Sikkerhedseksperter advarer om genetablering af Delta Homes virus!

Security experts warn about reappearance of Delta Homes virus!Delta-homes.com, en søgemaskine, der oprindeligt blev oprettet for at indsamle indtægter fra reklamer, har for nylig fornyet sin aktivitet. Ifølge de seneste nyheder, har den allerede kapret tusindvis af enheder i Rusland, Tyrkiet, Danmark, Polen og USA Desværre er det stadig uvist hvem der præcist er ansvarlig for dette udbrud. Det menes, at det stammer fra Rusland og tilhører hackere, der bruger det til at ændre browseres indstillinger og omdirigere ofre til nødvendige hjemmesider. Sørg venligst for at du har opdateret anti-spyware installeret på din computer for at undgå Delta Homes virus og problemer, der typisk er initierede af denne trussel.

Også kendt som browser hijacker, blev dette program først opdaget i midten af ​​2013. Ligesom sin nuværende version, blev det for det meste fordelt ved hjælp af forskellige gratis vare, såsom den berygtede Babylon Toolbar, Softonic, Any.Do, BeeLine Reader og andre gratis programmer. Den fornyede sin aktivitet i begyndelsen af ​​2014, efter at hackere forbedrede dens rootkit kapaciteter, der gav den flere beføjelser til at skjule sig dybt i OS og forhindre dens fjernelse.

Når den er installeret på systemet, forsøger Delta-homes.com at ændre systemets indstillinger og blokerer hjemmesiden med standard søgemaskine. Som følge heraf er offeret tvunget til at glemme alt om Google, Bing, Yahoo eller andre søgemaskiner. Ud over dette, bliver han/hun bombarderet med ændrede søgeresultater og forskellige annoncer, der typisk fyldt med forskellige links. Hvis nogen af disse annoncer narrer offeret, omdirigerer de ham/hende til tilknyttede hjemmesider. Klik efter klik, bliver hackere ved med at omdirigere folk til bestemte hjemmesider og øge deres sideplacering/salg.

Det ser ud til, at fyrre procent af pc-brugere, der er blevet berørt af den nye version af Delta-Homes.com virus bor i Rusland. Det lyder sjovt, især når man ved, hvilket land denne virus kommer fra.

Hvis du mener, at dit system også kan være inficeret med denne browser hijacker, bør du ikke ignorere dette, da den let kan omdirigere dig til det websted, der er inficeret med malware. For at fjerne denne trussel, bør du scanne din pc med anti-spyware og derefter nulstille hver af dine web-browsere. For at lære, hvilke programmer der er designet til Delta-Homes.com fjernelse, og hvordan kan du nulstille hver af dine webbrowsere, skal du klikke på linket nedenfor:

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Software
Sammenlign