Fjern WinThruster virus (opdateret jan 2018) - Fjernelsesguide

WinThruster virus fjernelsesguide

Hvad er WinThruster virus?

Tænk dig om en ekstra gang før du installerer WinThruster – det kan skuffe dig

Skærmbillede af WinThruster

WinThruster er et computeroptimeringsprogram, som sikkerhedseksperter beskriver som utroværdigt. Selvom det ikke kan kaldes en virus eller et kritisk rogue program, synes dets funktionalitet at være ganske vag. Programmet er udviklet af Solvusoft Corporation, som også er udvikler af produkter som WinSweeper eller DriverDoc.

Hvis du lige nu surfer på internettet på udkig efter oplysninger om denne optimizer, antager vi, at du for nylig har installeret den på din computer, og nu opfordrer det dig så til at købe sin fulde version. Du kan sandsynligvis komme til at støde på nogle websteder, der henviser til denne optimizer som WinThruster-virus, men du bør vide, at ordet “virus” ikke bør bruges, når man taler om denne systemoptimeringssoftware.

Der er dog også meget få positive ord at sige om dette værktøj. IT-sikkerhedseksperter anser denne applikation som medlem af potentielt uønskede programmer (PUP) familien og anbefaler ikke at installere det eller købe den fulde version af programmet. Lad os gå i detaljerne og finde ud af om man kan stole på dette værktøj.

Vi har besøgt dette systemværktøjs officielle hjemmeside og opdaget, at det lover at “Fikse fejl og optimere din pc!” Dette enkle slogan får ikke dette PC optimeringsværktøj til at skille sig ud på markedet for systemoptimeringsværktøjer på nogen måde, så vi fortsatte med at grave yderligere.

Det ser ud til, at det er kompatibelt med Windows 10, 8, 7, Vista, XP og endda 2000. Ifølge den officielle side er WinThruster et værktøj, der hjælper med at reparere pc-problemer, fjerne rod fra systemet, køre computerprogrammer hurtigere, forlænge computerens levetid og forbedre maskinens generelle ydeevne.

Det lyder som om WinThruster er et virkelig nyttigt værktøj, som kan opfriske din computer og øge dens ydeevne. Desværre er vi nødt til at fortælle dig, at dette værktøj kan skuffe dig. Først og fremmest skal du være opmærksom på, at disse premiumfunktioner kun kan bruges efter køb af den fulde version af WinThruster, som koster 39,95 USD.

WinThrusterWinThruster er et legitimt program; De fleste sikkerhedseksperter anbefaler dog ikke at installere det. Desuden, hvis du beslutter dig for at købe det, accepterer du automatisk at forny abonnementet årligt. Desværre er oplysningerne om den årlige abonnementsfornyelse skrevet med små skrifttyper og kan blive overset af uopmærksomme computerbrugere. Vær desuden opmærksom på at funktionaliteten i dette program måske skuffer dig, selv efter at have købt den fulde version af det.

Desuden vil brugere, der nægter at købe den fulde version af softwaren, blive introduceret for WinThruster-annoncer, der vedvarende opfordrer til at hente softwarelicensen ved at starte falske systemscanninger og vise skræmmende rapporter om systemstatus.

Det kan være, at dette program viser nogle falske positive scanningsresultater for at overbevise brugeren om at tage handling, og reparere computeren ved at købe den fulde version af denne optimizer. I starten ser det måske ikke ud som et stort problem, da disse annoncer kan lukkes med et enkelt klik.

Men i sidste ende kan disse annoncer begynde at teste brugerens tålmodighed og til sidst få ham eller hende til at miste den helt. Derfor er det ikke overraskende, hvorfor brugere, der installerer dette værktøj, snart begynder at kigge efter WinThruster-fjernelsesretningslinjer, hvis de ikke ønsker at købe dette program.

Hvis du ikke vil købe det, skal du også fjerne WinThruster ved hjælp af instruktionerne i slutningen af dette indlæg eller drage fordel af et troværdigt anti-malware-værktøj og slette det ved hjælp af programmer som FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

TIP: Vær opmærksom og prøv ikke at søge efter WinThruster produktnøgle eller WinThruster crack online. På denne måde risikerer du at installere en ondsindet fil, for ikke at nævne, at du risikerer at få bøder for at bruge/distribuere piratkopieret software.

Tvivlsomme WinThruster distributionsmetoder

I nogle tilfælde finder brugere Win Thruster på deres systemer uden at have downloadet det. Det kan placeres på dit system uden at give dig besked om dette takket være vage software distributionsteknikker, såsom software bundling. Lad os gå i detaljer og forklare dig, hvordan sådanne PUP'er kaprer computersystemer.

Typisk set er sådanne potentielt uønskede programmer ikke særlig populære, så det er tydeligt, hvorfor brugerne ikke installerer dem efter eget ønske. Derfor skal skabere af sådan softwares finde måder at fremme disse programmer på og tvinge brugerne til at installere dem. Det er derfor, de elsker at kombinere deres produkter med anden software. På denne måde kan brugere installere dem ubevidst.

Strategien er ret enkel – andre programmer giver tilbud om at installere WinThruster eller lignende programmer under installationsprocessen, og hvis brugerne undlader at afvise dette tilbud, bliver disse programmer installeret, endda helt uden at underrette offeret om dette.

For at forhindre dette i at ske, skal brugerne vælge enten en Avanceret eller Brugerdefineret installationsindstilling og fravælge alle tilføjede komponenter manuelt.

Vi har bemærket, at brugerne har tendens til at lave fejl og stole på forudvalgte installationsformer (Standard eller Basis), som automatisk skjuler skriftlige brugeraftaler for at tilføje alle foreslåede programmer til systemet.

En sikker mulighed for at fjerne WinThruster

Hvis du ikke kan lide dette PC optimeringsværktøj, skal du fjerne WinThruster og relaterede filer fra systemet. Dette kan nemt gøres ved hjælp af anti-spyware værktøjet, men du kan også slette det manuelt.

Hvis du undrer dig over, hvorfor cybersikkerhedseksperter altid anbefaler at installere automatiske værktøjer til fjernelse af spyware, skal du bare tjekke de seneste oplysninger om nylig virusaktivitet på VirusActivity-webstedet.

Selvom dette program ikke fortjener “WinThruster virus” -mærket, er vi bange for, at du heller ikke vil være tilfreds med dets funktionalitet. Nedenfor finder du detaljerede WinThruster-fjernelsesinstruktioner, som hjælper dig med at afinstallere det:

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel WinThruster virus fjernelsesguide

Fjern WinThruster fra Windows systemer

Din opgave er at finde dette program i afsnittet Kontrolpanel → Installér/Afinstallér programmer. Programmet bør hedde WinThruster, og udgiveren af det skal være Solvusoft Corporation. Klik på det og vælg Afinstallér.

  1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
  2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
  3. Afinstallér WinThruster og relaterede programmer
    Se her efter WinThruster eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
  4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med WinThruster spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog