Fjern yeabests.cc virus (Fjernelsesinstruktioner) - aug 2017 opdatering

yeabests.cc virus fjernelsesguide

Hvad er yeabests.cc virus?

Den nyeste information om Yeabests.cc virus

yeabests.cc virus

Yeabests.cc virus kan narre brugere til at tro, at det er en legitim søgemaskine, der tilbyder forbedrede søgeresultater fra Google og let adgang til mere end 16 populære sociale medier, e-mail, shopping, spil og andre hjemmesider. Desværre er denne søgemaskine bare en anden browser hijacker, der har noget til fælles med populære søgemaskiner.

Denne hijacker er også relateret til TopYea Search, der allerede har skabt problemer for mange computerbrugere. Begge søgemaskiner deler lignende funktioner, men ifølge nogle kilder, kan deres udseende variere afhængigt af den inficerede computers beliggenhed. F.eks kan siden se anderledes ud for brugere i Italien og Brasilien.

Men distributionsmetoderne og problemerne forbliver de samme. Virussen tilføjer ondsindede komponenter til hver web browser genvej og ændrer deres indstillinger. Hver gang du starter browseren, vil du blive omdirigeret til yeabests.cc webstedet. Browser hijackere infiltrerer systemet lydløst; dog er tegnene på infektioner klare og tydelige. Bortset fra modificerede browsere, kan brugere støde på http://Yeabests.cc/ omdirigeringsproblemer, bemærke en øget mængde af vildledende annoncer og kan ikke benytte en pålidelig søgemaskine.

Faktisk er de største problemer relateret til denne korrupte søgemaskine dem, der modificerer søgeresultater. Den har masser af kommercielt indhold og sponsorerede links, for at øge trafikken til bestemte hjemmesider. Yeabests.cc fjernelsen er nødvendig, hvis du ønsker at genvinde kontrollen over din browser. Den hurtigste måde at slippe af med denne infektion på, er at benytte FortectIntego og scanne systemet.

yeabests.cc virus

Hvis du er en opmærksom internetbruger, har du måske bemærket, at Yeabests.cc giver dig en mulighed for at få adgang til shopping-og gamingsider, direkte fra hjemmesiden selv. Dog kan en sådan funktionalitet vise sig at være mere ødelæggende end gavnende.

Dette skyldes, at browser hijackeren er foragtet for sin Yeabests omdirigeringsevne. Hvis du bliver fristet til at gå ind på hjemmesider fra app-platformen, der vises på hjemmesiden, kan du nå websiden, som du er interesseret i, efter flere omdirigeringer til reklame-, spil- eller endda voksen-indholdswebsteder. Selvom de tidligere nævnte websider er ganske harmløse, så kan sidstnævnte forårsage skadelige effekter på din computer.

Nogle af disse omdirigeringshjemmesider er vildlede, og vil føre til et andet websted, der er ”forbedret” med ødelæggende malware og virus. Derfor vil Yeabests.cc virus fjernelse alene, efter noget tid, måske ikke være nok til at sikre, at din computer er virus-fri.

Desuden kan en Yeabests.cc kapring også være skadelig i en vis forstand, at denne PUP indsamler NPII (ikke-personligt identificerbare oplysninger). Dette omfatter dine søgeforespørgsler, besøgte websites, data i operativsystemet, og geografisk placering.

Disse data kan komme i hænderne på tredjeparter, som viser deres annoncer til dig. Når de får fat i dem, analyserer de oplysningerne. Desuden genererer svindlerne nye reklamer, som er specielt designet til bestemte brugere, for at matche deres personlige præferencer og interesser. Afhængig af antallet af klik på disse pay-per-view-annoncer, indsamle skaberne en ganske anstændig indkomst. Når alt kommer til alt, hvis du ikke kan lide tanken om at være konstant overvåget, så skal du fjerne Yeabests.cc med det samme.

Hvordan er denne browser hijacker endt på min PC?

Hvis du ikke har besøgt den officielle hjemmeside, så er det mest sandsynligt, at yeabests.cc malware har infiltreret din computer via gratis download af softwarepakker. Browser hijackere kan ende på din pc, hvis du for nylig har installeret en ny lydafspiller, fotoredigeringssoftware, opdateret Flash Player eller Java.

Sandsynligvis har du bemærket, at der var en add-on med titlen som ”yeabests.cc” sammen med softwarepakken. Dette er præcis, hvordan browser hijackere kommer ind på din computer. Sådanne fejl er fælles for utallige brugere verden over. De fleste af dem vil måske hævde, at de ikke har tid til at læse installationsvejledning. Som du kan se, tager det betydeligt længere tid at slippe af med denne slags malware bagefter.

Alt i alt, hvis du ønsker at forhindre en browser hijacker i at rode gennem din computer, skal du tage dette til efterretning og vælge en ”Brugerdefineret” installationsmetode i stedet for de “Anbefalede” indstillinger, når du installerer ny software på din PC.

Derefter skal du sørge for at fjerne markeringen af de unødvendige pre-markerede applikationer. Du må heller ikke glemme, at du er nødt til kun at vælge pålidelige og sikre kilder til download af software. Fildelingswebsteder eller Torrents er ikke en af ​​disse kilder. Vælg altid de officielle udvikleres hjemmeside.

Hvordan fjerner jeg yeabests.cc virus?

Hvis du er interesseret i alle Yeabests.cc fjernelsesmuligheder, kan du først tjekke de manuelle fjernelsesretningslinjer, lige under artiklen. Sørg for, at du ikke går glip af nogen af ​​de angivne trin. Ellers kan nogle tilknyttede filer med yeabests.cc virus efterlades. Således er sandsynligheden for at blive kapret af denne PUP øget.

Hvis du allerede har prøvet den manuelle fjernelse, men Yeabests.cc bliver ved med at kommer tilbage, kan du installere et anti-spyware program og scanne din pc med det. Dette vil sikre, at hijackeren er helt elimineret. Denne software kan blive ganske praktisk, ikke kun i forbindelse med denne særlige uønskede applikation, men også med andre forskellige typer af malware.

Endelig vil vi gerne råde dig til at holde dig til de legitime og troværdige Google eller Bing søgemaskiner, i stedet for at vælge nye, men meget usikre alternativer. Hvis du oplever problemer, og ikke kan fjerne Yeabests.cc eller en anden browser hijacker fra din computer, så tøv ikke med at kontakte os og vi vil forsøge at hjælpe.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel yeabests.cc virus fjernelsesguide

Fjern yeabests.cc fra Windows systemer

Hvad der kan være frustrerende for de mindre erfarne brugere, når de fjerner Yeabests.cc er, at det er en Windows Management Instrumentation (eller WMI) baseret infektion, hvilket betyder, at den er uden filer. Den smider derfor ikke filer på den inficerede computers harddisk, så antivirussoftwaren ikke er i stand til at opdage den. For at fjerne den fra din computer, bliver du nødt til manuelt at køre WBEMTEST, som kan findes i denne mappe C:\Windows\System32\wbemtest.exe. Yderligere oplysninger om, hvordan du benytter dette værktøj kan findes online. Ikke desto mindre, så anbefaler vi at få fat i et professionelt antivirusværktøj, der også vil være i stand til at lokalisere virussen i Windows Management Instrumentations optegnelser.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér yeabests.cc og relaterede programmer
  Se her efter yeabests.cc eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern yeabests.cc fra Mac OS X systemet

Selvom denne virus sjældent inficerer Mac-operativsystemer, er Safari stadig blandt dens mål browsere. Så hvis din computer er blevet inficeret, skal du følge instruktionerne nedenfor, eller scanne din computer med et velrenommeret antivirusværktøj, såsom SpyHunter 5Combo Cleaner.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter yeabests.cc eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern yeabests.cc virus fra Microsoft Edge

For at fjerne denne browser hijacker helt fra din browser, skal du kigge efter udvidelser eller add-ons, der kan være relateret til denne virus og fjerne dem. Husk på, at de kan gemme sig under forskellige titler, så vær meget opmærksom.

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal yeabests.cc fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern yeabests.cc fra Mozilla Firefox (FF)

Selvom Yeabests.cc er baseret på WMI og ikke skaber filer på computeren, som man kan slette, kan den stadig blive vist i din browser som en add-on eller udvidelse, så gå gennem listen over de installerede komponenter og vurdér deres pålidelighed, ved at konsultere velrenommerede online kilder.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her yeabests.cc og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut yeabests.cc fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern yeabests.cc fra Google Chrome

For at sikre, at denne browser hijacker elimineres helt fra din browser, skal du tage dig af yderligere udvidelser, der kan være efterladt i din browser. Slet de mistænkelige browser add-ons, som for nylig kan være blevet installeret på din computer.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her yeabests.cc og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre yeabests.cc fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern yeabests.cc fra Safari

På listen over udvidelser skal du kigge efter Yeabests.cc, TopYea Search og relaterede udvidelser og fjerne dem. Det er den eneste måde, hvorpå du kan sikre, at denne virus ikke vil komme tilbage til din browser.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter yeabests.cc eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre yeabests.cc fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med yeabests.cc spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog