Videre til indholdet
  • Aktiv
  • Alvorlighedsgrad: Lav
  • Browser addons
  • Windows
  • Verificeret · sep 2014

Searchgol.comHvordan fjernes den?

En trin-for-trin fjernelsesguide til berørte enheder. Følg den verificerede fremgangsmåde nedenfor — de fleste læsere gennemfører den på under 10 minutter.

Lucia Danes · Virusresearcher

Searchgol.com (kan også findes som Search-Gol) er en irriterende søgemaskine, der kan komme frem på din computer i stedet for din favoritsøgemaskine. Typisk set erstatter den startsiden og standardsøgemaskinen uden at spørge om tilladelse til dette. Uanset om der er talrige websites der kalder dette program en virus, kan det kun kaldes et potentielt uønsket program (PUP), fordi det sniger sig ind i systemet sammen med andre programmer og indleder nogle ændringer i systemet. På lang sigt begynder Search-Gol at vise reklamer og sponsorerede links i brugerens søgeresultater, og den kan også bruges til at samle information om brugerens søgevaner. For at undgå dette bør du fjerne Searchgol.com fra din computer.

HVORDAN KAN JEG DOWNLOADE Searchgol.com?

Searchgol.com distribueres ligesom enhver anden PUP – den kan infiltrere computeren sammen med freeware og shareware. For at undgå dette bør du holde øje med hele installationsprocessen af det program du ønsker at installere, og fjerne fluebenene fra de kasser der giver samtykke til at ændre startside eller standardsøgemaskinen til Searchgol.com. Hvis den formår at komme ind i PC’en, begynder den straks at slå sig ned der, og begynder at arbejde på hvad den er skabt til – reklameindtægter. Som altid anbefaler vi at bruge en søgemaskine med et mere hæderligt omdømme. Hvis du ønsker at fjerne Search-Gol fra din computer, følg da denne guide:

HVORDAN FJERNER JEG Searchgol.com?

Hvis du ønsker at fjerne Searchgol.com, følg da disse trin:

Hjalp denne guide?

Vær den første til at kommentere

UdenVirus.dk
Privatlivsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og analysere trafikken. Nogle cookies muliggør indlejret indhold som videoer og opslag fra sociale medier. Vælg, hvad du tillader — du kan altid ændre det senere.