Pas på bedragere, der truer med at fjerne offentliggørelsen af din Facebook-side!

Facebook-brugere skal passe på svindlere, der bruger listige tricks til at hacke sociale mediekonti. For nylig har vores team bemærket “Your page will unpublished” fupnummeret på Facebook, der afslører en ny metode som svindlere bruger, til at overbevise folk om at afsløre deres Facebook loginoplysninger. Svindlerne skabe falske sider og gør alt for at få dem til at se ud som om de tilhører Facebooks personale. De opretter en professionelt udseende sidebeskrivelse, der bruger Facebooks logo som profilbillede, og bruger så sådanne ondsindede sider til at dele indlæg fra sider, der tilhører lovlige virksomheder eller uskyldige mennesker. Sider som Team Advert, Ads-Info., Ads Department Social, og andre indsætter en kommentar, når de deler sådanne posts, der siger, at den angivne Facebook-side vil være upubliceret, hvilket skyldes rapporter om et falsk navn, svindel på kontoen ved hjælp folks billeder eller sjofle billeder og groft indhold. Den bedrageriske besked tilføjer også, at Facebook-siden deaktiveres permanent, hvis ejeren af ​​den ikke bekræfter dette inden for den givne tid, eller hvis “Facebook” opdager nogle mistænkelig aktiviteter på kontoen.


“Your page will unpublished”, “Your page will soon be disabled” og lignende falske meddelelser foreslår, at du besøger “bekræftelsessider”, som faktisk er phishing-websteder. Disse websteders udseende er identiske med Facebook login-siden, og de kræver ofrets e-mailadresse eller telefonnummer og adgangskode. Dog bør ofre kontrollere webstedets webadresse, før de indtaster sådanne følsomme oplysninger på dem. Ifølge vores research, så bruger svindlere disse domæner til at narre Facebook-brugere til at give loginoplysninger: page-support-uk.clan.su/security-confirm.html, support-recoverpage-info.esy.es/reconfirm.htm, wk-setting-page.hol.es og andre. Hvis brugeren indtaster private oplysninger i disse falske login formulare, når dette straks svindlere, der hurtigt hacker offerets konto. Det betyder, at de får fuld kontrol over din profil, private oplysninger, meddelelser, billeder, og alt det, du nogensinde har delt via din konto. Hvad mere er, så kan hackere sende meddelelser på dine vegne til dine venner, for at lokke penge fra dem. Vi må advare dig om, at svindlere kan hacke Facebook sider, du ejer, omdøbe dem og bruge dem til at sprede vildledende budskaber på en større skala.

Hvis du er stødt på et sådant fupnummer, eller hvis du er blevet et offer, bør du rapportere phishing Facebook-siden til de reelle Facebook myndigheder, så snart du kan. Desuden, hvis din konto er blevet hacket, så rapportér om den kompromitterede konto via denne side. Med mere end 1,79 milliarder månedlige aktive brugere, er denne sociale medieplatform det primære sted, hvor cyberkriminelle søger efter bytte. Hvis du vil vide mere om Facebook virus, så læs denne artikel.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign