Fjern Vipasana virus (Fjernelsesinstruktioner) - opdateret sep 2016

Vipasana virus fjernelsesguide

Hvad er Vipasana ransomware virus?

Jeg er blevet inficeret med Vipasana virus. Hvad betyder dette for mig?

Blandt de nyere ransomwares, der har forårsaget og stadig skaber problemer for internetsamfundet, halter Vipasana ransomware virus ikke bagefter dem, når det kommer til skader og fare. Selvom udtrykket “Vipasana” oprindeligt er en form for meditation, udløser denne virus følelser, der langt fra giver en indre ro. Virussen er i stand til at kryptere personlige ved hjælp af en matematisk kompliceret algoritme. Men faren for denne trussel stopper ikke her. Den betragtes som en af de få virusser, som er i stand til at låse dine filer offline. Selv hvis du formår at koble computeren fra internettet, betyder det ikke, at du er beskyttet mod et angreb fra denne ransomware. Hvis du tilfældigvis er en af ofrene, skal du koncentrere dig om Vipasanas fjernelse. En af måderne at gøre dette på, er at installere et anti-spyware program.

Med hensyn til teksten i løsesumsnoten, så virker denne virus til at være rettet mod russisktalende brugere. Men selv hvis du bor uden for Østeuropa og Asien, bør du ikke bare tro, at du er i sikkerhed fra denne trussel. Det er kendt, at virussen bruger den populære AES krypteringsteknik, som består af offentlige og private nøgler. Denne algoritme har hjulpet utallige ransomwareejere med at kryptere brugernes private data. Derfor bør du stadig være på vagt. Desuden bør Vipasana malware betragtes som værende mere farlig, da den er i stand til at udføre angreb selv i offline-tilstand. Når en skadelig fil, der indeholder virus, invaderer din computer, kan den aktivere sig selv hvis du slukker for internetforbindelsen.

Endvidere er viruset mistænkt for at tilhøre den berømte gruppe af virusser, der deler en lignende e-mailadresse til kontakt. Der har været flere trusler, såsom [email protected] og [email protected], som fungerer på samme måde. Apropos den aktuelle virus, så er beløbet på løsesummen som den beder om stadig ukendt. Det er meningen at offeret skal kontakte hackerne via [email protected] e-mailadressen. En uge er det angivne tidsrum hackerne giver ofrene til at overføre pengene. Bagefter får du instruktioner til, hvordan du opretter en Bitcoin tegnebog og derefter sender betalingsoplysninger i bytte for de personlige filer. Vi vil gerne minde dig om, at du ikke bør have de store forhåbninger om at få filerne tilbage, efter transaktionen er foretaget. Cyberkriminelle føler ikke noget ansvar eller dårlig samvittighed over, at de ikke returnerer oplysningerne til dig. I stedet kan du prøve data recovery programmer. Inden da skal du dog fjerne denne virus helt.

Hvordan inficerer Vipasana computere?

Ligesom andre trusler af denne art, har Vipasana ransomware tendens til at inficerer pc’er via spam med vedhæftede filer. Du må ikke forhaste dig med at åbne e-mails, der sendes fra skattemæssige virksomheder, transportselskaber eller endda lokale domstole. Hackerne er blevet rigtig gode til at finde på overbevisende strategier. Normalt indeholder falske e-mails grammatik-eller tastefejl. Du kan også bemærke fejl i en logokopi. Vær opmærksom og på vagt ved gennemgang af lignende e-mails. Hertil kommer, at hackere har tendens til at overbevise dig om at åbne de vedhæftede filer, der bærer Vipasana infektionen eller anden ransomware. I tvivlstilfælde skal du kontakte den angivne institution eller selskab direkte. Hensynsløst at åbne e-mails kan forårsage langsigtede og svære problemer. Endelig skal du huske på, at malware også kan angribe din computer via en trojan. Så du har brug for et stærkt anti-spyware program, som f.eks SpyHunter 5, som vil afsløre truslen i tide, før den udfolder sig og frigiver ransomware.

Vipasana fjernelsesguide:

Vi anbefaler, at du vælger en automatisk eliminering med det samme. Malware fjernelsesprogrammet vil finde virusser og fjerne Vipasana inden for et par minutter. Derudover sikre det, at der ikke er nogen virusrelaterede filer tilbage på systemet. Efter truslen er permanent fjernet, kan du begynde at tænke på måder at dekryptere filerne på. Som vi har nævnt før, så kan du prøve et data recovery program. Den bedste måde at gendanne filerne på er at benytte back-ups. Derudover, så prøv at søge efter kopierne på harddiske. Hvis du ikke har nogen, så er det på høje tid, at du får sikkerhedskopieret dine filer. Du kan også gemme vigtige filer på en flere bærbare datalagringssteder. Endelig, så glem ikke at være på vagt, mens du browser på nettet og downloader ny software. Du ved aldrig, hvor denne virus kan ligge og vente på et nyt offer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Vipasana virus fjernelsesguide

Fjern Vipasana ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Vipasana

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Vipasana fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Vipasana ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Vipasana. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Vipasana fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Vipasana og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog