Fjerne WebBar (Virus Fjernelsesguide) - 2017 opdatering

WebBar fjernelsesguide

Hvad er WebBar?

Web Bar oversigt:

WebBar

 • Web Bar er potentielt uønsket program, der præsenteres som en browser add-on. Det hævder at være i stand til at forbedre folks søgning på internettet.
 • Du kan installere dette program på systemet enten med eller uden din godkendelse. For det meste benytter dets udviklere bundling til at sprede denne app på nettet.
 • Når den er føjet til browseren, kan Web Bar forårsage irriterende pop-up-reklamer i folks søgeresultater.
 • At falde for dem, og, vigtigst af alt, det at klikke på Web Bar annoncer anbefales ikke, fordi du kan ende på en ukendt/usikker hjemmeside.
 • Denne browser add-on kan også spore sine ofre, og kan indsamle ikke-personligt identificerbare oplysninger.

Når du kender de vigtigste fakta om denne værktøjslinje, skal vi se nærmere på den. Først og fremmest kan du finde dette program navngivet som en “browser hijacker”. Dette udtryk skal advare dig om Web Bar omdirigeringsproblemet, der typisk bliver bemærket på hver af webbrowserne.

Desuden kan dette program også begynde at genere dig med sine annoncer, in-text-links, og pop-up-meddelelser, der vises, så snart du begynder dine søge-sessioner. Endelig kan det indsamle søgetermer, oplysninger om din browsing historie og lignende data.

Som du måske allerede har forstået, anbefaler vi ikke at installere Web Bar på din computer. I skrivende bliver dette program betragtet som lovligt, men dets aktiviteter på næsten hvert pc-system har allerede fået flere sikkerhedseksperter til, at medtage det til databasen over deres programmer.

Hvis du allerede har downloadet denne værktøjslinje til din maskine, eller hvis den har infiltreret den uden din godkendelse, bør du tænke på Web Bar fjernelse. For at gøre dette du kan benytte FortectIntego eller et andet velrenommeret anti-spyware program.

WebBar

Hvordan bliver dette program spredt rundt?

I de fleste tilfælde begynder Web Bar omdirigering at afbryde pc-brugere ud af ingenting, fordi dette program er i stand til at infiltrere computere ved hjælp af freeware og shareware. For at undgå en uventet opdukken af dette program, skal du begynde at overvåge installationen af freeware, fordi der er masser af programmer, der er fyldte med mistænkelige komponenter, der forsøger at infiltrere computere ubemærket.

Når du beslutter dig for at installere et gratis program, så sørg for at tjekke, hvad der bliver sagt i dets Privatpolitik og slutbruger licensaftalen. Desuden skal du vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmetode for at se, hvilke komponenter der er tilføjet til din freeware. Disse metoder vil også hjælpe dig med at fravælge uønskede komponenter, der kan forsøge at komme ind i din computer bag din ryg.

Hvis Web Bar kapringen er fuldført, kan du begynde at se målrettede kommercielle reklamer, der er mærket som Web Bar annoncer under dit browsing. Selvom denne aktivitet ikke anses for farlig, kan det narre dig til at besøge mistænkelige hjemmesider eller installere mistænkelige programmer på din computer.

Det er derfor vi mener, at du bør fjerne Web Bar fra din computer. Til dette kan du benytte en manuel fjernelsesmetode eller automatisk fjernelse. Hvis du ikke ønsker at downloade noget til din maskine, kan du følge en vejledning nedenfor og fjerne dette program manuelt. Vi mener dog, at du skal scanne din maskine med anti-spyware, for at være sikker på, at den er helt sikker og fri for skadelige eller mistænkelige programmer.

Hvordan kan jeg fjerne Web Bar virus?

Vi anbefaler på det kraftigste, at du undgår sådanne komponenter som Web Bar Toolbar, Web Bar tilføjelse og andre. Ligegyldigt hvor harmløse de ser ud, anses de ikke for at være pålidelige værktøjer, der kan benyttes til at søge på nettet.

Derudover kan sådanne programmer, i tillæg til deres annonce-støttede aktivitet (irriterende annoncer af Web Bar, omdirigeringer til ukendte hjemmesider og sporing af folks browsing på nettet) også prøve at udskyde deres fjernelse fra systemet ved at skjule deres filer.

Det er derfor, sikkerhedseksperter anbefaler altid at vælge en automatisk fjernelse af WebBar. Men hvis du stadig mener, at manuelle fjernelsestrin er alt hvad du behøver, skal du følge den vejledning, der er givet nedenfor:

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel WebBar fjernelsesguide

Fjern WebBar fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér WebBar og relaterede programmer
  Se her efter WebBar eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern WebBar fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter WebBar eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern WebBar fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal WebBar fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern WebBar fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her WebBar og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut WebBar fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern WebBar fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her WebBar og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre WebBar fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern WebBar fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter WebBar eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre WebBar fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med WebBar spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog