Fjern Web-start.org virus (2016 opdatering)

Web-start.org virus fjernelsesguide

Hvad er Web-start.org virus?

Skal du bruge Web-start.org søgemaskinen?

I første omgang skjuler Web-start.org virus sin tilstedeværelse og det eneste tegn på, at den kunne være på systemet, er en ny hjemmeside, der vises som startside hver gang offeret kører browseren. I virkeligheden er det intet andet end en browser hijacker. Det betyder, at den har en tendens til at besætte brugernes computere og rode med browserindstillinger uden brugerens samtykke. Hvad mere er, vil problemer som påtrængende reklamer og omdirigeringer til andre hjemmesider hurtigt begynde at generer dig. Derfor bør du skynde dig at fjerne Web-start.org omdirigeringsvirus. Den kan udspionere dine browsingvaner og indsamle en stor mængde personoplysninger, som senere kan bruges til forskellige formål. Hvis cybersikkerhed er en af dine bekymringer, skal du gå videre til Web-start.org fjernelsen.

Denne browser hijacker viser sig at være et nyligt produkt fra Plus netværk mærket. For nylig har vi analyseret et andet tilsvarende produkt – loadstart.com. Nogle af de fremherskende træk ved disse PUPs er de tilsvarende URL-adresser og identiske hjemmesider. Denne hijacker tilbyder også hurtig adgang til Twitter, Facebook, Gmail samt til Amazon og Ebay siderne. Hvad mere er, kan du scanne enheden eller installere et plug-in til Skype direkte fra forsiden. Bemærk, at sådanne fordele kan have en negativ indvirkning, ikke kun på din computer, men også på flere systemprogrammer. Selvom denne PUP fremmer FortectIntego som en scanner, bør du ikke bruge den via denne hijackers hjemmeside. Ofte tilbyder de scanningsværktøjer. Dog kan der være tvivl omkring deres pålidelighed. Selv hvis de foreslåede produkter er velkendte, kan de versioner, der bliver fremmet, være udstedt af ukendte udgivere. En sådan sandsynlighed kan resultere i beskadiget software. Uanset hvad, bør du koncentrere dig om afskaffelse af denne PUP og ikke bruge dens tjenester længere.

Desuden indsamler WebStart oplysninger om dine browsingaktiviteter. Med andre ord registrerer den dine besøgte domæner og surfingfrekvens. IP-adressen og den geografiske placering bliver også kendt for udviklerne af denne PUP. Men i modsætning til størstedelen af hackere, får dette browsingværktøj fat i dine personlige oplysninger. Derfor kan din indbakke være proppet med forskellige personlige tilbud. Som udviklerne af denne PUP påstår, kan dine personlige oplysninger endda misbruges til markedsførings-og reklameformål. Få brugere nyder, at deres personlige data bliver krænket af nogle andre brugere. Desuden kan Web-start.org omdirigeringsproblemet også forårsage dig stor irritation. Mens du leder efter et bestemt websted, kan du måske blive tvunget ind på et andet shoppingdomæne. Et sådant fænomen er ikke almindeligt for legitime browsingværktøjer.

Fordelingsmetoder

Normalt kommer hijackere ind på ofrets computersystem ubemærket. Den udnytter muligheden for at inficere computere, når brugerne forhaster sig igennem installationstrinene. Hovedsageligt klamrer lignende PUPs sig til gratis programmer. Det er sund fornuft ikke at være specielt opmærksom på processen. Som et resultat heraf, overser brugere de vedhæftede filer, der muligvis skjuler hijackers. Hvis du er interesseret i forebyggelsen af denne PUP, så husk disse tips. Først og fremmest skal du vælge en “Brugerdefineret” eller “Avanceret” installationsmetode. Dette vil udlevere de valgfrie programmer, der er føjet til dit download. Fjern markeringen af unødvendige programmer og gå videre med at installere den ønskede applikation. Vær opmærksom på dette faktum – ved at vælge “Basis” eller “Standard” indstillinger, giver du automatisk din tilladelse til at yderligere software kan installeres. Vælg ikke disse muligheder!

Web-start.org fjernelsesguide

Der er to måder at eliminere hijackers på. Hvis du ønsker at spare tid, så kan en automatisk fjernelse af Web-start.org være egnet til dig. Før du scanner enheden med et anti-spyware program, så sørg for, at den er opdateret. Ellers vil det mislykkes at opdage alle filer, der er relateret til hijackeren. Apropos den alternative mulighed, så kan du fjerne Web-start.org virus ved at gennemføre de manuelle retningslinjer. Som en afsluttende bemærkning, så husk på, at du også kan bidrage til sikkerheden på din computer ved at vælge programmer i dit download mere opmærksomt.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Web-start.org virus fjernelsesguide

Fjern Web-start.org fra Windows systemer

Denne hijacker bliver for det meste fundet i Windows-systemer – vores research-hold opdagede, at i modsætning til andre browser hijackers, installerer denne her ikke kun programmer og føjer mistænkelige tilføjelser til brugerens browsere, men den sætter også deres genveje til at kører Web-start.org som startside. For helt at fjerne den fra systemet, skal du gøre følgende:

 • Først og fremmest vil vi gerne påpege, at du bør gøre det samme med genvejene til alle webbrowsere på systemet. For eksempel vil vi bruge Google Chrome-browseren.
 • Hvis du har genveje til IE, Chrome, Firefox eller andre internetbrowsere på skrivebordet, skal du gøre dette. Højreklik på Chrome browserens genvej, og vælg Egenskaber.
 • Gå derefter til Genvej fanen. Her skal du finde Target feltet.
 • Slet alt, hvad der er skrevet efter “…application\chrome.exe“. Du bør se en lang webadresse, der starter med Web-start.org/…
 • Klik på Anvend og OK.
 • Følg instruktionerne nedenfor og fjern derefter alle mistænkelige programmer og browserudvidelser fra dine browsere.

  1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
  2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
  3. Afinstallér Web-start.org og relaterede programmer
   Se her efter Web-start.org eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
  4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

  Fjern Web-start.org virus fra Microsoft Edge

  Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

  1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
  2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
  3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
  4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
  5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
  6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
  7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
  8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

  Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

  Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

  1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
  2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
  3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
  4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
  5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
  6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
   Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
   Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

  Når disse trin er færdige, skal Web-start.org fjernes fra din Microsoft Edge browser.

  Fjern Web-start.org fra Mozilla Firefox (FF)

  1. Fjern farlige udvidelser
   Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
  2. Vælg her Web-start.org og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
  3. Nulstil Mozilla Firefox
   Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
  4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Web-start.org fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

  Fjern Web-start.org fra Google Chrome

  1. Slet ondsindede plugins
   Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
  2. Vælg her Web-start.org og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
  3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
  4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
  5. Nulstil Google Chrome
   Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
  6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
  7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Web-start.org fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

  Fjern Web-start.org fra Safari

  1. Fjern farlige udvidelser
   Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
  2. Vælg her Extensions og se efter Web-start.org eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
  3. Nulstil Safari
   Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
  4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Web-start.org fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Web-start.org spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog