Oracle har besluttet at erstatte Ask med Yahoo! i Java-opdateringer

Oracle has decided to displace Ask with Yahoo! in Java updatesI mange år har Oracle fået skylden for at fylde vigtige Java-opdateringer med Ask Toolbar. På denne måde har Ask søgemaskine øget antallet af sine brugere på en daglig basis. Hvis du aldrig har hørt om “bundling” før, så er du en heldig person, da du ikke er stødt på en vildledende markedsføringsteknik og ikke er blevet narret til, at installere uønskede programmer på din computer. Når vi taler om Ask Toolbar, er det fordi dens udviklere, i mange år, har støttet Oracle mod, at have værktøjslinjen som standard i nye Java installeringer og afgørende opdateringer. Derfor vil folk, der har tendens til at skynde sig gennem installationen af denne software og ramme knappen ‘Næste’ hele tiden, højst sandsynligt finde Ask værktøjslinjen installeret og search.tb.ask.com sat som standard søgemaskine. Folk er konstant i oprør mod “bundling” og efterspørgser en forbydelse af det, især når vi taler om en sådan legitim og populær software som Oracles Java. Men i stedet for at stoppe med, at vedhæfte tredjepartsprogrammer sammen Java installatører og opdateringer, erstatter Oracle Ask med Yahoo!

Sådanne nyheder blev rapporteret i onsdags på den årlige generalforsamling. Den administrerende direktør Marissa Mayer rapporterede om en ny markedsføringsstrategi, der angiveligt vil bringe Yahoo! søgemaskinen tilbage på markedet. Desværre er mange detaljer ikke blevet fremlagt, og det er ikke klart endnu, hvor meget Yahoo vil betale Oracle, for muligheden for, at få flere brugere. Men faktum er faktum – Oracle begynder at fremme Yahoo! søgemaskinen via Java installatører og opdateringer fra denne måned. Ifølge eksperterne, vil selv sådanne taktikker sandsynligvis ikke hjælpe Yahoo! udkonkurrere de nuværende giganter, herunder Google og Bing i nogen særlig grad.

Sikkerhedseksperter stræber efter at forbyde ‘bundling’; Men det er ikke en nem opgave at opnå. De advarer folk på daglig basis om, at hundredvis af potentielt uønskede programmer, adwares, browser hijackers og andre cyber trusler lurer bag freewares, herunder Java, Flash Player, Media Player og andre populære installatører og opdateringer. Det har vist sig, at den samme markedsføringsstrategi almindeligvis anvendes til at sprede Delta-homes.com [Delta-homes.com], Omiga Plus, [Omiga Plus], mystartsearch.com [mystartsearch.com] og lignende browser hijackers. Trods det faktum, at kritikere højlydt navngiver ‘bundling’ og salgsfremmende taktikker som “risikable” og “foragtelige” taktikker, ser det ud til, at udviklere af søgemaskiner er fast besluttet på, at gøre alt for at få flere indtægter. Husk, at uanset om du sætter en søgemaskine frivilligt eller den er indstillet som standard mod din vilje, genererer udviklerne indtægter fra reklamer og sporing af brugere, hvilket får dem til, at besøge sponsorerede websteder og lignende aktiviteter alligevel.

Derfor, hvis du ønsker at holde din computer sikker og forhindre irriterende modifikationer af standard startsiden og søgemaskinen af Ask, Yahoo eller en anden tvivlsomme søgeside, bør du altid installere gratis software så omhyggeligt som muligt. Sørg for, at du analyserer hvert skridt i detaljer og fjerner markeringen af afkrydsningsfelter , der sige: “. Indstil Yahoo som din startside og søgemaskine på Chrome og Internet Explorer, og få Yahoo som din nye fane på Chrome” Selvfølgelig, hvis du foretrækker at bruge Yahoo ! eller endda Ask søgninger, er du fri til at gøre det. Men når du bemærker et tilbud om at installere apps via en anden freeware, bør du behandle det som en advarsel og helt fravælge dens installation. Det er rådet fra sikkerhedseksperter, der helt sikkert vil hjælpe dig med, at holde din computer sikker!

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Kan lide at undervise brugere om forebyggelse af virus...

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign