Fjern Newsearch123.com virus (Gratis Guide)

Newsearch123.com virus fjernelsesguide

Hvad er Newsearch123.com virus?

Newsearch123.com søgninger ser pålidelige og sikre ud, men vi kan desværre ikke beskrive denne søgehjemmeside sådan. I virkeligheden har den forårsaget mange diskussioner mellem computerbrugere, på grund af dens mistænkelige funktionalitet. Mange brugere har allerede klaget over Newsearch123.com omdirigeringer, annoncer og andre irriterende afbrydelser, mens de surfer på internettet. Så hvis du har bemærket, at denne webside har erstattet din startside uden din tilladelse, bør du læse denne artikel.

Hvad skal du vide om Newsearch123.com?

Denne side, som synes at være pålidelig ved første øjekast, men ikke er en troværdig søgemaskine overhovedet, kan indstilles som din nye startside på hver internetbrowser, som du har installeret på din computer. Den kan påvirke Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, og også nogle andre internetbrowsere. Vær forsigtig, hvis du ser denne hjemmeside indstillet som din startside – den anses for at være en browser hijacker. Den indikerer også, at et potentielt uønsket program (PUP) har invaderet dit computersystem, og den eneste måde at fjerne denne irriterende Newsearch123.com hijacker fra dine web-browsere på, er at afinstallere Newsearch123.com PUP helt fra din computer.

Så hvad sker der, når denne rogue app kommer ind i din pc?

Når denne app sniger sig ind i dit system, tilføjer den sin browserudvidelse til enhver internetbrowser-software, den finder på computeren. Denne udvidelse ændrer din startside til mysearch123 siden, og den begynder også at spore dine browsingaktivitet. Vær forberedt på at afsløre din browserhistorik, downloads, bogmærker, IP-adresse, PC geolocation og lignende oplysninger til udviklerne af dette mistænkelige program. Vi må advare dig om, at denne tvivlsomme app kan dele disse data med tredjepartsselskaber eller endda prøve at sælge dem. Men det er ikke det værste, som denne app gør.

Den farligste ting som Newsearch123.com browser hijacker gør er, at den giver ændrede søgeresultater. Så selvom disse søgeresultater ser helt normale ud, skal du huske på, at nogle resultater kan omfatte vildledende hyperlinks, som er knyttet til dem, og at klikke på sådanne resultater kan forårsage Newsearch123.com omdirigeringer til upålidelige og usikre tredjepartswebsteder, der hører til tredjepartsvirksomheder, der sponsorerer denne app og dens udviklere. Desværre kan nogle af disse hjemmesider være infektiøse eller bede dig om at installere farlige apps. For at undgå at installere risikabel software, anbefaler vi dig at ignorere Newsearch123.com hijacker siden og til at lede efter en løsning på dette problem. Du kan nemt afinstallere dette mistænkelige programmet automatisk – alt hvad du behøver er, at installere FortectIntego software (det bekæmper spyware og malware) og køre en systemscanning med det.

Hvordan kan Newsearch123.com kapre min pc?

Kort sagt bliver denne rogue app spredt i software bundter (med andre ord, software pakker), som et “anbefalet download”. Du kan ved et uheld installere et sådant program, hvis du vælger Standard eller Hurtig (undertiden Basic eller Express) installationsindstillinger. Vælg ikke disse installationstilstande. De behøver ikke afsløre relevante oplysninger til dig, og de lader dig ikke konfigurere installationen af software. Det er derfor, du bør vælge en Advanced eller Brugerdefineret installation. Disse to muligheder giver en liste med forslag om at installere “anbefalede programmer”, og denne liste omfatter normalt flere PUPs. Du kan nægte at installere dem ved blot at fjerne markeringen af sådanne forslag.

Hvis du vil vide, hvordan du fjerner denne app, skal du fortsætte med at læse på side 2.

Hvordan afinstallerer jeg den?

Heldigvis kan du let fjerne Newsearch123.com virus selv, på to forskellige måder!

 1. Den første metode, som du kan benytte, er at fjerne den manuelt. Til dette har vi forberedt retningslinjer for fjernelsen – du kan finde dem under denne artikel.
 2. Den anden metode er at fjerne Newsearch123.com virus automatisk. Denne metode anbefales af edb-sikkerhedseksperter, fordi det er en mere sikker, nemmere og hurtigere måde at opdage og fjerne alle computer-parasitter, der måtte være på din computer og arbejder stille i baggrunden. Benyt et af de følgende programmer til at fjerne denne ubudne PC-gæst automatisk:

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Newsearch123.com virus fjernelsesguide

Fjern Newsearch123.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Newsearch123.com og relaterede programmer
  Se her efter Newsearch123.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Newsearch123.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Newsearch123.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Newsearch123.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Newsearch123.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Newsearch123.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Newsearch123.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Newsearch123.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Newsearch123.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Newsearch123.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Newsearch123.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Newsearch123.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Newsearch123.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Newsearch123.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Newsearch123.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog