Fjern Satan virus (Virus Fjernelsesguide) - Hurtig Dekrypteringsløsning

Satan virus fjernelsesguide

Hvad er Satan ransomware virus?

Satan ransomware kit tilgængelig på den dybe web: øget antal af angreb forventet

Satan virus er en af ​​de ransomware virusser, der er Ransomware-as-a-Service . Satan RaaS ransomware kit er i øjeblikket tilgængelig på fora på det dybe web , og dem, der har en interesse i ransomware kan få fingrene i et gratis ransomware kit ved simpelthen at tilmelde sig på en specificeret hjemmeside. Ifølge et forummedlem kaldet Cold_As_Ice, er Satan virus gratis for dem, der ønsker at bruge den, og alle kan skabe deres tilpassede kopi af den, ved at ændre disse parametre: “løsesumsværdi, multiplikator for løsesummen efter X antal dage er gået, antallet dage efter multiplikatoren finder sted, en privat note”. Forummedlemmet, der er tilbøjelig til at være den, der sælger denne ransomware hævder, at den udøvende fil hos Satan kun er på 170kb, og foreslår hackere at oversætte løsesumsnoten til bestemte sprog for at hjælpe ofre med at forstå, hvad der sker, og siger også, at ransomware kittet hjælper hackere med at skabe ondsindede koder til Microsoft Word Makro og CHM fil (for at hjælpe med bedrage ofrene og sprede malware mere effektivt).

Eksperter forventer et øget antal af Satan malware angreb i den nærmeste fremtid. Ransomware-as-a-Service er ikke noget nyt, og sådanne værktøjer baner vejen for nemme penge til de kriminelle. Når sådanne værktøjer er så let tilgængelige på internettet, er der ingen tvivl om, hvorfor ransomwarevirksomheder trives. Skaberne af denne ransomware kit beder om 30% af alle løsesummer, der er indsamlet, mens resten går til brugeren af kittet. Ofre inficeret med denne virus bør ikke forhaste sig med at betale løsesummen, fordi Satan malware i øjeblikket er under analyse, hvilket betyder, at malwareresearchere arbejder på et dekrypteringsværktøj, som kan redde ofrenes data. Ofre rådes til at fjerne Satan ransomware med anti-malware værktøjer som FortectIntego og bruge backups til at gendanne de krypterede filer. Hvis offeret ikke har nogen backups, bør han/hun følge de datagendannelsesinstruktioner, der er præsenteret i slutningen af dette indlæg. Satan fjernelsen er førsteprioritet at fuldføre, for at beskytte systemet mod yderligere infektioner.

Hvordan klarede jeg at blive smittet med en ransomware?

Det fremgår, at Satan virus skaberne foreslår at distribuere virussen via ondsindede Word-filer med Macro kode i dem. Derfor bør du passe på e-mails, der er sendt af ukendte folk, og undgå at åbne filer, der er knyttet til dem. Husk på, at kriminelle måske vil forsøge at narre dig, ved at omdøbe den ondsindede Word-fil til Faktura, Rapport, Scannet dokument eller tilsvarende, men dette bør ikke overbevise dig om at åbne den. Vi foreslår, at du omhyggeligt inspicerer beskeden, der er sendt af den ukendte person, og også tage et kig på afsenders e-mail, for at finde ud af, om den ser troværdig ud eller ej. Hvad mere er, så kan svindlere forsøger at foregive at være medarbejdere af kendte og velrenommerede virksomheder, såsom Amazon eller Paypal, så du skal ikke tro på dem, indtil du sørger for, at afsenderen faktisk er fra det selskab, som han/hun hævder at arbejde for.

Er det muligt at gendanne filer, der er låste af denne malware? Hvordan fjernes Satan virus?

Hvis disse er de spørgsmål, der generer dig i øjeblikket, bør du spørge dig selv, om du er villig til at betale løsepenge til cyberkriminelle eller ej. Du kan være heldig at modtage en decryptor, eller du vil måske ikke modtage noget overhovedet. Selv hvis du modtager den, kan den være inficeret med flere virusser. At betale løsesummen er aldrig en god idé, så vi foreslår at vælge den rigtige løsning og nægte at betale. Du kan fjerne Satan virus med anti-malware-programmer, og som vi allerede har nævnt, kan du gendanne data fra en sikkerhedskopi. Ellers kan du bruge denne vejledning for datagendannelse:

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Satan virus fjernelsesguide

Fjern Satan ved hjælp af Safe Mode with Networking

Ved hjælp af disse instruktioner vil du have lettere ved Satan ransomware fjernelsesprocessen. Følg disse instruktioner omhyggeligt, hvis du ønsker at slippe af med denne virus én gang for alle.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Satan

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Satan fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Satan ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Satan. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Satan fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Satan fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Satan, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Datagendannelse med gendannelsessoftware

Der er en masse programmer, der lover at gendanne tabte/krypterede/beskadigede filer. Vores hold benytter sig af Data Recovery Pro, så vi anbefaler at bruge det til at gendanne dine filer. TIP: Husk, at intet værktøj er 100% effektivt, når det beskæftiger sig med ransomware virus. En sådan type malware er simpelthen alt for sofistikeret og det er ikke muligt at gendanne alle filer helt, uden at have den private nøgle, som er gemt på de kriminelles eksterne servere.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Satan ransomware;
 • Gendan dem.

Brug ShadowExplorer

Hvis du er heldig nok, vil virussen efterlade Volume Shadow Copies på systemet. Hvis dette er tilfældet, er alt du skal gøre at finde dem på din computer. Lad ShadowExplorer udføre denne opgave for dig.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Satan og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog