Fjern Search.searchtmp.com virus (Fjernelsesguide)

Search.searchtmp.com virus fjernelsesguide

Hvad er Search.searchtmp.com virus?

Har Search.searchtmp.com erstattet browserens startside uden din viden? Adressen på denne hjemmeside er velkendt for os, og denne hjemmesides opdukken angiver, at computeren er blevet kapret af en Search.searchtmp.com browser hijacker, som er et potentielt uønsket program (PUP). Hvis du har en mistanke om, at dette er sket for dig, bør du læse denne artikel.

Search.searchtmp.com beskrivelse

Search.searchtmp.com webside ser ud til at være en almindelig websøgemaskine, ved første øjekast. Men der der en lille linje i øverste højre hjørne, der siger: »Track My Package by SaferBrowser” som angiver, at du har at gøre med et af de berygtede SaferBrowser-relaterede programmer. SaferBrowser har efter sigende produceret snesevis af browser hijackers. Nye varianter bliver opdaget hver dag; eksempler på SaferBrowsers hijackers omfatter Search.mytelevisionxp.com, Search.myspeedtestxp.com, Search.easymapsaccess.com, og mange andre variationer. Alle disse browser hijackers virker på samme måde – de har en tendens til at snige sig ind i ofrets computersystem på en lumsk måde og installere deres egne komponenter, uden at bede om brugerens tilladelse til dette.

Search.searchtmp.com hijacker ligner en almindelig søgemaskine ved første øjekast; Desværre er det en falsk søgemaskine. Computerbrugere hævder, at denne søgemaskine hovedsageligt giver sponsorerede søgeresultater, og nogle siger, at den forårsager Search.searchtmp.com omdirigeringer til mistænkelige websteder. Vi kan forklare, hvorfor denne søgemaskine indleder sådanne omdirigeringer – den ændrer sine søgeresultater, så nogle af dem kan omfatte vildledende hyperlinks, som fører brugerne til forudbestemte web-kilder. Udvikleren af ​​denne mistænkelige søgemaskine får pay-per-klik indtægter, hver gang et offer klikker på et sådant vildledende søgeresultat og besøger en forudbestemt hjemmeside via tvang. I de fleste tilfælde tilhører disse forudbestemte hjemmesider forskellige tredjepartsvirksomheder, der søger at øge deres popularitet. Desværre kan nogle af disse tredjepartswebsteder være usikre. Vær venlig ikke at give nogen personlige oplysninger på sådanne utroværdige hjemmesider, og du bør også nægte at installere nogen form for software, der vil blive foreslået til dig. Der er en mulighed for, at dette kunne være et ubrugeligt eller endog skadeligt program; Det er derfor unødvendigt at sige, er det bedre at sige nej til sådanne apps. Hvis du er en sikkerheds-minded computerbruger, ønsker du måske at fjerne Search.searchtmp.com hijacker fra dit system. Den nemmeste måde at gøre dette på, er at fjerne den med et automatisk spyware fjernelsesværktøj – FortectIntego.

Hvordan har Search.searchtmp.com kapret min computer?

Search.searchtmp.com download-link kan næppe findes på nettet. Desværre bliver dette program spredt på en mere lyssky måde. Det bliver normalt fordelt sammen med andre gratis programmer. Med andre ord bliver det fordelt i bundter med freeware. Det er derfor, vi ikke anbefaler at installere gratis programmer fra upålidelige software-hosting hjemmesider eller torrent sites. Du bør altid downloade software fra verificerede forhandleres sider eller direkte fra de officielle udvikleres hjemmesider. Hvad mere er, bør du installere gratis programmer meget nøje. Du bør ikke forhaste dig igennem installationstrinene ved kontinuerligt at trykke på knappen ‘Næste’. Det vigtigste skridt er at bruge den korrekte installationsmetode – så sørg for at vælge en Avanceret eller Brugerdefineret metode. Derefter bør vinduet “Indstillinger” udvide og give en liste over “valgfrie programmer”, som du enten kan acceptere eller nægte at installere. Vi anbefaler, at vælge disse forslag om at installere valgfrie apps fra.

Spekulerer du på, hvad du skal gøre, hvis Search.searchtmp.com allerede har erstattet din startside? Så gå til side 2 for at finde en manual Search.searchtmp.com fjernelsesguide.

Hvordan fjerner jeg denne mistænkelige browser hijacker?

Hvis du er en uerfaren pc-bruger, er det bedre ikke at beskæftige sig med dette program på egen hånd. Browser hijackere som Search.searchtmp.com er luskede programmer, der ofte installerer programmer, der er beregnede til at hæmme forsøg på at fjerne denne hijacker fra systemet. Derfor anbefaler vi at benytte et automatisk Search.searchtmp.com fjernelsesværktøj – en anti-spyware-software, der kan scanne hele computersystemet og finde alle mistænkelige programmer og processer, der skal destrueres. Du kan finde et par anti-spyware-programmer, som vi anbefaler, anført i næste afsnit. Men hvis du er på udkig efter en manuel fjernelsesguide, kan denne findes under artiklen.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Search.searchtmp.com virus fjernelsesguide

Fjern Search.searchtmp.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Search.searchtmp.com og relaterede programmer
  Se her efter Search.searchtmp.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Search.searchtmp.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Search.searchtmp.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Search.searchtmp.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Search.searchtmp.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Search.searchtmp.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Search.searchtmp.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Search.searchtmp.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Search.searchtmp.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Search.searchtmp.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Search.searchtmp.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Search.searchtmp.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Search.searchtmp.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Search.searchtmp.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Search.searchtmp.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog