Fjern Razy virus (Fjernelsesinstruktioner) - opdateret aug 2016

Razy virus fjernelsesguide

Hvad er Razy ransomware virus?

Hvor skadelig er Razy virus?

Razy virus er en ondsindet virus, som er designet til på bedragerisk vis at bryde ind på computere og benytte ulovlige teknikker til at bringe indtjening til dens skabere. Udviklerne af programmet hævder, at dette program oprindeligt havde til formål at uddanne computerbrugere om farerne ved ransomware virusser. Desværre har nogle ondsindede hackere stjålet scriptet og gjort det til en farlig, bedragerisk, penge-søgende virus. Uanset om du tror på denne historie eller ej, så vær opmærksom på, at virussen i øjeblikket spredes rundt omkring på nettet sammen med tusindvis af andre lignende infektioner, så du skal være forsigtig med ikke at blive offer for en af dem. Desværre er disse infektioner ikke så lette at undgå, da deres udviklere ofte bruger kreative og meget vildledende teknikker til at snige dem ind i computere. Når et skadeligt script trænger igennem, er der ikke meget, der kan gøres for at stoppe det, primært fordi infektionen er svær at få øje på, indtil den er udført sit beskidte arbejde. Normalt bemærker brugere Razy malware, når en meddelelse popper op på den inficerede computerskærm, og tilskynde offeret til at gå på razydecrypt.com og få filerne tilbage. Selvom brugerne gerne vil tro på, at de kan hente deres filer igen, er det ikke, hvad der faktisk sker, når der beskæftiger sig med ransomware virusser. Oftere mister ofrene deres filer og får også frarøvet deres penge. Hvis du ikke ønsker at møde sådan en grum skæbne selv, skal du fjerne Razy fra din computer i stedet at følge hackernes krav. Du kan benytte FortectIntego til at fjerne infektionen fra dit system.

Razy ransomware virus

Razy ransomware er opkaldt efter udvidelsen den vedhæfter til de inficerede filer. Udvidelsen .razy markerer de dokumenter, der er berørt af den stærke AES-kryptering og disse filer kan ikke åbnes. Disse data kan omfatte Office-filer, videomateriale, musik eller billeder. I nogle tilfælde kan programmer også blokeres. Naturligvis kan du have problemer med Razy fjernelse i tilfælde af, at ransomwaren er rettet mod din anti-malware eksekverbare fil. I et sådant tilfælde, skal du følge instruktionerne nedenfor. Den værste del af denne infektion er, at der stort set ingen mulighed er for at dekryptere de låste filer, hvis du ikke har en privat dekrypteringsnøgle. Nøglen kan købes fra virussens skabere (eller distributørere) for et fast beløb. Ikke desto mindre har vi allerede påpeget, hvor farlig sådan et samarbejde kan være, så det ville være klogere, hvis du fjernede virussen, før du inddrager dig selv i en risikabel forretning. Udover dette kan de penge, som cyberkriminelle indsamler fra deres ofre, også bruges til at skabe endnu flere farlige programmer. Hvis du ikke ønsker at bidrage til en ny Razy variant, så foreslår vi, at du tager dig af virus-fjernelsen uden forsinkelse.

Er der en chance for at dekryptere dine filer efter en ransomware infektion?

Afhængigt af kompleksiteten af virussen, kan der stadig være en chance for at dekryptere de krypterede filer efter et ransomware-angreb. I tilfælde af Razy, kan viruseksperter komme med virus dekrypteringsværktøj eller lære at rense infektionen på nogle andre måder. I mellemtiden ser det ud som om du bliver nødt til at klare dig uden dine filer. Selvfølgelig kan du prøve at benytte datagendannelsessoftware, såsom PhotoRec, R-Studio eller Kaspersky virus-fighting utilities, selvom der ikke er nogen garanti for, at dine filer vil blive gendannet. Faktisk bør du tage dig af dine datas sikkerhed før de udsættes for en infektion, hvis du virkelig sætter pris på dine personlige data. Vi foreslår at lave sikkerhedskopier af dine filer og holde dem gemt på nogle eksterne drev, der ikke er sat til din computer, langt fra hvor Razy virus kan nå dem.

Hvordan du fjerner Razy sikkert fra dit system:

Der er ikke meget information om selve Razy virus endnu, men dens fjernelsesmetodern vil næppe være anderledes fra andre ransomware infektioner. Ligesom altid anbefaler sikkerhedseksperter holde sig væk fra den manuelle Razy fjernelse og holde sig til den sikre automatiske viruseliminering. Desuden er denne metode ikke kun mere effektiv, end den manuelle, men vil også spare dig tid. E hurtig systemscanning med et pålideligt antivirusværktøj vil fjerne Razy og sikrer virusbeskyttelse i fremtiden. Du har sikkert lagt mærke til den manuelle fjernelsesvejledningen i slutningen af denne artikel. Den kan blive praktisk, hvis virussen blokerer dit anti-malwareværktøj fra at fjerne den fra computeren. Du bør under ingen omstændigheder kun benytte denne vejledning, når du beskæftiger dig med virusser. Efter at udføre de nævnte trin, bør du køre en fuld scanning af din computer igen.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Razy virus fjernelsesguide

Fjern Razy ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Razy

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Razy fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Razy ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Razy. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Razy fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Razy og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog