Hvad er svchost.exe? Bør jeg fjerne den?

Hvad er svchost.exe fil?

svchost.exe er en af de mest kendte systemprocesser, der er legitim og sikker. Den tilhører Microsoft Windows og er ansvarlig for håndtering af processer, der køres fra DLL-filer. Du kan finde flere eksempler på denne proces i dit Kontrolpanel -> Services sektionen, så du skal ikke blive chokeret efter at opdage 10 eller 14 identiske processer, der kører i dit Kontrolpanel. Imidlertid kan et eksempel på svchost indeholde flere Windows-tjenester for at forsøge at minimere forbruget af systemressourcer.

Ikke desto mindre vil du stadig mærke svchost.exe store CPU-forbrug på din computer. I dette tilfælde skal du deaktivere servicen, der er relateret til dette høje procesforbrug. For at gøre dette, skal du følge disse trin:

  1. Åbn Joblisten ved at klikke på Ctlr + Alt + Del samtidig.
  2. Gå til fanebladet “Processer” og vælg “Vis processer fra alle brugere”.
  3. Højreklik på den svchost.exe proces, som du kan se forårsager et højt forbrug af CPU og vælg “Gå til service(s)”.
  4. Her skal du være opmærksom på tjenester, der er fremhævet. Det er dem, der kører under svchost.exe processen.
  5. For at stoppe en tjeneste, skal du højreklikke på den og vælge “Stop service”.

Husk, at du aldrig bør fjerne denne vigtige systemproces fra din computer. Den er vigtig for en sikker og stabil kørsel af computersystemet.

Hvilke farer er relateret til svchost.exe?

Vi må advare dig om, at forskellige parasitter forsøger at skjule sig under navnene på legitime systemfiler. Svchost.exe er ingen undtagelse. Hvis du bemærker Svchost.exes høje forbrugsproblem på din computer, skal du kigge nøje på dens navn. I de fleste tilfælde har ondsindede eksempler på denne fil stavefejl i deres navne, såsom svchosts.exe, scvhost.exe, scvhosts.exe, svchostc.exe, xsvchost.exe, og lignende. Derudover kan du få øje på en ondsindet version af svchost.exe, ved at scanne computeren med pålidelig anti-spyware software. For at finde en virus, kan du benytte FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign