Fjerne Trustedsurf.com (Virus Fjernelsesinstruktioner) - opdateret sep 2016

Trustedsurf.com fjernelsesguide

Hvad er Trustedsurf.com?

Trustedsurf.com virus eller esurf.biz virus ??

Hvis du lige har lagt mærke til, at dine søgninger er påvirket af Trustedsurf.com virus, skal du ikke blive overrasket, når du også pludselig ender på esurf.biz siden. De, der har fulgt os i et stykke tid bør huske, at denne søgemaskine betragtes som en browser hijacker. Ligegyldigt om begge disse søgeværktøjer ser sikre ud, bør du holde dig væk fra dem. Ellers kan du blive præsenteret for sponsorerede søgeresultater, der søger at omdirigere dig til ukendte eller endda usikre websteder. Som et resultat heraf, kan Trustedsurf.com føre dig til infiltration fra malware.

Selvom udviklerne af denne søgemaskine fremmer den som et pålideligt søgeværktøj, mangler den i virkeligheden en masse af de funktioner, der tilbydes af andre, mere anerkendte søgemaskiner, såsom Google, Yahoo eller Bing. Du skal også vide, at brugerne også rapporterer, at Trustedsurf.com hjemmesiden vises på browseren uventet, hvilket betyder, at denne virus på et tidspunkt listende har installeret sig på brugernes computer, uden at spørge om lov til dette. Af denne grund klassificerer sikkerhedseksperter dette program som en browser hijacker. Typisk kaprer browser hijackers som Trustedsurf.com computere for at reklamere for hjemmesider til deres affilierede, ved hjælp af forskellige annoncer og links, som de injicerer i browsingresultater. Selvfølgelig gør udviklerne af sådanne PUPs ikke reklame gratis. Stigningen i trafikken på affilierede websteder sikrer profit til virusskaberne. Derfor er denne hijacker meget aggressiv med disse reklamer, som den injicerer i din browser. Oven i dette rapporterer brugere, der er blevet tvunget til at benytte denne falske søgemaskine, at Trustedsurf.com normalt omdirigerer til ukendte og potentielt farlige websteder og sider, hvor computeren kan blive forurenet med orme, trojans og andre mere alvorlige virusser. Så hvis du bemærker, at din browser eller standardsøgemaskine er sat til http://www.trustedsurf.com/, skal du sørge for at tage dig af fjernelsen af Trustedsurf.com fra din pc, så hurtigt som muligt.

Selv hvis du er omhyggelig på internettet og forsøger ikke at klikke på Trustedsurf.coms genererede links og annoncer, kan du opleve andre gener som følge af, at denne virus har bosat sig på din PC. Hele din systems ydeevne kan falde, og din browser kan begynde at vise forskellige fejl, og kan gå ned eller fryse. Derfor er det ikke sikkert, og heller ikke anbefalet, at have dette program installeret på din computer. For at fjerne Trustedsurf.com fra din startside, vil du blive nødt til at finde og fjerne virussen først. Til dette formål kan du måske ønske at benytte et velrenommeret antivirusværktøj, som FortectIntego, der vil opdage og fjerne virussen fra din computer på ingen tid.

Hvordan kan denne hijacker infiltrere min browser?

Selvom denne virus kommer listende ind computeren, kan den ikke gøre dette uden din hjælp. Det er mest sandsynligt, at du uforvarende har installeret denne virus sammen med nogle andre populære freeware eller shareware programmer, du har hentet fra internettet. Normalt bliver sådanne smitsomme softwarepakker fremmet på upålidelige downloadhjemmesider. Så hvis du ønsker at beskytte dig selv fra at blive ramt af sådanne potentielt uønskede programmer, bør du undgå at besøge eller downloade software fra ukendte mistænkelige kilder. Du bør heller ikke tage den nye softwareinstallation for givet, og følge alle dens trin nøje. Du kan opleve, at dit downloadede program kan være bundtet med andet indhold, som du ikke ønsker at lukke ind i din pc. For at overvåge disse installationstrin, skal du selvfølgelig benytte avancerede installationsindstillinger.

Trustedsurf.com virus fjernelsesforslag:

Fjernelse af browser hijackers fra en inficeret computer er ikke altid let. Disse ondsindede programmer har tendens til at installere forskellige browser add-ons og andet skadeligt indhold, for at forhindre afinstallationen. Derfor, hvis du ønsker at fjerne Trustedsurf.com manuelt, er det blot at følge fjernelsesinstruktioner ikke altid nok. Heldigvis er der stærke antivirusværktøjer, som kan opdage de problematiske filer, der er spredt på din computer og fjerne dem uden den store indsats. Det er derfor sikkerhedseksperter altid rådgiver virusinficerede computerbrugere til at vælge den automatiske fjernelsesmetode. Ikke desto mindre, hvis du er talentfuld nok til en manuel fjernelse af Trustedsurf.com, kan du benytte retningslinjerne nedenfor, til at hjælpe dig gennem processen.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Trustedsurf.com fjernelsesguide

Fjern Trustedsurf.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Trustedsurf.com og relaterede programmer
  Se her efter Trustedsurf.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Trustedsurf.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Trustedsurf.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Trustedsurf.com fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Trustedsurf.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Trustedsurf.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Trustedsurf.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Trustedsurf.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Trustedsurf.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Trustedsurf.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Trustedsurf.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Trustedsurf.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Trustedsurf.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Trustedsurf.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Trustedsurf.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog