Fjern Pony virus

Pony virus fjernelsesguide

Hvad er Pony virus?

‘Pony’ virus er et farligt botnet, der blev udviklet af en gruppe af cyberkriminelle, for at stjæle digitale valutaer og private oplysninger. Bitcoins, Zerocoins, Litecoins, Namecoins, Peercoins, Dogecoins og etc. anses for at være en digital valuta eller elektroniske penge. Disse digitale valutaer opbevares ofte i såkaldte digitale tegnebøger, der kan findes enten på computere eller inden for bestemte websteder, der tilbyder opbevaring og sikkerhedstjenester. ‘Pony’ virus er sat til at angribe disse tegnebøger og give cyberkriminelle mulighed for at stjæle fra dem. Den kan også bruges til at overtage folks legitimationsoplysninger, såsom forskellige logins, passwords og lignende data. Det er blevet identificeret, at denne virus allerede har forårsaget 2 millioner login tyverier fra sådanne sites som Google, Twitter, Facebook og Youtube. Det er også blevet rapporteret, at dette botnet har hjulpet cyberkriminelle til at bryde ind i ca 85 digitale tegnebøger, og forårsaget omkring 200,00 dollar for tab for deres ejere.

Hvordan kan Pony botnet virus infiltrere min computer?

‘Pony’ virus kan knyttes til næsten alt: gratis spil, ulovlige programmer, ondsindede browser plug-ins og anden tvivlsom software. Sådanne programmer er en perfekt fordelingsmekanisme for virus. Hvis du downloader og installerer programmer, anbefales det at lave lidt research, og tjekke dit ønskede program online. Sørg også for, at du undgår korrupte hjemmesider, der er fyldte med misvisende/ulovligt/skadeligt indhold. For brugere, som benytter digitale valutaer, anbefaler sikkerhedseksperter kraftigt at gemme dem i en sikker og krypteret e-pung. Den bedste løsning ville være at vælge en offline lagringsanordning, der sikrer en bedre beskyttelse. Til sidst monteres stærk anti-spyware, der er i stand til at forhindre infiltration fra sådanne trusler. Hvis du tror, ​​at “Pony” virus allerede har infiltreret din computer, skal du følge nedenstående retningslinjer, og kontrollere systemet for denne virus:

Hvordan fjerner jeg Pony virus?

For at stoppe “Pony” virus eller eliminere de potentielle risici, bør du installere et af disse programmer: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Vi anbefaler at vælge pro versioner, der giver en real time beskyttelse, og som nemt kan forhindre angribere som denne.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog