Fjerne My Quick Converter virus (Fjernelsesguide) - feb 2018 opdatering

My Quick Converter virus fjernelsesguide

Hvad er My Quick Converter virus?

My Quick Converter er endnu en browser hijacker, der spredes som en nyttig udvidelse, der konvertere filer til PDF-format

My Quick Converter billede

My Quick Converter er et velkendt potentielt uønsket program (PUP), som har generet Windows og Mac OS-brugere. Den seneste version er My Quick Converter V4.10. Desværre har dens bedrageriske udseende lokket adskillige brugere, der er blevet overbeviste om at tilføje denne browser-udvidelse til deres systemer, som en måde at konvertere filer til PDF-format på.

Applikationen giver mulighed for at konvertere forskellige dokumenter direkte fra browserens startside. Men den glemmer at nævne, at den umiddelbart efter at være blevet tilføjet til systemet, ændrer browserens startside, nye faner-sider og lignende indstillinger på Chrome, Safari, Firefox og andre webbrowsere.

Så hvis du undrer dig over, om My Quick Converter er sikkert at bruge, er det korte svar nej. Kort sagt fungerer denne udvidelse som en browser hijacker, som starter disse aktiviteter på brugerens computer:

 • Den indstiller search.myquickconverter.com eller search.hmyquickconverter.com som standardwebadressen til søgemaskinen, startsiden eller det nye faneblad;
 • Den omdirigerer sit offer til salgsfremmende websteder
 • Den viser en for stor mængde annoncer
 • Den indsamler browserrelaterede oplysninger om brugere
 • Den blokerer brugerens forsøg på at fjerne My Quick Converter fra Mac og andre operativsystemer.

Den såkaldte My Quick Converter virus erstatter den berørte browsers startside med Yahoo-baserede søgemaskiner, der giver hurtig adgang til populære websites eller filkonverteringstjenester. Det anbefales dog ikke at bruge en ny søgemaskine på grund af de mistænkelige omdirigeringstendenser.

Dem, der allerede er interesseret i fjernelse af My Quick Converter fra Chrome eller anden almindeligt anvendt browser, kan gå direkte til slutningen af denne artikel. Vores eksperter har vedlagt korte PUP's elimineringsinstruktioner, som vil hjælpe dig med ikke kun at afinstallere den falske udvidelse, men også nulstille din browser til dens primære tilstand.

Men hvis der stadig er tvivl om dette tvivlsomme program, advarer sikkerhedseksperter om potentielt farlige omdirigeringsproblemer, når hijackeren tvinger brugerne til at besøge ukendte eller endda højrisikosider, når de klikker på et søgeresultat. Derfor, selvom du omdirigeres til Yahoo-søgning, kan du aldrig være sikker på, at linket du klikker på er sikkert.

Således skal du udføre My Quick Converter fjernelse, så snart denne PUP vises i browseren. Den hurtigste metode til at fjerne hijackeren, er at scanne systemet med FortectIntego eller en anden anti-malware. Hvis denne indstilling ikke tilfredsstiller dine behov, bedes du prøve den manuelle fjernelsesvejledning i slutningen af artiklen.

Dog må vi råde dig til at afinstallere My Quick Converter med yderste omhu. Dette er en vanskelig computertrussel, som kan forvirre dig under elimineringsproceduren. Dette er grunden til, at vi vil foreslå dig at stole på enten hjælp fra en robust antivirus, eller de trin-for-trin-retningslinjer, der findes nedenfor, når du forsøger at slippe af med denne PUP.

Illustrationen af My Quick Converter virusMy Quick Converter virus forklæder sig som en legitim software, mens det kun er et potentielt uønsket program, der målretter sig mod Windows og Mac-brugere.

Uerfarne computerbrugere spørger ind til, hvordan man kan slippe af med denne converter

Selvom dette potentielt uønskede program oprindeligt er målrettet Windows-brugere, skal Mac-fans nu også foretage sikkerhedsforanstaltninger, da denne browser-hijacker er rettet mod begge operativsystemer. Det er klogt at vide, at selvom du finder positive My Quick Converter anmeldelser online, er de helt bestemt falske.

IT-specialister over hele verden har modtaget mange klager og spørgsmål om, hvordan man kan slippe af med My Quick Converter. Denne komplekse PUP kræver tålmodighed og opmærksomhed under elimineringen, ellers vil den begynde at komme igen efter noget tid.

Derfor, hvis du er en af de personer, der undrer sig over, hvordan du sletter denne PUP, er vi her for at hjælpe dig:

 1. Tjek listen over installerede applikationer, og flyt alle mistænkelige poster, der måtte være relateret til denne uhyggelige hiijacker, til Skraldespanden.
 2. Tjek ALLE browsere, der er installeret på din pc. Det er ligegyldigt, om du kun bruger Google Chrome, og nogle hijacker-relaterede poster kan installeres i andre browsere. Således kan de blive ved med at installere hijackeren på Chrome igen og igen.
 3. Nulstil hver af browserne.

Desuden kan du finde en illustreret fjernelsesvejledning om, hvordan du slipper af med My Quick Converter på Mac og Windows-operativsystemerne i slutningen af denne artikel.

My Quick Converter har flere versioner af den oprindelige software

Search.myquickconverter.com virus. Dette er en anden type browser hijacker, som måske vises på din computer efter installationen af MyQuickConverter. Det er dog kun et vildledende redskab, der har til formål at narre godtroende mennesker til at tro på, at det er troværdigt.

Denne browser hijacker kan komme ind i systemet ubemærket, ændre browserens indstillinger, vise kommercielt indhold og omdirigere til tvivlsomme hjemmesider. Hovedformålet med dette værktøj er at generere indtægter til udviklerne fra onlineannoncering. Men det kommercielle indhold, der vises af hijackeren, kan være ondsindet. Derfor er en Search.myquickconverter.com fjernelse nødvendig.

Search.hmyquickconverter.com virus. Browserhijackeren spreder sig hovedsageligt i softwarepakker. Når det lykkes den at komme ind i systemet, virker den på samme måde som den tidligere version af denne PUP. Dette søgeværktøj er dog tæt forbundet med SaferBrowser – en anden tvivlsom søgemaskine.

Search.hmyquickconverter.com hijackeren kan også vise en øget mængde annoncer og omdirigere til tilknyttede websteder for at generere pay-per-click-indtægter. Men det samme omdirigeringsproblem eksisterer stadig. Brugere kan blive tvunget til at besøge phishing-, svindel- eller inficerede websteder. Således er hijackerens eliminering nødvendig.

Bundling: Den bedste måde stille at infiltrere browser hijackere på

Selvom nogle brugere måske allerede ved dette, gør andre det ikke – browserhijackere og andre potentielt uønskede programmer spredes ved hjælp af software-bundter. Dette er en fantastisk måde at narre folk til at ubevidst installere PUP'er på, ved at gemme dem som valgfrie komponenter.

Den nemmeste måde at kapre systemer på er at tilføje disse PUP'er til softwarepakken. Vær opmærksom på, at du nemt kan installere denne hijacker med freeware eller shareware, især hvis du vælger Hurtige/Standard indstillinger. Denne installationsguide viser ikke tydelig information om yderligere tredjepartskomponenter, der kan være inkluderet i den samme softwarepakke. For at undgå installation af uønskede apps i fremtiden, foreslår sikkerhedseksperter fra No Virus følgende tips:

 • Læs EULA, brugsbetingelser, privatlivspolitik eller andre officielle dokumenter, inden du installerer et program. Hvis nogle af udsagnene synes tvivlsomme, skal du ikke installere appen, for således at beskytte din computer og dit privatliv mod skader.
 • Benyt en Avanceret/Brugerdefineret opsætning for at “pakke programmet ud”. Hurtige/Standard indstillingerne har ikke denne funktion og installerer alle yderligere komponenter som standard.
 • Hvis du ser listen over forudvalgte poster eller udsagn, der beder om at gøre en ukendt søgemaskine til standard på dine browsere, skal du fjerne denne markering.

Flere måder at slippe af med My Quick Converter virus på

En mulig, men ikke så bekvem måde at fjerne My Quick Converter på, er en manuel eliminering. Det er dog ikke den nemmeste metode til at afinstallere dette potentielt uønskede program. Det er således vigtigt, at du har de nødvendige it-evner for at have succes med fjernelsen.

Kør længere ned for at finde detaljerede og illustrerede instruktioner om, hvordan du afinstallerer My Quick Converter på Mac og Windows OS. Følg dem omhyggeligt og opmærksomt. Ellers kan du opleve endnu en kapring.

Derudover kan du fremskynde My Quick Converter fjernelsen med velrenommeret anti-spyware. Alt du skal gøre er at vælge et pålideligt værktøj, installere det ved hjælp af avancerede indstillinger, opdatere det og køre en fuld systemscanning.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel My Quick Converter virus fjernelsesguide

Fjern My Quick Converter virus fra Windows systemer

Vejledningen nedenfor viser dig, hvordan du opdager og afinstallerer alle mistænkelige poster på Windows, som kan være relateret til MyQuickConverter.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér My Quick Converter virus og relaterede programmer
  Se her efter My Quick Converter virus eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern My Quick Converter virus fra Mac OS X systemet

Fjernelsesproceduren for denne PUP er ikke kompliceret, du skal bare følge en detaljeret vejledning nedenfor. Husk, at den nyeste version af denne app er My Quick Converter V4.10:

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter My Quick Converter virus eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern My Quick Converter virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal My Quick Converter virus fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern My Quick Converter virus fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her My Quick Converter virus og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut My Quick Converter virus fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern My Quick Converter virus fra Google Chrome

For at ordne Google Chrome og slippe af med MyQuickConverter, er det vigtigt at slette den relaterede udvidelse og nulstille browseren.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her My Quick Converter virus og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre My Quick Converter virus fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern My Quick Converter virus fra Safari

Hvis du vil reparere Safari efter MyQuickConverter-kapringen, skal du følge vejledningen nedenfor:

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter My Quick Converter virus eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre My Quick Converter virus fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med My Quick Converter virus spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog