Fjern searchinme.com virus (Fjernelsesinstruktioner) - opdateret maj 2017

searchinme.com virus fjernelsesguide

Hvad er searchinme.com virus?

Hvorfor skal jeg undgå Searchinme.com-virus?

Searchinme.com virus ligner en troværdig søgemaskine. Men før du efterlader den på din computer og bruger den til dine søgninger, bør du læse denne artikel. Først og fremmest skal vi advare dig om, at den fungerer som en browser hijacker. Når den er installeret på systemet, overtager denne søgemaskine hver enkelt webbrowser. Den udløser irriterende omdirigeringer til uønskede websteder, forårsager tonsvis af pop-up-annoncer og deaktiverer endda legitime søgemaskiner. Desuden angriber denne PUP sårbare systemer og ændrer derefter systemets indstillinger med det formål at påbegynde omdirigeringer til uønskede domæner. På grund af disse særegenheder, opfordrer vi dig til at holde dig væk fra denne søgemaskine og indlede searchinme.com-fjernelsen på din computer. kan hjælpe dig med at sikre, at ingen spor af denne hijacker er tilbage efterfølgende.

Så snart SearchInMe dukker op på din browser (den kan tilføjes til browserne Google Chrome og Mozilla Firefox), ser det ud til at være en god mulighed, for at finde de nødvendige oplysninger, få adgang til sociale netværk eller nyhedsdomæner inden for få sekunder. Disse hurtige adgangsknapper virker måske ikke så gavnlige senere hen, som de gjorde i begyndelsen af ​​deres brug, da de muligvis omdirigerer dig til tredjepartsdomæner, der ikke har noget til fælles med dem, der er lovet. At fremme af andre hjemmesider er en obligatorisk del af handlen mellem skaberne af Searchinme.com og deres partnere. Du, en fælles bruger, er linket til denne tredelte kæde, og modtager ikke nogen fordele her. Mens de to parter modtager en væsentlig fortjeneste, får du kun et stigende antal annoncer, der overtager din browser. Desuden viser flertallet af browser hijackere ændrede søgeresultater og omdirigerer folk til websteder, der er fyldt med kommercielt indhold. Disse websteder kan ikke tages for givet, fordi de kan bruges til at overføre malware til din computer. Alt i alt bør du ikke stole fuldt ud på denne browser hijacker. Hvis du ikke vil se dens annoncer, der dækker hele dit skrivebord, og lide af Searchinme.com omdirigeringer, skal du slippe af med denne søgemaskine. Før du bliver forvirret, skal du fjerne denne browser og tænke på at få en søgemaskine, som anses for at være mere pålidelig. For at fjerne searchinme.com fra din computer, skal du følge trinene i slutningen af ​​denne artikel.

Skærmbilledet af searchinme.com

Derudover leverer et pålideligt browser værktøj altid sin privatlivspolitik og vilkår for offentlig adgang. I tilfælde af SearchInMe-side er der ingen. Således er brugerne ikke klar over, hvilken slags oplysninger der indsamles, og om deres personlige oplysninger, som leveres under brug af PUPs tjenester, holdes fortrolige. Således bør du genoverveje dit valg om at bruge denne søgemaskine som den primære søgemaskine.

Hvornår er dette browser værktøj kommet ind i enheden?

Kan du huske at have installeret et nyt program for nylig? Så har du svaret på, hvordan hijackeren fandt vej til din computer. Konkret har den sneget sig ind i applikationen og gemt sig under “Anbefalede” indstillinger. Når du har valgt dem og derefter startet installationsprocessen, har denne hijacker med succes sneget sig ind i systemet. Derefter spreder den de sine små filer, kaldet “hjælperobjekter”, som hjælper browser værktøjet med at forblive på systemet. Problemet er, at disse filer også kan være til skade ved at installere tvivlsomme understøttende applikationer af adware-typen. For at mindske sandsynligheden for, at searchinme.com kaprer dig i fremtiden, skal du vælge “Brugerdefinerede” indstillinger. Når du er sikker på, at der ikke er tilføjet nogen add-ons, skal du installere den primære applikation.

Hvordan fjerner jeg searchinme.com?

Heldigvis er det ikke svært at udrydde denne hijacker. Især hvis du vælger anti-spyware applikationen. I dette tilfælde skal du bare opdatere den og scanne dit system for ondsindede poster. Når fjernelsen af searchinme.com virus er afsluttet, kan du gå tilbage til din tidligere søgemaskine. Men du vil måske slippe af med denne browser hijacker ved hjælp af den sædvanlige måde. I dette tilfælde finder du den manuelle vejledning nedenfor, der forklarer, hvordan du gennemfører searchinme.com-fjernelsen korrekt. Det ville være klogt at huske, at opmærksomhed og omhyggelighed altid er afgørende dyder, når du forsøger at reparere din computer manuelt, så sørg for at følge hvert trin i den nøjagtige rækkefølge, for at fjerne searchinme.com med hvert af dens komponenter. Endelig skal du sørge for at installere nye programmer opmærksomt, for at bemærke potentielt ondartede applikationer, før de infiltrerer din computer og forårsager alvorlige problemer.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel searchinme.com virus fjernelsesguide

Fjern searchinme.com fra Windows systemer

For at fjerne Searchinme.com virus fra Windows OS, skal du afinstallere alle poster, der tilhører denne browser hijacker. Kig efter SearchInMe og lignende poster, der er blevet installeret samme dag, og fjern dem fra systemet.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér searchinme.com og relaterede programmer
  Se her efter searchinme.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern searchinme.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter searchinme.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern searchinme.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal searchinme.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern searchinme.com fra Mozilla Firefox (FF)

Mozilla Firefox betragtes som den mest berørte søgemaskine. Sørg for at finde SearchInMe-posten i listen over udvidelser og klik på “Fjern”.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her searchinme.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut searchinme.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern searchinme.com fra Google Chrome

Google Chrome er en anden webbrowser, som har været aktivt påvirket af denne browser hijacker. Hvis du vil fjerne den fra denne browser, skal du kigge efter SearchInMe i Udvidelser-listen, tjekke denne post og klikke på papirkurv-ikonet.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her searchinme.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre searchinme.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern searchinme.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter searchinme.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre searchinme.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med searchinme.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog