Fjern Vonteera adware

Vonteera adware fjernelsesguide

Hvad er Vonteera adware?

Vonteera er et potentielt uønsket program (PUP). Sikkerhedseksperter diskuterer stadig og kan ikke afgøre, om den skal klassificeres som en “adware” eller en “browser hijacker”. Den hører til PUP kategorien, fordi den bevæger sig i én pakke med freewares/sharewares. Den er også blevet fanget i at vise sponsorerede reklamer, samt at ændre DNS-indstillingerne på alle web-browserne uden at bede om brugerens tilladelse til dette. I en nøddeskal, kan installationen af Vonteera virus forårsage nogle irriterende systemændringer, der senere kan forårsage nogle alvorlige computer-relaterede problemer.

Hvilken klassifikation af Vonteera PUP’en ville være korrekt?

Vonteera er en gratis browser add-on udviklet af Volaro Technologies. Det er en cross-browser-platform, hvilket betyder, at den kan lande på hver webbrowser, herunder Chrome, Safari, IE og Mozilla Firefox. Når den er installeret, begynder den at forsyne folk med oplysninger om de bedste tilbud, rabatter, kuponer, promo-koder, og så videre. Vonteera kan vises på tilfældige sider, som du normalt besøger. Formerne disse annoncer vises som kan variere fra pop-ups til helsidesannoncer. Hvis du ser sådanne reklamer lige nu, så undgå kontakt med dem, da de kan være knyttet til tvivlsomme eller endda inficerede websider. Således er det på grund af sådanne urimelige marketingsteknikker, at denne add-on højst sandsynligt er en adware.

Ifølge flere malwarespecialister, er Vonteera adware målrettet til arabiske lande. Man er kommet frem til en sådan konklusion, efter forholdet mellem denne adware og arabyonline.com søgemaskinen er blevet bemærket. Faktisk vil Vonteera omdirigereringsvirus, så snart den lægger sig på et mål computer, vil standard startsiden og søgemaskinen på hver af webbrowserne vil blive erstattet af arabyonline.com virus, uden at bede om tilladelse direkte fra brugeren. Denne søgemaskine er ikke pålidelig, da den kan udvise ændrede søgeresultater, der fører til sider for datterselskaber. Problemet her er det samme – at klikke på linkene udgør en risiko for Vonteera omdirigeringer. Således kan den også blive klassificeret som en browser hijacker.

En anden ulempe er, at denne adwares (delvist hijackers) funktion er en uautoriseret brug af tracking cookies. Når den er installeret, aktiverer Vonteera virus tracking cookies og begynder udspionere sine brugere. Således kan det at beholde den ende med lækage af personligt og ikke-personligt identificerbare oplysninger om dig. Vi mener, at disse kendsgerninger er mere end nok til at overbevise dig om at fjerne Vonteera malware med det samme, ved hjælp af FortectIntego eller en alternativ anti-malware.

Hvordan kan jeg blive smittet med Vonteera adware?

Vonteera kan fremmes ved hjælp af flere teknikker:

 • Den kan være bundtet med tredjepartssoftware (gratis). Derfor, når du beslutter dig for at installere noget freeware, uanset hvor pålideligt det ser ud, skal du undgå en Hurtig eller Express-installation. I stedet for dette, skal du vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installation og omhyggeligt kontrollere, om den har yderligere komponenter eller ej. Hvis du finder en sætning ud for et afkrydsningsfelt der hævder, at du ikke har noget imod at installere Vonteera plug-in eller en anden ukendte add-on, værktøjslinje, udvidelse osv., så sørg for at du fravælger dette uden så meget som at overveje det.
 • Den kan være skjult under legitime softwareopdateringsprompter, såsom Java, Flash Player, Media Player, web browse osv. Sådanne populære softwares bliver almindeligvis misbrugt af cybersvindlere og udnyttes til distribution af potentielt uønskede programmer.
 • Endelig kan du installere Vonteera PUP fra vildledende officielle sider. Det lader til, at denne applikation, i skrivende stund, ikke har en officiel side, men den kan offentliggøres når som helst.

Hvis du allerede er blevet smittet, bør du slette Vonteera med det samme. Den vejledning, der forklarer, hvordan du gør dette, er angivet på næste side.

Hvordan kan jeg udføre fjernelsen af dette værktøj?

For at gøre det lettere for dig at udføre Vonteera fjernelsen, har vores sikkerhedseksperter angivet en trin-for-trin fjernelsesguide. Den gives i slutningen af artiklen. Dog vil vores anbefaling være at udføre en fuld systemkontrol med anti-malware for, at fjerne alle uønskede programmer.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Vonteera adware fjernelsesguide

Fjern Vonteera fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Vonteera og relaterede programmer
  Se her efter Vonteera eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Vonteera fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Vonteera eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Vonteera adware fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Vonteera fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Vonteera fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Vonteera og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Vonteera fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Vonteera fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Vonteera og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Vonteera fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Vonteera fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Vonteera eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Vonteera fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Vonteera spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog