning. Dette bør hjælpe dig med at slippe af med dens endeløse og påtrængende annoncer, omdirigeringer til dens affilierede hjemmesider og lignende problemer. Desuden bør du tænke på en alternativ søgemaskine, der ikke sporer sine brugere og derefter deler de indsamlede oplysninger med tredjeparter. Hvis du ønsker at fjerne YesSearches.com virus manuelt, skal du benytte en vejledning nedenfor:

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel YesSearches.com omdirigering fjernelsesguide

Fjern YesSearches.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér YesSearches.com og relaterede programmer
  Se her efter YesSearches.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern YesSearches.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter YesSearches.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern YesSearches.com omdirigering fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal YesSearches.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern YesSearches.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her YesSearches.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut YesSearches.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern YesSearches.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her YesSearches.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre YesSearches.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern YesSearches.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter YesSearches.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre YesSearches.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med YesSearches.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog