Fjern Social2Search annoncer (2016 opdatering) - opdateret okt 2016

Social2Search annonce fjernelsesguide

Hvad er Social2Search annoncer?

Er det værd at benytte Social2Search?

Social2Search adware er et foruroligende program, der ophøjer sig selv som et uundværligt værktøj, der hjælper folk med at holde øje med deres venners opslag. Som den officielle hjemmeside annoncerer, er det et systemværktøj, der supplerer regelmæssige søgeresultater med indlæg fra venner på sociale medier. Men det lader til, at brugerne ikke er så tilfredse med funktionaliteten af denne applikation, da de har tendens til at lede efter Social2Search placering på systemet kort efter at have installere det. Det fremgår imidlertid, at det kan være svært at fjerne dette program uden at bruge en automatisk spywarefjernelsesværktøj. Denne adware har til formål at forblive på kompromitteret computer så længe som muligt og give Social2Search annoncer til brugeren på en daglig basis. Denne app kan præsentere pop-ups, pop-unders, bannere, interstitiel, eller in-text annoncer, som giver forskellige kommercielle tilbud, herunder shoppingtilbud, prissammenligninger, rabatkoder, gratis softwareprøveperioder og lignende.

Trods det, at de er meget irriterende, kan disse annoncer også være farlige; derfor råder edb-sikkerhedseksperter dig til at ignorere dem. I stedet for at klikke på disse Social2Search annoncer og udforske de websteder, der gemmer sig bag dem, bør du tænke på Social2Search fjernelsen, fordi disse annoncer kan linke dig til hjemmesider, der kan udsætte din pc for forskellige trusler. Ifølge udvikleren af ​​dette program, “gør den sig de bedste bestræbelser på at overvåge og gennemgå indholdet, der præsenteres i Social2Search Product and Services af tredjeparter, men […] kan ikke og vil ikke foretage nogen erklæringer eller give nogen garantier med hensyn til nøjagtigheden og sikkerheden af eventuelle oplysninger til dig.” Det betyder, at nogle af dens annoncer eller de websteder, de annoncerer for, stadig kan være usikre, og det er grund nok til at sætte spørgsmålstegn ved dette programs pålidelighed. Hvis du giver efter for din nysgerrighed og går ind på disse hjemmesider, så er det sandsynligt, at du besøger et websted, der er indeholder en virus eller to. Det er derfor, du bør iværksætte Social2Search fjernelsen. Til dette formål er FortectIntego praktisk.

Desværre er der andre ulemper, der karakteriserer dette potentielt uønskede program ganske godt. Udover at være en påtrængende annonceudbyder, så er dette program også godt til at bremse computersystemet. Det bruger kontinuerligt computerens ressourcer på at oprette forbindelse til sine annonceservere og indlæse tredjepartsannoncer, og på grund af dette, kan computeren begynde at fryse, være langsom, eller endda gå ned. Vi tror ikke, at du ønsker at dine regelmæssige aktiviteter at bliver afbrudt af dette annonce-støttede program; Derfor anbefaler vi dig at fjerne Social2Search adware uden tøven. Det er usandsynligt, at den kan forbedre din browseroplevelse på nogen måde, så der er ingen grund til at beholde et sådant program på systemet.

Måder at distribuere denne adware på

Hvis du er en ivrig efter at socialisere, så har du måske hentet programmet lige fra dets hjemmeside. Ellers er programmet smuttet ind i din computer ved hjælp af “bundling” teknikken. Det vigtigste princip ligger i at knytte Social2Search til forskellige freewares. Når en bruger downloader en ny audio-konverter, så misser han/hun ofte tilføjelsen. Således bliver denne adware installeret. Hvis du er interesseret i, hvordan du kan blokere adware eller andre PUPs, så husk på disse tips. Når du starter installationen, så vælg den “Brugerdefinerede” metode. Bagefter skal du kigge efter eventuelle vedhæftede filer. Hvis du finder nogen, så fjern markeringen af dem. En sådan sekvens af handlinger vil hjælpe dig med at undgå Social2Search kapringer i fremtiden.

De bedste metoder til at fjerne Social2Search

Vi har bemærket, at mange ofre klager over problemet med, at “Social2Search ikke kan afinstalleres”. Hvis dette program også sidder fast på din computer, og hvis du sætter pris på din tid, så vælg en automatisk fjernelse af Social2Search. Når du har installeret et anti-spyware program, vil det finde adware og fjerne det helt. Desuden, hvis du tager dig af det og jævnligt opdaterer softwaren, så kan du sikre, at dit operativsystem er beskyttet, og du kan browse uden bekymringer. Derudover kan du benytte de manuelle retningslinjer for fjernelse af Social2Search virus. Det er af yderste vigtigt at fjerne programmet helt. Som du kan se, vil sådanne tvivlsomme applikationer ikke levere den service du forventer, men i stedet genere dig med sin sære effekter.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Social2Search annonce fjernelsesguide

Fjern Social2Search fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Social2Search og relaterede programmer
  Se her efter Social2Search eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Social2Search fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Social2Search eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Social2Search annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Social2Search fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Social2Search fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Social2Search og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Social2Search fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Social2Search fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Social2Search og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Social2Search fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Social2Search fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Social2Search eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Social2Search fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Social2Search spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog