Fjern PetrWrap virus (Fjernelsesguide) - opdateret jul 2017

PetrWrap virus fjernelsesguide

Hvad er PetrWrap ransomware virus?

PetrWrap ransomware udnytter Petyas kode og efterlader dens skabere tomhændet

PetrWrap virus

PetrWrap-virus er en modificeret variant af Petya ransomware, som fungerer uafhængigt af moderprogrammet. Eksperterne henviser også til PetrWrap som en “uautoriseret” opfølgning af denne virus, fordi den er baseret på Petyas kildekode, men tilhører ikke den officielle Ransomware-as-a-Service kampagne. Det betyder, at i stedet for at dele det samlede overskud med de originale virusskabere, beholder disse hackere alt for sig selv. De opnåede dette ved at erstatte den oprindelige Petyas ECDH-algoritme med en anden, der tillod dem at generere private og offentlige nøgler uden for RaaS-systemet.

Virusanalytikerne henviser typisk til en sådan udnyttelsestaktikker som “indpakning” eller “wrapping”; Derfor kan du se stammen af ordet “wrap” i virussens titel. Janus Cybercrime Solutions , der forkynder sig selv som de vigtigste administratorer af Petya RaaS, bør være ret irriterede af alt dette. Men der er stort set ingenting, de kan gøre for at stoppe denne proces.

De kan PetrWrap ofrene heller ikke.

Når virussen inficerer computere, gennemgår den de indeholdte filer en sofistikeret krypteringsproces, som næsten er umulig at rulle tilbage. Ofrene kan selvfølgelig give efter for afpressernes krav og købe den særlige dekrypteringsnøgle. Ikke desto mindre garanterer dette ikke, at forbryderne vil overgive dataene så let.

De kriminelle er uforudsigelige og kan simpelthen forsvinde, uden at udstede nogen dekrypteringssoftware overhovedet. Derfor er det bedst at tage afstand fra enhver interaktion med de kriminelle og fjerne PetrWrap fra din computer med det samme. Selvom ransomwaren er en kompleks virus, kan du stadig ordne din pc ved hjælp af sofistikerede antivirusprogrammer som FortectIntego eller lignende.

I nogen tid var PetrWrap's distributionen meget moderat, og mange har måske endda helt glemt alt om truslen. Men skaberne af denne trussel har ikke planer om at lade deres navne blive glemt.

PetrWrap virus er lige kommet i rampelyset igen efter en ny streng eller ransomware, der formodentlig relateret til denne eller en anden Petya-virusversion, der er begyndt at lave ravage igennem Europa, USA og andre kontinenter i verden.

Indtil videre er 2000 pc'er blevet bekræftet at være inficeret med denne virus, men tallene forventes at stige eksponentielt.

PetrWrap ransomware billedePetrWrap inficerer computere ved at snige sig ind og når den gør det, viser den en løsesumsnote som vist ovenfor.

PetrWrap ransomware ligner en mosaik, der er sammensat af detaljer indsamlet fra andre forskellige virusser. Så det er ikke kun Petya, som PetrWrap skaberne udnytter. Når det kommer til softwaredistribution, virker virussen mere som Samas ransomware – de kriminelle svindlere tvinger sig ind i ofrenes computere via udsatte RDP-netværk og implementerer derefter virussen på systemet.

PsExec værktøjet bruges til dette formål. Ikke desto mindre er det også muligt, at infiltreringen kan udføres på andre måder. Vi vil fortælle mere om dem senere. Lad os nu komme tilbage til at diskutere PetrWrap's funktionaliteter. Når man ser på dens ydre, ser denne hybrid-ransomware ikke ud til, at den tilhører nogen virusfamilie. I sin løsesumsnote har hackerne smidt Petyas røde kranie og viser løsesumsteksten på en sort baggrund.

Det er interessant, at virussen vil “sove” i 1,5 timer, før den starter krypteringen og viser det nævnte notat. Når den er aktiveret, vil den omskrive computerens Master Boot Record for at kunne køre ved opstart. Virussen ser ikke ud til at tilføje nogen udvidelser til de krypterede filer, men den vil helt sikkert gøre deres indhold ulæseligt. Så du vil også møde udfordringen med at gendanne dine filer efter PetrWrap-fjernelsen. Tjek artiklenes afslutning for at se eksperters forslag.

Principper for ransomwareangreb

Vi har allerede nævnt, at PetrWrap hovedsageligt tvinger sin vej til computerne, og dette er gjort af en bestemt grund. Denne virus er ikke en udbredt infektion som Osiris eller Cerber, men fokuserer på angreb, der er rettet mod bestemte organisationer eller virksomheder.

Derfor skal hackerne forblive fleksible og tilpasse deres infiltrationsstrategier til bestemte situationer. Ikke desto mindre kan den gode gamle e-mail-spoofingsteknik lige så godt udnyttes til at inficere virksomheders computere.

De ondsindede parter kan forsøge at sende e-mails, der transporterer PetrWrap, til virksomhedens medarbejdere, og på den måde kommer de ind i netværket. Derfor er det afgørende at man lære at genkende de potentielt skadelige e-mails og undgå dem.

PetrWrap fjernelse: Den sikreste måde at gøre det på

Hvis du er kommet til denne del af artiklen, må du være fast besluttet på at fjerne PetrWrap virus fra din computer så hurtigt som muligt. Så lad os uden yderligere forsinkelse introducere de bedste måder at gøre dette på. Husk, at fjernelse af PetrWrap kun vil lykkes, hvis du får et pålideligt antivirusprogram og scanner din harddisk med det.

Du kan også bruge det antivirusprogram, du allerede ejer, hvis du bare sørger for at det er lovligt og en opdateret version af programmet. Glem ikke – ransomware vil kæmpe imod og kan forsøge at forhindre dens egen fjernelse ved at blokere dit antivirusprogram. Du finder en løsning på dette problem nedenfor.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel PetrWrap virus fjernelsesguide

Fjern PetrWrap ved hjælp af Safe Mode with Networking

Der er et par metoder, der kan føre til en lettere viruseliminering. Nedenfor giver vi instruktioner til en af dem. Du må bare ikke glemme, at du skal scanne din computer med en antivirus, før du kan udføre eventuelle genoprettelsesforløb for dine filer.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne PetrWrap

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør PetrWrap fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern PetrWrap ved hjælp af System Restore

Du kan også dekontaminere virussen efter en anden metode. Den findes nedenfor. Ligesom Metode 1 kræver Metode 2 en grundig systemscanning med en antivirus bagefter.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra PetrWrap. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at PetrWrap fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne PetrWrap fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af PetrWrap, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Filer, der er krypteret af PetrWrap kan hentes med Data Recovery Pro

Selvom der aldrig er en 100% garanti for succes, kan du prøve at gendanne dine data ved hjælp af Data Recovery Pro. Find vejledning til denne metode nedenfor:

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af PetrWrap ransomware;
 • Gendan dem.

Få dine filer tilbage ved hjælp af Windows Previous Versions:

Nedenfor finder du instruktioner, der viser dig, hvordan du bruger Windows Previous Versions-funktionen, og hvordan du genopretter dine filer korrekt.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Hvordan kan du bruge ShadowExplorer til at gendanne dine filer?

ShadowExplorer er en nyttig, men begrænset funktion. Den virker ikke, hvis virussen sletter Volume Shadow Copies af filerne. Hvis disse filer er sikre, vil retningslinjerne nedenfor hjælpe med at oprette programmet og opnå de bedste resultater.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra PetrWrap og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog