Fjerne Win32.CoinMiner (Fjernelsesguide) - feb 2018 opdatering

Win32.CoinMiner fjernelsesguide

Hvad er Win32.CoinMiner?

CoinMiner virus er stadig aktiv

Billedet illustrerer Win32.CoinMiner

CoinMiner-virus fungerer som en kommando for at bitcoins miners på en brugers computer. Softwaren selv er ikke ondsindet, men den kan betragtes som sådan, da den kommer ind i enheden, som regel uden brugernes direkte samtykke, i forklædning som et andet program. CoinMiner har vandret rundt i cyberspace siden 2011.

Heldigvis kan CoinMiner registreres ved hjælp af størstedelen af de tilgængelige sikkerhedsapplikationer, herunder Windows Defender. Typisk rapporteres den som trojan: Win32/CoinMiner!bit eller Win32/CoinMiner!bit. Hvis denne malware kommer til at infiltrere dit operativsystem, skal den blokeres inden for få sekunder. Men hvis du vil tjekke systemet for denne trussel og sørge for at den ikke skjuler sig på din computer, kan du stole på andre tredjepartsværktøjer, som f.eks. FortectIntego eller Malwarebytes, som også kan hjælpe dig med CoinMiner fjernelse.

Siden opdukken af den oprindelige version har malwaren vist sig under forskellige versioner. Her er blot nogle få af dem:

  • Win32/CoinMiner.EE
  • Win32/CoinMiner.DV
  • Win32/CoinMiner.BB

Denne miner kan også udføre cgminer.exe kommandoen på systemet. Selvom mineren ikke efterlader nogen synlige spor på pc-skrivebordet, kan du få mistanke om dens tilstedeværelse, når enheden begynder at fungere negativt. Systemprogrammer kan begynde at have problemer med at åbne eller blive ikke-responsive. Du kan muligvis også registrere CoinMiner malware processen i Joblisten. Til tider vil den bruge mere end 40% af CPU'ens energiressourcer.

Et langsomt computersystem er med garanti et af de vigtigste problemer i forbindelse med cryptocurrency minere. For at forbedre din computers funktionalitet og begynde at bruge den som tidligere, skal du fjerne CoinMiner virus uden at spilde dit systems ressourcer. Hvis du er interesseret i, hvordan den er kommet ind i din Windows, så vær venlig at fortsætte med at læse.

Miners – under dække af browserudvidelser

Udvindelse af cryptocurrency er en ny bølge blandt malware udviklere. Opdagelser af de mange browser-plug-ins i Chrome Webshop, apps i Google Play og Apple-butikker beviser en sådan påstand. Heldigvis kan du afværge sådanne uønskede softwares ved hjælp af specifikke browsertilslutninger til anti-coin-mining. Men vælg klogt før du installerer sådan en.

Hvis du opdaterer dit anti-virus værktøj, vil det også være i stand til at blokere en sådan infektion. Da nogle hackere skifter fokus til crypto-currency miners i stedet for almindelig malware, ville det være en fatal fejl at se bort fra muligheden for at sådanne miners kan leveres sammen med ransomware – for at fordoble gerningsmandens indtægter.

Derfor er det yderst vigtigt at holde systemet opdateret. Vær også opmærksom på, hvad og hvor du downloader nye apps fra. Bemærk, at gratis lydredigeringsværktøjer, medieafspillere og filkoverteringsprogrammer ofte bærer på uønskede vedhæftede filer under de “Anbefalede” eller endda “Brugerdefinerede” indstillinger. Undersøg trin af installationsprocessen inden du trykker på knappen “Installer”.

Billedet efterligner Win32.CoinMiner CPU-brugTilstedeværelsen af Win32.CoinMiner påvirker din pc's ydeevne direkte.

Win32.CoinMiner fjernelsestrin

Opdateret anti-virusværktøj vil blokere truslen, før den sætter sig til rette i systemet. Ifølge nogle brugere kunne Windows Defender og en anden tredjepartssoftware ikke hjælpe dem med at fjerne CoinMiner virus. I så fald kan du køre scanningen med FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes eller et lignende malware-elimineringsprogram.

Hvis crypto-currency mineren infiltrerer systemet sammen med en anden trojan eller backdoor, skal du genstarte computeren i fejlsikret tilstand og køre scanninger med dine anti-virus- og malware-elimineringsværktøjer. Du kan også gentage denne procedure i normal tilstand. Disse trin bør fuldføre CoinMiner-fjernelsen.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog