Fjerne YAC (Fjernelsesguide) - jul 2017 opdatering

YAC fjernelsesguide

Hvad er YAC?

Hvad er YAC?

YAC

YAC (kan også findes som Yet Another Cleaner) er en mistænkelig sikkerhedssoftware, som tilhører ELEX do Brasil Participacoes Ltda Technology Inc. Uanset hvor harmløs den ser ud, så pas på, da den har indledt masser af forskellige diskussioner på nettet. Selvom vi ikke kan sige, at dette er et ondsindet program, som ikke er i stand til at opdage vira, skal du være meget forsigtig med det, fordi det ikke udelukkende har været knyttet til fair aktiviteter.

Når du har installeret YAC på din computer, kan du opdage, at det er umuligt at afinstallere det, og du kan endda blive nødt til, at installere en anden sikkerhedssoftware for at gøre det. Desuden ser det ud til, at den bevæger sig rundt i et bundt med andre programmer, så du bør helt sikkert overvåge dens installationsproces. Ellers kan du opdage, at din computer er blevet kapret af MyPC backup, Search.yac.mx, Isafe og andre potentielt uønskede programmer. Så snart disse programmer kommer ind i computeren, kan de indlede forskellige systemindstillinger og kan derefter begynde at forårsage uønskede aktiviteter. For eksempel: omdirigeringer, slowdowns, pop-up-reklamer mv.

Desværre, er det ikke enden på det … Efter kontrol af Vilkår for anvendelse af YAC, lykkedes det os at finde en sådan sætning: “Affiliation with anti-spyware and anti-malware companies: Malwarebytes (Malwarebytes Antimalware), PC Tools (Spyware Doctor), Enigma Software (SpyHunter 4), SUPERantispyware (Superantispyware), SurfRight B.V. (Hitman Pro).”

Vi er næsten sikre på, at disse anti-virus og anti-spyware udviklere ikke har nogen idé om dette “tilhørsforhold”. Hvis du ønsker at være sikker og undgå alle former for virus, skal du blot vælge et af se programmerne og installere det på din computer. Derudover mener vi, at du skal fjerne Yet Another Cleaner malware fra din computer. Den nemmeste måde at gøre det på, er ved hjælp af FortectIntego.

YAC

Hvordan kan YAC vises på min computer?

Ligesom ethvert andet program, som er designet til at forbedre pc'ens beskyttelse, kan Yet Another Cleaner downloades fra sin officielle hjemmeside, og sådanne steder som Softpedia eller Cnet. Ikke desto mindre, som vi allerede har nævnt, skal du være meget forsigtig med dens installation, da den kan komme ind i dit pc-system i et bundt med andre mistænkelige komponenter.

Vær opmærksom på, at dette program også kan downloade Search.yac.mx søgemaskinen, som desuden kan forsøge, at ændre dit systems indstillinger, og derefter begynde at forårsage omdirigeringer til affilierede websites, irriterende pop-up-reklamer og andre problemer på din computer. For at opsummere; mens vi ikke kan sige, at Yet Another Cleaner er et ondsindet program, kan vi ikke garantere, at dette er et troværdigt værktøj, som virkelig kan forbedre pc'ens funktionalitet. Hvis du ønsker at holde din computer fri for virus, bør du stole på sådanne velrenommerede sikkerhedsværktøjer som FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Hvordan kan jeg fjerne YAC?

Hvis du tror, at YAC annoncer og meddelelser er ubrugelige, bør du ikke spilde tiden, og slippe af med dette program. For at gøre dette, kan du benytte disse trin:

Windows 7 / Vista / XP

  • Klik på Start → Kontrolpanel → Programmer og funktioner (hvis du er Windows XP-bruger, skal du klikke på Tilføj / fjern programmer).
  • Se her efter Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe eller andre nyligt installerede, mistænkelige programmer.
  • Afinstallér dem og klik på OK for at gemme ændringerne.

Windows 8

  • Hvis du er Windows 8 bruger, så højreklik i nederste venstre hjørne af skærmen. Når Hurtig Adgang Menuen dukker op, skal du vælge Kontrolpanel og Fjern et program.
  • Se herr efter Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, Isafe eller andre nyligt installerede, mistænkelige programmer.
  • Afinstallér dem og klik på OK for at gemme ændringerne.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog