Fjern Pokemon Go virus (Virus Fjernelsesinstruktioner)

Pokemon Go virus fjernelsesguide

Hvad er Pokemon Go virus?

Hvad skal jeg vide, før jeg downloader Pokemon Go?

Før vi fortsætter med artiklen, ønsker vi at understrege, at Pokemon Go virus intet har at gøre med den oprindelige applikation, som bliver stadig mere populær blandt brugere over hele verden. Faktisk kan det være et hvilket som helst skadeligt program, der drager fordel af det berømte navn på dette stærkt vanedannende augmented-reality spil. Faktisk har Google Play allerede fjernet flere af disse programmer fra online shoppen, på grund af påstande om malware. Så længe denne app topper listerne, kan det altid forventes, at der dukker nye varianter af falske spil-versioner op. For eksempel er to mistænkelige programmer for nylig blevet beskrevet som potentielt skadelige. “Install Pokemongo” og “Guide & Cheats for Pokemon Go” applikationerne opkræver betydelige beløb til at hjælpe brugerne med at indsamle Pokecoins, Pokeballs, og Lucky Eggs. Google Play reagerede hurtigt, og disse apps er ikke længere tilgængelig i butikken. Lad dig dog ikke narre, da det ikke alle programmer, der vedrører den oprindelige app, der er farlige. for eksempel er “Poké Radar” og “Helper for Pokémon Go” helt legitime apps, der kun hjælper brugerne med at forbedre deres spiloplevelse. Selv hvis du ved et uheld har hentet en beskadiget version af spillet, skal du fjerne pokemon Go virus fra din enhed uden tøven. Hvis du er en Android bruger, kan software som FortectIntego mobil hjælpe dig med at fastslå legitimiteten af ​​dine downloadede apps og fjerne dem , hvis der opstår mistanke. hvis dit iOS er blevet et mål, så prøv Webroot SecureAnywhere AntiVirus utilities

Hvad der øger muligheden markant for, at smartphones og tablets bliver smittet med en falsk Pokemon Go-versioner er, at den originale endnu ikke er udgivet i alle lande, såsom Japan, Kina eller Sydkorea. De utålmodige brugere kan være på udkig efter det ikke-eksisterende spil i App Store, og det er hér, at skaberne af ondsindede apps har chancen for at træde til. Der er ingen garanti for, at de kriminelle ikke vil bruge populariteten af ​​denne app til at sprede nogle mere alvorlige infektioner, såsom Cerber virus. I virkeligheden er der allerede rapporter om lignende hændelser. En iOS bruger fra Rusland havde enheden låst efter at have downloadet en falsk Pokemon Go version, og blev bedt om at betale 40€ for at låse op for den igen. Det er indlysende, at cyberkriminelle bliver mere avancerede i de måder, de benytter til at narre og udnytte brugere, og det er grunden til at du skal være forsigtig med, hvad du accepterer at installere på din enhed. Hvis du allerede er blevet smittet, bør du gå i gang med fjernelsen af Pokemon Go med det samme, uden at tillade virussen at tage kontrol.

Hvordan kan jeg undgå at få en beskadiget app?

For at bestemme, om en version af spillet er legitimt, er det altid nyttigt at tage et kig på app-anmeldelser og vurderinger. De er gode indikatorer for programmer, der ikke er noget værd. Hvis du opdager, at app’en har en dårlig vurdering og har en masse kritik fra brugerne, bør du afstå fra at downloade den og vælge en mere sikker mulighed i stedet. Hvis du allerede er fast besluttet på at få et program, bør du ikke gøre det i en fart og i stedet nøje undersøge, hvilke tilladelser det kræver. Afslut installationen med det samme, hvis du bemærker noget mistænkeligt.

Hvordan fjerner jeg Pokemon Go virus fra en inficeret enhed?

Som vi allerede har nævnt, kan Pokemon Go fjernelsen udføres ved hjælp af en ordentlig antivirus-software. Sørg for, at du får et hjælpeprogram, der er kompatibelt med din enhed. Ellers vil du ikke være i stand til at køre en scanning af systemet. Men hvis programmet ikke er skadeligt, kan antivirussen ikke nødvendigvis registrere dette. I et sådant tilfælde, kan du blot fjerne Pokemon Go app’en fra din enhed gennem de regelmæssige enhedsindstillinger. Vigtigst er det, at du altid husker at holde et vågent øje med de potentielt farlige programmer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog