Fjerne Rankings-analytics.com referral spam (Gratis Guide)

Rankings-analytics.com referral spam fjernelsesguide

Hvad er Rankings-analytics.com referral spam?

Hvorfor jeg lider Rankings-analytics.com henvisning spam?

Rankings-analytics.com henvisningsspam er det seneste problem for webmastere, ejerne af hjemmesider og admins. Ved at ramme sites ved hjælp af henvisningsspam, forsøger spammere at få deres domæner til at dukke op i Google Analytics og narre deres admins til at besøge dem. Til gengæld for dette, forsøger de at fremme disse steder og øge deres sideplacering i Google-søgninger. Denne teknik er kendt som henvisende spam-indeksering og blackhat SEO. Hvad er de vigtigste problemer, som Rankings-analytics.com henvisningsspam er skyld i? Hvis du er den, der er afhængig af Google Analytics-data når du forsøger at forbedre dit websted, kan det være svært at behandle disse data korrekt. Henvisningsspam kan nemt påvirke hjemmesiders afvisningsprocent og hvert af disse afsnit: Publikum, Erhvervelse, Adfærd, etc. Også det at klikke på sådanne spam URL’er kan være farligt, fordi der ikke er nogen garanti for, at hvert websted, der er afhængig af en sådan teknik, er sikkert. Hvis du har besøgt sådanne henvisninger i et stykke tid, ville det være en god idé at scanne din computer med pålidelig anti-spyware og sørge for, at din computer er virus-fri.

Desværre har sådanne henvisninger som Rankings-analytics.com intet at gøre med din hjemmeside. Som du måske allerede har forstået, er deres mål at øge besøgstrafik på bestemte websteder og opnå højere positioner på Google-søgninger. Efter lidt research er det lykkedes os at finde ud af, at dette domæne tilhører SEMALT. Selvom vi ikke kan hævde, at dette markedsføringsselskab er utroværdigt, er dets forretningspraksis, når det indsamler trafik ved hjælp af henvisningsspam, ganske mistænkeligt.

Forebyggelse af henvisningsspam på din hjemmeside:

Hvis Du har lidt af Rankings-analytics.com henvisningsspam i et stykke tid, kan du måske tro, at en udelukkelsesliste til henvisninger er alt hvad man har brug for til at løse dette problem. Dog kan denne mulighed kun hjælpe dig med at fjerne denne henviser fra dine statistikker og overføre din spam til direkte trafik, hvilket kan føre dig til yderligere problemer, i forsøget på at se forskel på den ægte trafik og spam. For at stoppe Rankings-analytics.com henvisningsspam for alvor, skal du oprette et ekskluderingsfilter og blokere spam ved hjælp af en .htaccess fil. Hvordan kan man gøre dette? Gå til næste side for at se en udførlig guide, der er nødvendig for at udbedre dit henvisningsspam-problem.

Hvordan blokerer jeg Rankings-analytics.com henvisningstrafik?

Hvis du troede, at Rankings-analytics.com er et site, der er værd at besøge, har du gjort spammere, som er ansvarlige for at sprede denne henvisningsspam, glade. Desværre er der ingen garanti for, at hver af disse henvisninger er uskadelige, så du bør scanne din computer med anti-spyware-software, og sørge for, at din maskine er fri for virus. For at gøre dette anbefaler vi, at benytte FortectIntego eller Malwarebytes. For at stoppe Rankings-analytics.com henvisningsspam i din Google Analytics, skal du følge disse trin:

Hvordan blokerer jeg Rankings-analytics.com henvisningsspam i Google Analytics

Trin 1: Stop Rankings-analytics.com henvisningsspam ved at skabe et ekskluderingsfilter

  1. Åbn din Google Analytics-konto. Gå til Admin → Alle filtre.
  2. Klik på Tilføj filter knappen og tilføj Rankings-analytics.com til Filternavn.
  3. Vælg nu Brugerdefineret i Filtertype sektionen og sæt Kampagnekilde i Filterfelt. Endelig, tilføj Rankings-analytics.com til filtreringsmønstret.
  4. Klik på Gem for at gemme ændringerne.

Trin 2: Blokér Rankings-analytics.com henvisningsspam ved hjælp af .htaccess fil.

  1. Få adgang til din .htaccess fil.
  2. Tilføj koden, som er angivet nedenfor:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com
RewriteRule .* – [F]

Hvis du ikke ved, hvordan du får adgang til htaccess filen, skal du følge disse trin:

  1. Log ind på cPanel og gå til Filer sektionen. Klik her på ikonet File Manager.
  2. Makér nu feltet med Document Root for, vælg dit domænenavn og klik på Go. Advarsel! Sørg for at tjekke Vis Skjulte Filer.
  3. Vent på et nyt faneblad eller vindue og find din .htaccess fil. Højreklik på den og vælg Koderedigering.
  4. Kopiér nu og indsæt nu den kode, der er givet ovenfor, og klik på Gem ændringer.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog