Fjern Provider annoncer (Gratis Guide)

Provider annonce fjernelsesguide

Hvad er Provider Annoncer?

UdenVirus.dk researchscenter er blevet oversvømmet med rapporter om irriterende “Ads by Provider.” Hvis man er landet på denne side, antager vi, at du også er en af dem, der modtager sådanne reklamer. Hvis du er interesseret i de faktorer, der forudbestemmer fremkomsten af Provider annoncer på Chrome, IE, Firefox, Safari og andre webbrowsere, kan du læse denne artikel til ende. På Side 2 vil du finde både manuelle og automatiske fjernelsesinstruktioner til denne adware.

Provider annoncer er endnu en adware og PUP. Hvad indebærer en sådan klassificering?

Ifølge sikkerhedseksperter har Provider annoncer alle egenskaber, der er typiske for “adware” software. Normalt infiltrerer den computere via freeware/shareware og slår sig derefter ned på Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Som enhver anden adwares gør, når de er installeret, begynder den at udføre tvivlsomme aktiviteter.

Først og fremmest kan den injicere sig selv ind ved Windows opstart, Kontrolpanelet og registre. På grund af dette, får den mulighed for at indlæse, så snart systemet er startet op. Men på grund af denne adware infektion, kan hver af web-browserne begynde at crashe, fryse, og blive langsommere.

Provider Ads

Ligeledes kan Provider adware begynde at forårsage omdirigeringer af webbrowsere til tvivlsomme websider. Det er fordi den kan levere tonsvis af sponsorerede reklamer (pop-up, pop-under, bannere, interstitielle annoncer, in-text links, etc.) i tilknytning til dens partneres hjemmesider. Det største problem er relateret til pålideligheden af de promoverede websider. Sikkerhedseksperter advarer om, at denne adware kan være sponsoreret af tvivlsomme parter, så Provider omdirigeringer kan udsætte dig for tvivlsomme/farlige websteder.

Ud over dette, advarer sikkerhedseksperter om, at den også kan bruge cookies til at udspionerer dig og undersøge dine browsingvaner og præferencer. Desuden kan den kontinuerligt bruge pc’ens ressourcer, formindske webbrowserens ydeevne, oprette forbindelse til internettet uden din tilladelse og så videre. Derfor skal du ikke engang overveje at beholde Provider virus på din computer. For at fjerne den, kan du enten følge den vejledning, der er givet i slutningen af denne artikel, eller køre en fuld systemscanning med FortectIntego.

Hvordan kan Provider Adware kapre min computer?

Vi har allerede nævnt, at Provider annoncer typisk bliver fordelt ved hjælp af ‘bundling’. Denne teknik gør det muligt for freewareudviklere at tjene penge på deres produkter, så det er ikke overraskende, at freewareudviklere og tredjeparts-downloadhjemmesider anvender denne teknik hver dag. For at kontrollere din pc’s system og beskytte det mod uønskede/ondsindede apps, skal du tjekke freewares før du installerer dem.

 • Først og fremmest bør du prøve at finde den officielle hjemmeside for freewaren, som du vælger at installere og læse dens EULA/Privatpolitik-oplysninger.
 • Hvis du finder noget mistænkeligt, kan du starte installationen, men glem ikke at vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installationsmetode og fravælge de felter, der er markeret ud for udsagn som: “Jeg accepterer at installere Provider Ads”, “Jeg accepterer Vilkår og betingelser og accepterer at installere Provider Ads” osv.
 • Hvis du vælger en Hurtig eller Basic installationsmetode, kan sådanne tilbud ikke videregives til dig, hvilket betyder, at yderligere komponenter kan blive installeret som standard.

Hvad kan jeg gøre for at fjerne vildledende Provider reklamer fra min browser?

Vi behandler Provider annoncer som malware, og det er hovedårsagen til, at du modtager så mange reklamer under søgninger. Det betyder, at den eneste måde at slippe af med uønskede reklamer på, er at fjerne adware først og derefter nulstille webbrowserindstillingerne. Du kan fjerne Provider virus annoncer manuelt ved hjælp af instruktionerne nedenfor. Men hvis Provider annoncer og omdirigeringer er en daglig hovedpine for dig, ønsker vi at advare dig om, at der er en stor mulighed for, at andre potentielt uønskede programmer også gemmer sig i PC-systemet. For at fjerne dem én gang for alle, vil vores anbefaling være at tjekke systemet med en professionel anti-malware.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Provider annonce fjernelsesguide

Fjern Provider fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Provider og relaterede programmer
  Se her efter Provider eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Provider fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Provider eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Provider annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Provider fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Provider fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Provider og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Provider fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Provider fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Provider og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Provider fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Provider fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Provider eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Provider fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Provider spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog