Fjern White Screen virus

White Screen virus fjernelsesguide

Hvad er White Screen virus?

White Screen virus er en meget irriterende badware, som blokerer computerens system, og viser en enorm, hvid, blank skærm, der dækker hele pc’ens skrivebord. Denne falske hvide alarm skjuler alle ikoner på skrivebordet, viser ingen opgave bar eller startmenu. I stedet for viser det en besked fra en statslig myndighed i Storbritannien, USA, Canada eller et andet land, afhængigt af ofrets placering. Desuden viser det computerens IP-adresse, og hævder, at dens ejer er nødt til at betale en bøde for forskellige lovovertrædelser, som er blevet opdaget. Hvis han/hun ikke vil gøre det inden for 48 timer, lover denne virus, at der er stor mulighed for at komme i fængsel. Betal venligst ikke denne bøde, der varierer fra 100 dollars til 100 pounds. Ligesom FBI Paypal virus, FBI virus og mange andre malware, skal White Screen virus fjernes så hurtigt som muligt. Det faktum, at det hører til den kategori af ransomwares betyder imidlertid, at dens fjernelse kan være en yderst vanskelig opgave, fordi sådanne trusler har tendens til at blokere hele PC’ens system. Men du nødt til at følge vores detaljerede guide nedenfor, og fjerne denne luskede parasit for bestandigt.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED White Screen virus?

White Screen virus har været aktivt spredt rundt i disse dage. Hvis du er en af ​​de personer, der er blevet inficeret med det, må du have åbnet en inficeret e-mail eller besøgt et hacket site. Så snart en sådan scareware kommer på offerets computer, blokerer det for systemet, og begynder at vise en advarsel fra politistation eller anden statslig myndighed. Selvfølgelig forsøger det at skræmme pc-brugere og få dem til at betale bøden. For at gøre dette blokerer det hele systemet, og viser en enorm alarm, der rapporterer om forskellige lovovertrædelser, den har opdaget. White Screen virus benytter Engelsk sprog for at narre mange flere pc-brugere over hele verden. Hvis du også er blevet smittet, bør du ignorere dets kommandoer, og aldrig betale bøden, da det ikke hjælper, når du forsøger at fjerne blokeringen fra ​​systemet. For at gøre dette, skal du fjerne White Screen virus fra din computer så hurtigt som muligt.

HVORDAN FJERNER JEG WHITE SCREEN VIRUS?

Når du har White Screen virus på din PC, er du nødt til at låse op for din computer først, og få mulighed for at starte din anti-malware. For at gøre dette, skal du følge disse muligheder:

* Flash drive metoden:

1. Tag en anden maskine og brug den til at downloade FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller et andet velrenommeret anti-malware program.
2. Opdater programmet og læg det ned på et USB drev eller en simpel CD.
3. I mellemtiden skal du genstarte din inficerede maskine til fejlsikret tilstand med kommandoprompt og sætte USB-drevet i den.
4. Genstart computeren der er inficeret med White Screen virus en gang mere, og kør en fuld scanning.

* Brugere inficeret med White Screen virus får lov til at få adgang til andre konti på deres Windows-systemer. Hvis en af ​​disse konti har administratorrettigheder, bør du være i stand til at køre et anti-malware program.

* Prøv at nægte Flash at stoppe ransomware efter hensigten. For at deaktivere Flash, gå til Macromedia support og vælg ‘Afvis’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter at have gjort dette, kør da en fuld system scanning med et anti-malware program.

* Manuel fjernelse af White Screen virus:

  1. Genstart din inficerede pc til ‘fejlsikret tilstand med kommandoprompt’ for at deaktivere FBI Paypal virus (dette bør virke med alle versioner af denne trussel)
  2. Kør Regedit
  3. Søg efter WinLogon Entries og skriv alle de filer, der ikke explorer.exe eller tomme, ned. Erstat dem med explorer.exe.
  4. Søg i registreringsdatabasen efter de filer, du har skrevet ned og slet nøgler i registreringsdatabasen der refererer til filerne.
  5. Genstart og kør en fuld system scaning med opdatederet FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog