Fjern WannaCryptor virus (Fjernelsesguide) - opdateret maj 2017

WannaCryptor virus fjernelsesguide

Hvad er WannaCryptor ransomware virus?

WannaCryptor ransomware kopierer CryptoLockers tricks

WannaCryptor-virus opstod først i februar 2017 i form af en ransomware kaldet Wcry-filudvidelsesvirus. Ligesom den forrige version krypterer denne ondsindede virus alle filer på målcomputeren med det formål at svindle penge fra computerbrugeren. Under krypteringen tilføjes den virus, der også er kendt under navnet WannaCry ransomware, der tilføjer .wcry filudvidelser til korrupte filer. Dette ondsindede program retter sig primært til Windows-brugere, og når det først får adgang til målsystemet, ødelægger det alle data, der er gemt der, ved hjælp af RSA og AES-kryptografiske cifre . Virussen sletter straks Volume Shadow Copies fra computeren for at forhindre en nem datagendannelse. Så skifter den skrivebordsbaggrunden ud med et billede kaldet !WannaCryptor! .bmp, som siger:

Ooops, your important files are encrypted.
If you see this text, but don’t see the “Wanna Decryptor” window, then your antivirus removed the decrypt software, or you deleted it from your computer.”

Resten af meddelelsen består af et forslag om at downloade det ondsindede !WannaDecryptor!.exe-program igen via et angivet DropBox-link. Dette trick er kendt for at blive brugt af en kopi af CryptoLocker ransomware , som anbefaler brugere at downloade malware igen for at få instruktioner om, hvordan man kan betale løsepengene og genoprette de tabte filer. Ransomwaren gemmer også en løsladelsesnote, der er kaldet !Please Read Me!.txt, som indeholder instruktioner vedrørende datagendannelse. Hvis offeret ikke har nogen antivirus, vil !WannaDecryptor!-programmet også poppe op på skærmen. Den oprindelige løsesumspris er $300 (ca. 2,000 DKK), og den skal betales i Bitcoin valuta . Dekrypteringsvinduet har flere knapper, der linker til oplysninger om Bitcoins, hvordan man køber dem og også “Kontakt os” -siden, som sandsynligvis giver de cyberkriminelles kontaktoplysninger, hvilket sandsynligvis er en e-mail-adresse.

Ransomwaren lover også at forøge prisen på løsesummen, hvis offeret undlader at betale den inden for en given periode. Hvis denne ransomware har kompromitteret dine filer, vil den sandsynligvis bede dig om at betale løsepengene for at få dem tilbage, men vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke gør dette. At give de kriminelle det, de ønsker, er ikke en løsning, fordi de måske glemmer at opfylde deres del af aftalen, hvilket betyder, at du vil blive efterladt med gigabytes af krypterede data og ingen dekrypteringsnøgle. Derfor anbefaler vi på det kraftigste at fjerne WannaCryptor ransomware virus – jo hurtigere jo bedre. For WannaCryptor-fjernelsen anbefaler vi at bruge anti-malware-programmer som FortectIntego.

WannaCryptor ransomware virusDette er det ondsindede program, der foreslår at købe !WannaDecryptor! software. Som du kan se, beder WannaCryptor ransomware om $300 for det.

Hvordan lykkedes det dette ondsindede program at infiltrere mit computersystem?

Der er mange måder, hvorpå ransomware kan infiltrere offerets computer ubemærket. Typisk distribueres det via e-mail spam og kan installeres på offerets computersystem, så snart offeret åbner et ondsindet link eller en vedhæftet fil. Vær opmærksom på, at ondsindede aktører har en tendens til at præsentere sig som medarbejdere hos kendte virksomheder, og foreslår, at ofrene åbner “vedhæftet indhold”, for at få adgang til nogle yderst relevante oplysninger. Selvfølgelig søger sådanne svindlere simpelthen at overtale offeret til at installere malware på systemet, så husk det, når nogen forsøger at overtale dig til at åbne et bestemt link eller en vedhæftet fil. Alternativt kan ransomware distribueres via exploit kits og malvertisering, men disse teknikker bruges typisk af avancerede ransomware-udviklere, der arbejder på projekter som Cerber eller Spora. Cyberkriminelle på mellemniveau bruger aldrig disse teknikker.

Hvordan kan jeg fjerne WannaCryptor ransomware fra systemet?

Hvis din computer er blevet kompromitteret af WannaCryptor-virus, og dine filer ikke længere kan åbnes, uanset hvilken type software du forsøger at bruge, skal du bestemme, hvad dit næste skridt kommer til at være. Du kan risikere at miste dine penge og betale de løsepenge, som cyberkriminelle beder om, eller du kan modstå presset og nægte at betale løsepengene. I tilfælde nummer to skal du fjerne WannaCryptor ransomware med det samme og begynde at eksperimentere med forskellige datakrypteringsværktøjer og metoder. Vi anbefaler stærkt at bruge anti-malware værktøj til WannaCryptors fjernelse, og bruge datagendannelsesmetoder, der er beskrevet nedenfor. Selvfølgelig er den mest effektive og 100% sikre måde at gendanne dine filer på en data backup. Men hvis du ikke har oprettet en backup før ransomware-angrebet, vil det være meget svært at gendanne dine filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel WannaCryptor virus fjernelsesguide

Fjern WannaCryptor ved hjælp af Safe Mode with Networking

Slet WannaCry ransomware virus ved hjælp af nedenstående retningslinjer.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne WannaCryptor

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør WannaCryptor fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern WannaCryptor ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra WannaCryptor. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at WannaCryptor fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne WannaCryptor fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af WannaCryptor, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Brug Data Recovery Pro

Desværre er der for øjeblikket ikke nogen værktøjer, der kan genoprette filer med .wcry-udvidelser. Du kan erstatte beskadigede filer med intakte, ved at bruge en data backup, men hvis du ikke har dette, kan du prøve en af følgende datagendannelsesmetoder.

Hvis du har fundet .wcry filudvidelser tilføjet til alle dine filer, er det klart, at de er blevet ændret af WannaCryptor ransomware virus. Du kan forsøge at gendanne dem ved hjælp af en datagendannelsessoftware kendt som Data Recovery Pro.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af WannaCryptor ransomware;
 • Gendan dem.

Brug Windows Previous Versions

Du kan muligvis gendanne dine filer, hvis du har oprettet et systemgendannelsespunkt, før ransomwaren inficerede din computer. Hvis du gjorde dette, skal du følge de givne retningslinjer.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Der findes intet gratis WannaCryptor-dekrypteringværktøj i øjeblikket

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra WannaCryptor og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog