Fjerne Win32:Evo-gen (Fjernelsesguide) - feb 2018 opdatering

Win32:Evo-gen fjernelsesguide

Hvad er Win32:Evo-gen?

Potentielt farlige filer kan identificeres som Win32:Evo-gen infektion

Billedet af Win32:Evo-gen infektion

Win32:Evo-gen [Susp] er en infektion, der identificerer en potentiel trojan eller et ondsindet program med lignende funktioner. Normalt vises den af Avast antivirus software under hele systemscanningen. Denne detekteringskode viser, at truslen primært er rettet mod Windows OS og er klassificeret som generisk. Sikkerhedssoftwaren er med andre ord ikke sikker på, om filen faktisk er farlig.

Brugere anbefales dog at kontrollere deres systemer med et andet anerkendt værktøj til fjernelse af malware for deres egen sikkerheds skyld. Bemærk, at Win32:Evo-gen infektionen ikke kan beskrives nøjagtigt. Ligeledes kan den udføre mange forskellige processer, der kan skade din computer og sætte dit privatliv i fare.

Hvis Win32:Evo-gen [Susp] alarmen faktisk identificerer en trojan på din computer, kan den smidigt installere en plugin, kaldet keylogger, til at spore din online aktivitet og logge tastetryk. På den måde kan kriminelle få dine legitimationsoplysninger, logins, adgangskoder og andre værdifulde detaljer. Bemærk, at sådanne infektioner normalt fører til tab af penge eller endog identitetstyveri.

Desuden kan Win32:Evo-gen angive en infektion, som kan føre til installation af andre højrisikotrusler som ransomware eller malware. Programmer med trojans-lignende funktioner kan udnytte backdoors, som hjælper med at finde systemets svagheder for at inficere din pc. Ligeledes kan du miste dine data på grund af infiltrering fra filkrypteringsvirus.

Derfor anbefaler vi stærkt, at du straks tjekker dit system med forskellige antivirusprogrammer og fjerner Win32:Evo-gen. Bemærk, at almindelige computerbrugere ikke er erfarne nok til at finde ud af, om deres systemer er i fare. På samme måde anbefaler vi, at du bruger FortectIntego til at køre en hel computerscanning.

Derudover anbefaler BedyNet.ru teamet dig at bruge en professionel anti-malware-software efter Win32:Evo-gen fjernelsen. På denne måde vil du være fuldt beskyttet mod alle potentielt farlige computerfarer i fremtiden.

Illustrationen af Win32:Evo-gen [Susp] alarmenWin32:Evo-gen alarmen er en generisk Avast-detektering af den potentielt skadelige fil, der kan indikere en trojan.

Undgå at downloade tredjepartssoftware fra upålidelige kilder for at beskytte din computer

Normalt vises Win32:Evo-gen alarmen, når brugeren overfører en mistænkelig fil eller software fra tvivlsomme hjemmesider. Da sikkerhedssoftwaren ikke er sikker på, om programmet faktisk er ondsindet, kan du simpelthen kun undgå denne infektionsalarm ved at downloade software fra officielle hjemmesider.

Ændre også Hurtige/Anbefalede parametre i installationsprogrammet til Avancerede/Brugerdefinerede, hvis de er blevet forhåndsvalgt for dig. Det tidligere setup er designet til at springe over mange vigtige trin i installationsproceduren, som øger risikoen for infiltrering fra potentielt uønskede programmer (PUP’er).

Derefter skal du omhyggeligt søge efter eventuelle afkrydsningsfelter, der er markeret for dig og deaktivere dem. Disse markeringer tillader installation af ekstra software på din computer, der kan være ondsindet og sætte din computers sikkerhed i fare. Ligeledes bør du være forsigtig, når du installerer tredjepartssoftware på din pc.

Lær hvordan du slipper af med Win32:Evo-gen alarmen

Desværre er der ingen anden måde at fjerne Win32:Evo-gen end at bruge et professionelt malware fjernelsesværktøj til at scanne din computer for cyberinfektioner. Du kan bruge FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes til at hjælpe dig med elimineringsproceduren. Bemærk, at de er nemme at bruge, og det tager ikke meget tid at afslutte processen.

Vi beder dig også om ikke at forsøge at udføre Win32:Evo-gen fjernelsen på egen hånd. Typisk bruger højrisiko computerinfektioner vildledende tricks til at skjule deres tilstedeværelse. En af dem er en forklædning som en legitim systemproces. Hvis du afslutter vigtige processer eller afinstallerer vigtige filer på din pc, kan det forårsage permanent skade.

Ligeledes bør du enten finde en certificeret it-tekniker eller får en sikkerhedssoftware til at hjælpe dig med at slippe af med Win32:Evo-gen [Susp].

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Win32:Evo-gen fjernelsesguide

Fjern Win32:Evo-gen ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Win32:Evo-gen

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Win32:Evo-gen fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Win32:Evo-gen ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Win32:Evo-gen. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Win32:Evo-gen fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Win32:Evo-gen og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog