Fjern Scarab virus (Virus Fjernelsesguide) - Gratis Instruktioner

Scarab virus fjernelsesguide

Hvad er Scarab ransomware virus?

Scarab ransomware er tilbage med .scorpio filvirus

Billedet illustrerer Scarab malware

Scarab ransomware fungerer som ransomware , som synes at være en anden variant af HiddenTear-familien af virusser. Den præsenterer sine krav i d i IF_YOU_WANT_TO_GET_ALL_YOUR_FILES_BACK_PLEASE_READ_THIS.txt filen. Selvom malwaren udnytter Base64, en meget svagere krypteringsteknik end RSA-2048 eller AES-256, formår den stadig at forårsage skade.

Løsesumsnoten informerer om, at ofrets filer er krypterede og markerede med .scarab-filudvidelsen på grund af en sikkerhedsfejl i deres operativsystemer. Herefter instruerer løsesumsnoten folk til at give den personlige identifikator og kontakte forbryderne via [email protected] e-mail-adressen. Den nyeste udgave tilføjer .scorpio filtypenavnet. Desuden præsenterer svindlerne en anden e-mail-adresse til kontaktformål – [email protected]. For at opnå brugernes tillid, tilbyder udviklerne at dekryptere tre filer gratis.

Scarab-viruskriminelle angiver ikke summen på løsepengene, men opfordrer snarere berørte brugere til at kontakte dem hurtigst muligt for at spare penge. Løsesummen bør overføres i bitcoins. På den måde følger den Locky eksemplet, eftersom den giver to links for yderligere oplysninger. Der er ikke behov for at betale løsepengene. I stedet bør du udføre Scarab ransomware fjernelsen.

Navnet på malwaren, scarab, er det antikke egyptiske populære symbol, der refererer til en anden ransomware med navnet i samme genre. For nylig opstod Ramsey malware som den nye variant af Jigsaw virus. Således kan du måske have en mistanke om, at den samme hacker udviklede denne malware. På den anden side kan svindlerne sympatisere med Locky distributørerne. De foretrak især at navngive deres trusler efter guddomme og guder. En af de tilknyttede versioner, Osiris, skabte kaos sidste år.

Efter at have erhvervet stikprøven af Scarab malware, vil det være meget lettere at identificere oprindelsen og ligeledes medtoder at udføre et modangreb på. Malwaren bør ikke undervurderes, da den indeholder skjulte funktioner. Selvom den ikke har sin uafhængige applikation, bør det faktum, at den er i stand til at infiltrere enheden og kode filer, alarmere brugere.

På den anden side, selvom dette uheldigt nok er kommet til din computer, skal du fjerne Scarab-virus. FortectIntego eller Malwarebytes er brugbare til et sådant formål.

Billedet viser Scarab malware tekstfil.Scarab-virus krypteringsmetoden er ret usædvanlig. Imidlertid kan filer, der er kodet med Base64-metoden, dekrypteres.

Udvidelse af distributionsnetværk

Bemærk, at ransomwarens succes er stærkt bestemt af dens evne til at sprede sig på forskellige måder. Det er sandsynligt at den målrettes mod brugere via spam e-mails . Ironisk nok, selvom denne metode er mindre effektiv end exploit kits eller ondsindede scripts, foretrækker hackere udelukkende denne metode. Problemet er, at brugerne stadig falder for det gamle trick – åbne e-mailvedhæftninger, der lykønsker brugerne med en angiveligt vundet belønning eller breve, der informerer om en uleveret pakke.

Således, hvis du ikke bevarer en rationel tankegang og en vis forsigtighed, vil ingen anti-virus være i stand til at redde dig fra Scarab hijack eller en anden malwareinfiltration. Bemærk også, at nogle hackere stadig bruger gamle tricks: Ved at besøg et ødelagt websted, du kan måske se en falsk advarsel om at opdatere din Java- eller Adobe Flash Player.

Fjern Scarab krypto-virus permanent

På trods af advarslen om ikke at ændre navne på krypterede filer eller fjerne virussen, så foreslår vi at du opfører dig modsat. Ifølge vores sikkerhedseksperter bør du fjerne Scarab ransomware ved hjælp af en sikkerhedsapplikation. Sørg dog for at den er opdateret før en scanning, for at være sikker på, at der er en fuld virusdatabase, der er klar til at finde ondsindede filer.

Hvis du ikke kan starte din sikkerhedssoftware, skal du se på de nederste instruktioner. De skal hjælpe dig med at starte den og overvinde dette problem. Bemærk dog, at cybersikkerhedsprogrammer ikke dekoder filer og kun kan hjælpe dig med Scarab ransomware-fjernelse.

Alle programmer, der kan hjælpe dig, angives i sektionen “filgendannelse”. Disse foreslåede programmer er dog ikke relateret til Scarab på nogen måde, så der er ingen garanti for, at de vil fungere. I betragtning af at malwaren krypterer filer med Base64, kan du prøve at bruge officielle onlineværktøjer til at vende formatet til det oprindelige. Bemærk, at til trods for titlen er malwaren målrettet alle netizens, uanset om du bor i Norge eller i Egypten.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Scarab virus fjernelsesguide

Fjern Scarab ved hjælp af Safe Mode with Networking

Hvis computeren er ude af kontrol, kan du finde denne metode ret effektiv. Derefter vil du kunne starte et anti-spyware værktøj og fjerne Scarab virus permanent.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Scarab

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Scarab fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Scarab ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Scarab. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Scarab fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Scarab fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Scarab, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro metoden

Hvis du ikke har sikkerhedskopieret dine filer, før malwaren kodede dem, kunne Data Recovery Pro-softwaren være en løsningen. Den er især praktisk at genoprette beskadigede filer.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Scarab ransomware;
 • Gendan dem.

Fordelen ved Windows Previous Versions

Denne metode kan være effektiv til at genoprette kodede data, hvis Systemgendannelse tidligere er blevet aktiveret. På den anden side kan nogle brugere finde det ubelejligt, da de skal gennemgå hver fil og udføre de følgende trin.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Scarab malware og ShadowExplorer

Da virussen næsten ikke fjerner Volume Shadow Copies på forhånd, kan værktøjet muligvis tjene som en sidste udvej til at genoprette de ønskede filer.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Scarab og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog