Fjern Ourstartpage.com virus (Fjernelsesguide) - okt 2016 opdatering

Ourstartpage.com virus fjernelsesguide

Hvad er Ourstartpage.com virus?

Hvad skal du vide, før du søger på Ourstartpage.com?

Hvis du let bliver irriteret af påtrængende reklamer, kan Ourstartpage.com virus gøre din browsing til en totalt mareridt, fordi denne søgemaskine er indstillet til at omdirigere sine brugere til sponsorerede websteder. Men før du begynder at bemærke en sådan adfærd, kan du komme til at tro, at det er en nyttig og troværdig søgeside. Først og fremmest, så giver den seks forskellige knapper til folks foretrukne websteder og er tilgængelig på engelsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, russisk, polsk, portugisisk og andre sprog. Desuden tilbyder den også at hente billedet fra dens hovedsideside gratis. Det er et billede med et natur-tema høj opløsning, som nemt kan dekorere dit skrivebord. Endelig, så viser den dig klokkeslet og venligt udseende sætninger på sin vigtigste side og fortæller dig om interessante steder, ved at forårsage Ourstartpage.com omdirigeringsaktiviteter. Du kan omdirigeres til hjemmesider, der sammenligner priser, informerer dig om lotterier og salg mv.

Alt virker fint, så hvorfor skulle du fjerne Ourstartpage.com fra din computer? Først og fremmest, så er det en browser hijacker, så den kan vises på din browser uden din tilladelse. Hvis din browser pludselig er begyndt at indlæse denne mistænkelige søgemaskine som din startside og en standard-søgemaskine i stedet for din almindelige side, så er du blevet kapret. Desuden, hvis du tager et nærmere kig på den, kan du bemærke, at den først og fremmest er beregnet til affilierede reklamer. Det at dens udviklere har til hensigt at tjene penge på programmet kan være forståeligt, men de annoncer og sponsorerede links, der begynder at oversvømme browseren efter installationen kan næppe tolereres. Desuden, hvad er kan du bruge en søgemaskine, som angriber dig med annoncer i stedet for at give med relevante søgeresultater til? Bare scan dit system med FortectIntego eller et andet anti-malware værktøj, der er i stand til at eliminere browser hijackers, og vi kan forsikre dig om, at du ikke vil fortryde fjernelsen af Ourstartpage.com.

Husk, at de sponsorerede links, den skaber i søgeresultaterne og annoncerne den smider på tilfældige websteder kan være yderst påtrængende og overlappe det oprindelige indhold af hjemmesiden. Desuden bruger Ourstartpage.com ekstra computerressourcer på at generere denne store mængde annoncer, der naturligvis sinker systemets ydeevne. Som følge heraf kan browseren være længere tid om at indlæse de ønskede sider eller blot gå ned midt i denne proces. Ud over alle de problemer, så udløser en sådan systemkapring en række andre risici, såsom krænkelse af privatlivets fred, systemsikkerhedsspørgsmål, osv. Så hvis du stadig tænker over, om du skal fjerne Ourstartpage.com fra din browser eller ej, så huske på, at jo længere denne virus forbliver på computeren, jo mere påtrængende bliver den.

Hvordan kan jeg undgå denne infektion?

Du må ikke vente, indtil Ourstartpage.com overtager din browser og begynder at pålægge dig sine regler. Tag dig af problemet med anti-malware værktøj, anti-spyware værktøj og andre professionelle softwares, og du kan stole på, at din computer er i sikkerhed. Hold altid beskyttelsesprogrammer ajour. Du ønsker ikke at de udløber, og mister deres funktionalitet. Vær også opmærksom på din egen adfærd online. Kontrollér pålideligheden af ​​de websteder, du besøger, og sørg for kun at downloade din software fra de mest velrenommerede steder. Ikke desto mindre, så skal du altid undersøge de downloadede apps for potentielt skjult indhold ved at læse fortrolighedspolitik og slutbruger licensaftalen, der kan afsløre masser af vigtige oplysninger om sporing, indhold fra tredjeparter og lignende oplysninger. Vi anbefaler også kun at vælge Brugerdefinerede eller Avancerede installationsmuligheder, for at få mulighed for at overvåge installationen af ​​freeware. For at forhindre infiltration fra Ourstartpage skal du fjerne markeringen af alle flueben, der hævder, at du vil ændre din startside eller standard søgemaskine på din computer. Desuden bør du ikke lade mistænkelige add-ons og udvidelser komme ind i systemet.

Hvad er de bedste Ourstartpage.com fjernelsesmetoder?

Når du er smittet med Ourstartpage.com og lignende browser hijackers, så anbefaler fagfolk altid at påbegynde fjernelsen med en fuld scanning af systemet. Denne undersøgelse hjælper dig med at opdage alle de skjulte viruskomponenter, junk-filer og andet malware fra dybt nede i dit system. Derefter kan du enten lade din antivirus om at tage sig af disse problemer, eller du kan prøve at fjerne dem selv. At vælge at fjerne Ourstartpage.com manuelt er noget af en udfordring, men det kan nemt overvindes ved hjælp af en vejledning fra professionelle, som du vil kunne finde i slutningen af denne artikel. Men husk, automatiske værktøjer er mere præcise og kan undersøge systemet mere inklusivt.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Ourstartpage.com virus fjernelsesguide

Fjern Ourstartpage.com fra Windows systemer

For at eliminere Ourstartpage.com hijacker og dens konsekvenser, skal du afinstallere hver af dens komponenter. Du bør forsøge at finde mistænkelige værktøjslinjer og andre søge-relaterede apps, der ikke hører til Microsoft og andre selskaber, der er kendt som værende hæderlige. Sørg også for, at du fjerner ://www.ourstartpage.com/….. fra Windows genveje/målområdet.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Ourstartpage.com og relaterede programmer
  Se her efter Ourstartpage.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Ourstartpage.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Ourstartpage.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Ourstartpage.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Ourstartpage.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Ourstartpage.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Ourstartpage.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Ourstartpage.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Ourstartpage.com fra Google Chrome

For at fjerne Ourstartpage.com virus fra Chrome, skal du finde alle mistænkelige tilføjelsesprogrammer, der er installeret på denne browser. Sortér dem efter dato for at finde de nyeste.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Ourstartpage.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Ourstartpage.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Ourstartpage.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Ourstartpage.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Ourstartpage.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Ourstartpage.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog