Fjern ODCODC Ransomware virus (jan 2017 opdatering) - Bonus: Dekrypteringstrin

ODCODC Ransomware virus fjernelsesguide

Hvad er ODCODC Ransomware virus?

Hvor skadelig er ODCODC virus?

Sommeren er måske tid til hvile og leg, men ikke for hackere. For nylig offentliggjorde de ODCODC virus, en speciel fil-krypteringsmalware. Desværre beskæftiger den sig med RSA-2048 algoritmen. Ligesom almindelig ransomware, kræver den penge i bytte for de kodede data. De brugere, der har ventet tålmodigt på en decryptor kan endelig glæde sig, eftersom it-specialisten BloodDolly har fundet svaret på deres bønner. Du kan downloade hans gratis ODCODC Decoder. Truslen downloader en unik nøgle fra Command & Control server til hver harddisk den koder. Hvis det ikke lykkedes at oprette forbindelse til serveren, vil den vælge én ud af 200 statiske krypteringsnøgler. I dekoderens anvisninger kan du identificere, hvilken metode, online eller offline, der blev anvendt i dit specifikke tilfælde. Men før du gør dette, skal du sørge for, at truslen er helt elimineret, så fildekrypteringen ikke vil være forgæves. Du kan fjerne ODCODC virus ved hjælp af et anti-spyware program FortectIntego.

Denne ransomware hører til familien af virusser, som synes at være “produkter” fra den samme gruppe af hackere. Det fælles træk for deres ransomwares er, at de benytter en fælles e-mail-adresse. For eksempel bruger Shade ransomware adressen @india.com. ODCODC ransomware viser også [email protected] adressen til sine ofre. De formodes at kontakte cyberkriminelle for at modtage oplysninger om størrelsen på løsesummen, der kræves for at dekryptere deres data. Overraskende nok hjælper denne metode til at kommunikere med brugerne ikke cybersikkerhedsagenturer med at opdage hackernes placeringen. Det er overflødigt at sige, at du ikke skal opføre dig i overensstemmelse med forventningerne fra hackerne og at du ikke bør foretage nogen finansielle transaktioner. Selv hvis du betaler pengene, betyder det ikke, at du helt sikkert får adgang til de låste oplysninger igen.

Derudover er det blevet rapporteret, at ODCODC malware tilføjer dens udvidelse til hver fil, der kommer i kløerne på denne trussel. For eksempel ser den beskadigede fil sådan ud – [email protected]. Således kan du nemt se forskel på, om filerne er blevet ændret eller ej. Desuden er virussens tekst på engelsk og russisk, selvom sidstnævnte er tilvejebragt i en noget rå form. Det er således klart, at hackerne ikke er indfødte russisktalende. Nogle har en mistanke om, at de kunne være ukrainere. Alt i alt, når det lykkes for virussen at komme ind på din computer, smider den denne readthis.txt fil. Apropos størrelsen på løsesummen, kan den variere efter hackernes personlige præferencer. Selv hvis dine krypterede filer var untroligt vigtige, så bør du forholde dig til, at de kan være gået tabt, medmindre du har lavet backups af dem. I forhold til dette, kan du benytte PhotoRec eller R-studio, men der er ingen garanti for, at det vil lykkes dem at afkode filerne.

Fordelingen af .odcodc filudvidelsesvirus

Ligesom andre virusser af samme art, har denne en tendens til at spredes via spam e-mails, exploit kits og bedrageriske fildelingswebsteder. I det første tilfælde kan du beskytte din computer mod ransomware, ved at undgå at åbne e-mails, der er modtaget fra ukendte afsendere. Vær opmærksom på, at hackere har mestret måder til at overbevise et offer om, at åbne en inficeret vedhæftet fil, ved skræmme ham eller hende med falske fakturaer, leveringer og invitationer til retssager. På samme måde kan du reducere risikoen for at blive smittet. Men hvis virussen forsøger at snige sig ind i systemet via en trojan, så vil din årvågenhed måske slet ikke hjælpe overhovedet. I dette tilfælde er det afgørende at installere et anti-spyware program, som for eksempel FortectIntego eller Malwarebytes, som vil afsløre denne malware. Hvad mere er, kan softwaren også hjælpe dig med at udføre ODCODC fjernelsen. Lad os således gå videre til det sidste afsnit.

Fjern ODCODC helt fra din pc

Den vellykkede eliminering af ransomware er en automatisk fjernelse. Et anti-spyware program vil beskæftige sig med ransomware på få minutter. Det sikrer, at alle filer, der er relateret til ODCODC virus, slettes permanent. Desuden giver et sikkerhedsprogram en overordnet beskyttelse af dit system. Som tidligere nævnt, kan dette også gå hen og blive praktisk, når du ønsker at blokere malware og trojans. Når programmet er færdig med ODCODCs fjernelse, bør du tænke på alternativer til at gemme dine personlige data. Hold dem på flere domæner, så du vil have flere muligheder for at gendanne dine data fra disse, i tilfælde af at en eller anden ransomware inficerer systemet i fremtiden.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel ODCODC Ransomware virus fjernelsesguide

Fjern ODCODC Ransomware ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne ODCODC Ransomware

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør ODCODC Ransomware fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern ODCODC Ransomware ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra ODCODC Ransomware. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at ODCODC Ransomware fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra ODCODC Ransomware og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog