Hvad er MRI6219316107.js? Bør jeg fjerne den?

Hvad er MRI6219316107.js filen og hvad gør den?

Hvis du støder på en JS filudvidelse på din computer, skal du vide, at den for det meste er forbundet med JavaScript-filer. Disse filer indeholder en JavaScript-kode, der bruges til at udføre klient-relaterede websideinstruktioner. JavaScript kan være ansvarlig for en række funktioner, som automatisk ændrer formaterede datoer, åbner linkede sider i et nyt browservindue, ændre et billede eller tekst via mus rollover, osv. JavaScript-koder kan også bruges til at skabe dropdown bokse med nogle interaktive muligheder. Ikke desto mindre bliver sådanne filer også brugt meget ofte af skaberne af forskellige trojanske heste, virusser og orme.

Faktisk menes denne særlige MRI6219316107.js fil også at være relateret til en af ​​nutidens mest berygtede ransomwares, der kaldes Locky virus. Sikkerhedseksperter har bemærket, at de inficerede Word-dokumenter, kodet med et makro-script, der tidligere er blevet brugt til distributionen af Locky, nu er blevet flyttet til JavaScript-filer. Det kan formodes, at en sådan beslutning er blevet truffet, fordi det ved hjælp af JavaScript er meget lettere at snige Locky ind i offerets computer. Et andet aspekt, som kunne have tilskyndet udviklerne af dette ondsindede program til at skifte til JavaScript, er et forsøg på at undgå at blive opdaget af anti-malware-software. Den inficerede fil er komprimeret og distribueres gennem spam e-mails i en ZIP-fil. Når ZIP-filen er pakket ud, bruger virussen PLiB-depack funktionen til at dekomprimere og aktivere download af virussen. En interessant egenskab ved dette program er, at det kører en proces for at bestemme, om operativsystemet er russisk. Hvis den finder ud af at det er tilfældet, afinstallerer den sig selv. Hvis ikke, begynder filerne på enheden at blive scannet og krypteret. Derfor, hvis du finder MRI6219316107.js filen vedhæftet til nogle e-mails, du har modtaget fra en ukendt og mistænkelige kilde, bør du under ingen omstændigheder dekomprimere filen. Hvis du gør det, vil virussen aktiveres, og dine filer bliver krypteret. Af de nævnte grunde, bør du fjerne MRI6219316107.js filen så hurtigt som muligt, hvis du finder den liggende på din computer.

Hvordan undgår jeg, at denne fil kommer ind på min computer?

Det første du skal gøre for at undgå, at denne fil vises på din computer, er at udstyre din computer med et velrenommeret antivirusværktøj, som FortectIntego. Dette vil mindske dine chancer for at downloade mistænkelige filer og vil beskytte dig mod andre trusler på internettet. Vigtigst af alt er du nødt til selv at holde udkig efter virusser. Du skal huske, at denne smitsomme fil spredes gennem vedhæftede filer. Så vær forsigtig, når du åbner nye e-mails og downloade vedhæftede filer.

Hvordan fjerner jeg MRI6219316107.js filen fra computeren?

Den gode nyhed er, at MRI6219316107.js fjernelse er en mulighed. Ikke desto mindre, hvis du allerede har åbnet filen, kan du blive nødt til at beskæftige dig med et meget mere kompliceret problem end dette. Locky virus kan allerede have krypteret dine filer, uden at der er en måde at hente dem, andet end at købe en dekrypteringsnøgle fra virus udviklerne. Derfor bør det at slette denne fil ikke være din førsteprioritet på dette tidspunkt, og du bør tænke på at dræbe denne virus. Du kan gøre dette ved hjælp af et velrenommeret og opdateret antivirusværktøj. Det er også vigtigt at vide, at Locky er en aggressiv virus og kan forhindre dit antivirusprogram i at køre. Hvis en sådan situation opstår, skal du følge vores ekspert-forberedte instruktioner i Locky ransomware beskrivelsen.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign