Fjerne TuneUp Pro

TuneUp Pro fjernelsesguide

Hvad er TuneUp Pro?

Hvad er Tuneup Pro?

Tuneup Pro er et pc optimeringsværktøj, som kan forårsage forskellige aktiviteter på din computer, og som søger at overbevise dig om, at købe dets licens. Som dets udviklere hævder, er dette program designet til at øge systemets hastighed, forbedre computerens stabilitet, og holde den fejlfri. Faktisk er det virkelig i stand til, at fjerne nogle af folks unødvendige filer, men vær sikker på, at det ikke vil forbedre systemet på nogen måde. Selvom det kan downloades på dets officielle hjemmeside, bevæger det sig i de fleste tilfælde rundt i bundter med gratis programmer og bliver installeret uden brugerens viden. Når det er installeret, indlæser det sine scannere og ser angiveligt efter filer, poster i registreringsdatabasen og fejl. Senere vil det vise dig scanningsresultater, der vil omfatte en lang liste over programmer, der skal fjernes. Selvom vi ikke kan erklære, at disse resultater er falske, skal du være meget forsigtig med, hvad du ser, fordi de kan være fyldte med lovlige programmer, derikke påvirker pc’ens hastighed. Stol derfor ALDRIG på og klik IKKE på “Fix nu” eller “Fjern” og andre knapper. Hvis du klikker på dem, skal du ikke blive overrasket over, at være blevet omdirigeret til en Tune Up Pro købshjemmeside og lokket til at købe dets licenserede version. Hvis du gør dette, risikerer du ikke kun at miste dine penge til et ubrugeligt program. Du kan også afsløre dine personlige oplysninger, såsom kreditkortoplysninger, bankkonto og adgangskoder, til en tvivlsom virksomhed. Det er derfor ikke anbefalet at efterlade Tuneup Pro på din computer! Hvis det allerede har sneget sig ind i den, må du tage de nødvendige skridt og fjerne det uden tøven.

Hvordan kan TuneUp Pro hijacke min computer?

Som vi allerede har nævnt, har brugere, der har været overbeviste om, at det er et praktisk værktøj, været i stand til at hente det fra den officielle hjemmeside. Selvom det sker ret ofte, er der masser af tilfælde, hvor denne PC Optimizer er dukket op på systemet efter download af forskellige freewares og sharewares. Det er fordi den er blevet integreret i forskellige gratis programmer, såsom download managers eller video streaming software. På denne måde er de i stand til at udbrede TuneUp Pro, og narre folk til at købe dette tvivlsomme program. Hvis du ikke ønsker at opleve slow-downs på systemet og blive forstyrret af konstante scanninger eller pop-up-reklamer, bør du være mere opmærksom under installationen af gratis programmer. Vælg altid en Avanceret eller Brugerdefineret installationsmetode, læs alt omhyggeligt og fjern markeringen ud for udsagn der hævder, at installerer yderligere programmer. Hvis denne rogue PC Optimizer allerede har infiltreret systemet bag din ryg, kan du opleve vanskeligheder med at fjerne den, da den beskytter sig selv mod fjernelse og du kan måske ikke finde dens uninstaller. Desuden er det kendt, at Tuneup Pro ofte installerer Reimage Plus sammen med sig selv, så du bliver nødt til at fjerne dem begge. Vi anbefaler at bruge et velrenommeret anti-spyware program, der vil registrere alle potentielt uønskede programmer og vil fjerne dem automatisk.

Hvordan fjerner jeg Tuneup Pro virus fra min computer?

Det anbefales at bruge et velrenommeret anti-spyware program, når du forsøger at fjerne Tuneup Pro fra systemet, da det kan skjule sig for dig forskellige steder. Desuden vil det ikke kun hjælpe dig med at fjerne dette program, men det vil også hjælpe dig til at slippe af med andre potentielt uønskede programmer, der kan gemme sig i dit system. Prøv at bruge FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner til at eliminere alle potentielt uønskede programmer fra systemet. Selvfølgelig kan du også benytte disse manuelle fjernelsestrin til at slippe af med Tuneup Pro:

  • Klik på Start → Kontrolpanel → Programmer og funktioner (hvis du er en Windows XP-bruger, skal du klikke på Tilføj/fjern programmer).
  • Se her efter Tuneup Pro.
  • Afinstallér dette og andre tvivlsomme programmer.
  • Klik på OK for at gemme ændringerne.

Hvis du er Windows 8 bruger, så højreklik i nederste venstre hjørne af skærmen. Når genvejsmenuen dukker op, skal du vælge Kontrolpanel og Fjern et program.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog