Fjerne PCKeeper (Fjernelsesguide) - jun 2016 opdatering

PCKeeper fjernelsesguide

Hvad er PCKeeper?

Bør jeg stole på PCKeeper?

PCKeeper

PCKeeper er et program, der er designet til at hjælpe folk med at eliminere fejl, dårlige poster i registreringsdatabasen og junk-filer fra deres computer. Disse komponenter bliver typisk tilbage på systemet efter installation og derefter afinstallation af forskellige applikationer. Men der er masser af forskellige diskussioner på internettet, der har rejst mange spørgsmål og megen usikkerhed om dette program.

Ifølge dets udvikler, Kromtech, er PCKeeper en kraftfuld optimerings-og beskyttelsessoftwarepakke. Den er kompatibel med alle Windows OS og er i stand til at øge PC'ens hastighed og forhindre infiltration fra malware. Selvom det lyder meget lovende, bør du vide, at du bliver nødt til at købe den licenserede version, for at fjerne det, som bliver opdaget på dit pc system af dette program. Denne licensnøgle vil koste dig $ 39,95.

Vi mener, at du bør tænke dig om en ekstra gang, før du køber dette værktøj. Hvorfor siger vi dette? Først og fremmest, er der masser af gratis værktøjer, der kan findes på internettet uden problemer. Når der er tale om optimering af systemet, bør du også vide, at efter fjernelse af flere hundrede poster i registreringsdatabasen, vil du ikke se en klar forbedring i pc'ens funktionalitet. For at få dette resultat, skal du fjerne tusindvis af forskellige poster i registreringsdatabasen. Derudover kan PCKeeper forårsage disse uønskede aktiviteter på din computer:

 • Irriterende pop-up annooncer, der fremmer PCKeeper og dens licenserede version;
 • Kontinuerlige systemscanninger, der rapporterer om dårlige poster, ubrugelige filer og lignende komponenter;
 • System slowdowns;
 • Omdirigeringer til dens officielle hjemmeside.

Hvis du allerede er blevet overbevist om, at du bør få PCKeeper licensnøglen eller bruge PCKeepers telefonnummer til at ordne din computer, bør du hellere søge på internettet efter gratis værktøjer. At bruge dine penge på dette program kan føre dig til tab af dine penge og problemer, når du forsøger at slippe af med denne applikation. I virkeligheden er det ingen overraskelse, at en del pc-eksperter kalder dette program for et fupnummer.

PCKeeper

Hvordan kan PCKeeper komme frem på min computer?

Selvom PCKeeper ikke er en virus, er downloadhjemmesider fyldte med negative anmeldelser på den. Nogle folk erklærer, at de er generet af dets irriterende reklamer, andre hævder, at dette program har optrådte på deres pc'er ud af ingenting. Ja, du kan nemt få PCKeeper installeret fra den officielle hjemmeside pckeeper.com. Alligevel bør du også tage hensyn til, at dette program kan blive vist på din computer lige efter installation af et gratis program fra internettet. Denne fordelingsmetode er helt legitim.

Men nogle gange bliver den bruges til at narre folk til at downloade gratis tilføjelser, som de ikke rigtig har brug for. Hvis du ikke vil installere PCKeeper som en ekstra tilføjelse fra en freeware, bør du altid overvåge installationen af ​​gratis programmer. For at gøre dette skal du vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmetode, når du henter sådanne apps som download managers, PDF creators, video streaming software, videooptagelsessoftware etc.

Hvis dette optimeringsværktøj kommer ind på computeren, giver det dig mulighed for at scanne systemet og viser derefter informative scanningsresultater. Som du kan forestille dig, vil det informere dig om dårlige poster i registreringsdatabasen, junkfiler og andre ting, der bør fjernes. Men som vi allerede har sagt, er der ingen garanti for, at fjernelse af disse filer vil øge din computers hastighed.

Hvordan fjerner jeg PCKeeper fra min computer?

Selvom dette program IKKE ER EN VIRUS, anbefaler vi ikke at du køber det. Hvis du har arbejdet på at fjerne PCKeeper, bør du prøve at følge disse trin:

1. Klik på Start → Kontrol Panel → Fjern et Program.
2. Når du er i Tilføj/Fjern Programmer/Fjern et Program, så se efter PCKeeper.
3. Klik på “Fjern” og derefter på “OK” for at gemme ændringerne

Efter at have udført disse fjernelsestrin, bør du også scanne din computer med FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner for at sikre, at den er fri for virus og malware.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel PCKeeper fjernelsesguide

Fjern PCKeeper fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér PCKeeper og relaterede programmer
  Se her efter PCKeeper eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern PCKeeper fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter PCKeeper eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern PCKeeper fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal PCKeeper fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern PCKeeper fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her PCKeeper og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut PCKeeper fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern PCKeeper fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her PCKeeper og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre PCKeeper fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern PCKeeper fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter PCKeeper eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre PCKeeper fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med PCKeeper spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog