Hvad er wuauclt.exe? Bør jeg fjerne den?

Wuauclt.exe er en legitim Windows-proces, hvilket også kan blive kaldt for Windows Update AutoUpdate Client, Automatic Updates eller Windows Update Automatic opdateringer. Som navnet antyder, kører denne proces i baggrunden af systemet, og kontrollerer Microsofts website for automatiske opdateringer. Wuauclt.exe ligger i C:\Windows\System32 mappen, men du kan også finde at det kører på Task Manager listen, når den venter på en tilladelse. Programmet har entet synligt vindue, og dets sikkerheds rating er 9% farligt. Vi anbefaler ikke at afslutte Wuauclt.Exe.

FARER!

Malware skabere navngiver gerne deres ondsindede processer identisk med legitime processer, for at forsøge at skjule deres virus inde i systemet, og forhindre deres fjernelse. Hvis du finder wuauclt.exe filen i en anden mappe end C:\Windows\System32, kan din pc være inficeret med virus. I dette tilfælde skal du scanne din pc med velrenommeret anti-spyware uden forsinkelse.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign