Fjerne RegClean Pro

RegClean Pro fjernelsesguide

Hvad er RegClean Pro?

Er RegClean Pro en Virus?

Nej, RegClean Pro er ikke en virus. Det er en LEGITIM registry cleaner fra Sysweak company. Dette program er designet til at ordne registreringer og eliminere fejl der er blevet opdaget på din computer. Dog har nogle brugere på internettet diskuteret dets troværdighed og mulige forbindelser til malware producenter. Ifølge dem udviser prøveversionen af dette program kontinuerlige notifikationer om tvivlsomme hard drive errors.

Desuden fjerne det kun 50 af dem, og beder så brugeren om at købe det for at fjerne resten. Så det lader til at RegClean Pro søger at få penge fra dig. Dog må vi nævne, at effekten af enhver registry cleaner kan være uklar, og at alle programmer er skabt for at tjene sig ind igen.

RegClean Pro registry cleaner er normalt distribueret ved hjælp af online reklamer, der tilbyder at installere gratis registry cleaners. Når programmet først er downloaded begynder det en scanning af computerens registre, og giver så resultater om hvordan tilstanden af brugerens register er. Den irriterende del af dette er, at den gør dette næsten hver gang du genstarter din computer.

Som du kan læse ud fra vores gennemgang, er RegClean Pro en legitim applikation, men vi anbefaler ikke at man bruger det. Efter at have testet det, har vi fundet ud af at de efterlader fejl uopdaget og raporterer om tvivlsomme fejl. Hvis du allerede har købt det tilbyder ejerne en penge garanti.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog