Fjern NavSmart.info virus (Fjernelsesinstruktioner) - sep 2017 opdatering

NavSmart.info virus fjernelsesguide

Hvad er NavSmart.info virus?

Kan jeg bruge NavSmart.info som min startside?

NavSmart.info virus

NavSmart.info virus kan ligne et fantastisk værktøj til at søge på nettet. Desværre bør du holde dig væk fra denne søgemaskine i størst muligt omfang. Ifølge sikkerhedseksperter bør dette program føjes til kategorien “browser hijacker”, fordi det kan vise dig ændrede søgeresultater og derefter omdirigere dig til sponsorerede websteder.

En sådan aktivitet bruges til at tjene penge, der samles i bytte for øget besøgstrafik. Hvis din hjemmeside eller din standard-søgemaskine for nylig er blevet erstattet med denne tvivlsomme hjemmeside, så er det en klar indikation af, at din pc er blevet kapret af NavSmart.info.

I dette tilfælde er du nødt til at tage dig af dit pc-system, uden at spilde din tid. Den nemmeste måde at gøre dette på, er at scanne det med et pålideligt anti-spyware program.

Du kan installere denne browser hijacker på din computer uden at vide det, da den er blevet aktivt fremmet som en valgfrit komponent hos download managers, PDF creators, video streaming software og lignende freeware. Når den er kommet ind i systemet, ændrer NavSmart.info startsiden, standard søgemaskinen og den nye fane.

NavSmart.info virus

Som et resultat heraf, bliver offeret ude af stand til at undgå denne hijacker, fordi den viser sig, hver gang han eller hun starter browseren eller åbner en ny fane. Denne webside er fyldt med genveje, der fører til alle mulige steder på internettet. Mens nogle af disse steder er absolut pålidelige, så er nogle af dem det ikke.

Det er ikke tilrådeligt at klikke på disse genveje, da du uventet kan blive omdirigeret til helt forskellige websider. NavSmart.info omdirigering og lignende aktiviteter er beregnet til at omdirigere brugere til bestemte hjemmesider og drive webtrafik til dem, men husk på, at disse omdirigeringer også kan tvinge dig til at besøge højrisiko internetsider. Det samme kan ske, mens du benytter tjenester fra dens søgemaskine, som er vist i toppen af ​​denne side.

Det er vores opfattelse, at dette site er utroværdigt, og du bør aldrig bebytte det i stedet for Google eller andre kendte søgemaskiner. Hvis du lige har opdaget den på din webbrowser, så bør du fjerne NavSmart.info fra din computer uden at tøve. Du kan hurtigt opdage og fjerne den ved hjælp af et anti-spyware program, som FortectIntego.

Hvordan spredes dette program?

Du kan tillade NavSmart.info kapringen at opstå, når du installerer computerprogrammer uden at være opmærksom på deres installationsproces. Desværre tror nogle computerbrugere, at alt det tager at installere programmet, bare er at klikke på knappen “Næste” i installationsopsætningen.

Det er helt forkert, da du ved at installere programmer som dette, nemt kan forurene dit computersystem med unødvendige og endda potentielt uønskede programmer. Nu vil vi gerne forklare, hvad der er den rigtige måde at installere programmer på din pc på.

Når du starter en installatør, skal du ikke forhaste dig. Det er stærkt tilrådeligt at gennemse de dokumenter, som den giver, og her taler vi altså om Privatpolitik og brugsvilkårsdokumenterne. Når du er færdig med at læse dem, så tænk over, om der var nogle mistænkelige udsagn, der fik dig til at spekulerer over pålideligheden af dit valgte program. Dernæst skal du justerer installationsindstillingerne for at undgå, at lade NavSmart.info komme ind i computeren.

I stedet for at benytte den på forhånd valgte indstilling (Standard eller Basis), så skift dem ud og fastsæt med Avancerede eller brugerdefinerede indstillinger i stedet. Så vil du se en liste over bonus-apps, der er føjet til dit download – disse vil sandsynligvis være potentielt uønskede programmer. Fravælg dem og fortsæt med installationen.

Hvordan fjerner jeg NavSmart.info fra browseren?

For at slette denne omdirigeringsvirus fra din browser, skal du afinstallere alle dens komponenter fra pc'en.

Til dette formål skal du tjekke flere steder på computeren, herunder browserindstillinger og også listen over nyligt installerede programmer. Du kan finde mere detaljerede instruktioner om, hvordan du fjerner denne potentielt uønskede software nedenfor.

For at fuldføre NavSmart.infos fjernelse, skal du scanne din computer med en troværdig anti-spyware-software og se om du har slettet alle dele af den.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel NavSmart.info virus fjernelsesguide

Fjern NavSmart.info fra Windows systemer

Når du forsøger at fjerne NavSmart fra Windows OS og forhindre dens genkomst i fremtiden, skal du afinstallere alle tvivlsomme programmer via Tilføj/fjern programmer. Husk, at du ikke vil slippe af med denne PUP ved blot at fjerne den app, der har lokket dig til at installere denne browser hijacker.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér NavSmart.info og relaterede programmer
  Se her efter NavSmart.info eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern NavSmart.info fra Mac OS X systemet

Du skal finde alle komponenter, der er relateret til NavSmart.info. Det er den eneste måde at fjerne denne browser hijacker og være sikker på, at den ikke vil komme tilbage efter genstart af systemet.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter NavSmart.info eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern NavSmart.info fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her NavSmart.info og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut NavSmart.info fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern NavSmart.info fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her NavSmart.info og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre NavSmart.info fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern NavSmart.info fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter NavSmart.info eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre NavSmart.info fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med NavSmart.info spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog