Fjerne ScorecardResearch.com (Fjernelsesguide) - aug 2018 opdatering

ScorecardResearch.com fjernelsesguide

Hvad er ScorecardResearch.com?

Gennemgangen af ScorecardResearch.com

ScorecardResearch.com

ScorecardResearch.com virus (alternativt kendt som b.scorecardresearch.com) præsenteres i form af et værktøj, som hjælper online reklameselskaber. Konkret samler denne markedsføringsplatform visse data om mål-brugere og overfører dem til de respektive modtagere.

Det gør den ved at bede brugerne om at udfylde undersøgelser og spørgeskemaer. Ifølge forsideannoncen hjælper dette værktøj virksomheder med at identificere de særlige interesser hos brugeren, og de kan derved opfylde dennes forventninger. På den anden side er virkeligheden en smule anderledes. Efter analyse har it-eksperter afsløret, at denne applikation og tilhørende hjemmeside har elementer af adware.

Derfor, hvis du installerer det på systemet, kan du lide af en stor mængde af ScorecardResearch.com annoncer på browseren. For det meste bliver marketingplatforme misbrugt til at vise folk vildledende annoncer om salg, rabatter, undersøgelser, konkurrencer eller manglende opdateringer.

Efter at have klikket på dem, bliver folk narret til at besøge ukendte, mistænkelige eller farlige websteder, der aktivt forsøger at øge deres sides rangering eller salg. Kun få brugere ignorerer det faktum, at nogle ukendte folk indsamler oplysninger om deres vaner. Hvis du har mistanke om, at dette værktøj er på pc'en, skal du fjerne ScorecardResearch.com. FortectIntego er et af de programmer, der sikrer, at fjernelsen bliver fuldført korrekt.

ScorecardResearch.com

Denne hjemmeside tilhører Full Circle Studies, Inc. og omfatter en del af et større comScores Inc markedsføringssamfund. Dens kundekreds består af online reklameselskaber. Sidstnævnte behøver ikke at gå igennem alt arbejdet med at spørge ind til brugere om specifikke emner. Denne adware gør dette job for dem. Men under hensyntagen til at denne hjemmeside er i PUP-kategorien, kunne en sådan aktivitet meget vel irritere brugere.

Med andre ord, så kan adware “tilskynde” brugere til at udfylde undersøgelserne, ved at vise dem på enhver hjemmeside eller på en omdirigeringswebside. ScorecardResearch.com omdirigering kan have negative konsekvenser for driften af enheden, da du kan blive vildledt til de domæner, der indeholder ondsindede elementer. Hvad mere er, så kan Scorecard Research app'en nemt ændre computerens DNS-indstillinger. Det betyder, at din browsers trafik vil blive kontrolleret af en PUP.

Det er værd at nævne, at adware kan indsamle de ønskede oplysninger via cookies og andre tracking-teknologier. Yderligere tilføjelser bliver ofte brugt til også at erhverve data om brugernes hyppige søgninger og besøgte hjemmesider. Sådanne oplysninger er mærket som ikke-personlige. Derfor kan det blive overført til kundevirksomheder.

Du bør ikke blive overrasket, hvis din indbakke bliver oversvømmet med annoncer. Bemærk, at de fleste ransomwarevirusser også spredes via spam-beskeder. Som et resultat heraf, kan du komme til at fejlbedømme, når du skal skelne mellem hvilken spam, der er uskadelig, og det, som indeholder en trussel. Gør ScorecardResearch.com fjernelse din førsteprioritet.

ScorecardResearch.com

Fordelingen af adwaren

Browser hijackere, adware apps og andre PUPs bliver normalt spredt i forklædning som freeware. Efter at have downloadet et gratis billedredigeringsprogram eller medieafspiller, er kun fåtallet af brugerne klar over, at sådanne værktøjer har yderligere “kammerater”.

Ved hurtigt at hoppe igennem indstillingerne, forbliver disse ekstra programmer ubemærket. Derfor har du også aktiveret ScorecardResearch.com hijack. For at beskytte dig mod disse PUPs, skal du begynde at overvåge installationensprocessen for ethvert program. Vælg “Brugerdefinerede” eller “Avancerede” metoder, og gå derefter forsigtigt igennem hvert trin for at se, hvilke komponenter, der kommer sammen med det primære program.

ScorecardResearch.com

Fjernelse af ScorecardResearch.com

Elimineringen af denne PUP er ikke svært eller tidskrævende, hvis du benytter et malware fjernelsesprogram. Dette program afslutter ScorecardResearch.com fjernelsen inden for et par minutter. Det er også praktisk at have, hvis du beskæftiger dig med mere alvorlige virtuelle trusler.

Du kan fjerne ScorecardResearch.com virus manuelt. Husk, at præcision og opmærksomhed er påkrævet, hvis du ønsker at fjerne adware helt. Husk, at sådanne PUPs ofte skjules i gratis programmer. Således er der en risiko for at downloade det sammen med Skype eller Flash Player.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel ScorecardResearch.com fjernelsesguide

Fjern ScorecardResearch.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér ScorecardResearch.com og relaterede programmer
  Se her efter ScorecardResearch.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern ScorecardResearch.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter ScorecardResearch.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern ScorecardResearch.com fra Microsoft Edge

Denne ekstra metode vil vise dig, hvordan du fjerner poster i registreringsdatabasen for PUPs.

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal ScorecardResearch.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern ScorecardResearch.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her ScorecardResearch.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut ScorecardResearch.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern ScorecardResearch.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her ScorecardResearch.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre ScorecardResearch.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern ScorecardResearch.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter ScorecardResearch.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre ScorecardResearch.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med ScorecardResearch.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog