Fjern Svpeng virus

Svpeng virus fjernelsesguide

Hvad er Svpeng virus?

Svpeng virus er en farlig ransomware, som blev redesignet i midten af ​​2014. Den blev udgivet omkring et år siden af russiske hackere, der brugte denne virus til at stjæle folks bankoplysninger. I den tid, handlede den som en trojansk hest, der hjalp svindlere med at stjæle tusindvis af kroner ved at vise falske loggin sider fra finansielle institutioner. Men ifølge de seneste nyheder, er denne trussel for nylig blevet fyldt med ransomware funktionalitet, og ohishing kapaciteter. Det betyder, at Svpeng virus er blevet lavet til at låse computeren og, ved hjælp af ofrenes fotos, skræmme dem til at betale en opfundet FBI bøde. Det har allerede påvirket pc-brugere i USA, Storbritannien, Schweiz, Tyskland og Indien. Hold dig venligst fra denne trussel, og betal IKKE bøden!

Hvordan kan Svpeng virus inficere min computer?

Svpeng spredes ved hjælp af falske flash opdateringer, spam og ulovlige programmer. Vær opmærksom på, at den nemt kan kapre Windows og Android-systemer uden at vise nogen tegn på dette. Så snart den infiltrerer en enhed, vises en opfundet scanning og systemet blokeres. Når den gør dette, vises en falsk besked, der rapporterer om ulovlige besøg på pornografiske sites, eller brug af forbudt indhold, og derefter kræver den en betaling på $200 eller $500. I lighed med tidligere udgivne ransomwares, anmoder Svpeng virus om at foretage denne betaling via MoneyPak, der kan findes i Walmart, Fred Mayer, Kmart og andre supermarkeder. Ofret kan også se hans/hendes foto, der normalt tages ved hjælp af den angrebne enheds kamera. Fald venligst ikke for dette svindelnummer, da du nemt kan miste dine penge. For at ordne din enhed, skal du fjerne Svpeng virus fra systemet.

Hvordan fjerner jeg Svpeng virus?

Lad venligst ikke Svpeng virus være på din computer eller anden enhed, fordi den kan bruges til forskellige ondsindede aktiviteter. Denne virus kan nemt medføre tab af dine personlige oplysninger, penge, osv. Hvis du ønsker at ordne din maskine, scan den da med FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog