Hvad er Moxgfjabg.exe? Bør jeg fjerne den?

Hvis du lige har bemærket Moxgfjabg.exe på din Jobliste, må du ikke tro, at den hører til Google! Selvom denne eksekverbare fil er beskrevet som en “Google Chrome proces”, tilhører den en trojansk hest. Denne type virus er meget farlig, da trojanske heste er blevet anvendt til initiering af masser af skadelige aktiviteter. Hvilke aktiviteter kan være forårsaget af dem? Først og fremmest kan Moxgfjabg.exe og relaterede komponenter forsøge, at indlede Bitcoin minedrift på din computer. En sådan aktivitet kan naturligvis medføre slowdowns på din maskine. Desuden kan denne fil hjælpe sine udviklere med, at inficere systemet med yderligere malware, indlede DDoS-angreb, cloud computing og klik-svindel. For at opsummere, skal du ikke tro, at Moxgfjabg.exe tilhører Google Chrome. Hvis du lige har bemærket, at denne fil kører på din Jobliste, skal du scanne din computer med opdateret anti-spyware, såsom FortectIntego.

Det er kendt, at Moxgfjabg.exe processen kan dukke op i Windows Joblisten, lige efter at du besøger en kompromitteret hjemmeside, åbner en vildledende email-vedhæftet fil eller klikker på et mistænkeligt link. Desuden har sikkerhedseksperter også advaret folk om ‘bundling’, fordi der er hundredvis af freewares og sharewares, der ofte inkorporerer programmer af adware-typen, add-ons og browser hijackers. De mest populære blandt dem er delta-homes.com, Omiga Plus [Omiga Plus], mystartsearch [mystartsearch], Adchoices [Adchoices]. Disse programmer kan ikke kun igangsætte omdirigeringer til ukendte hjemmesider, slowdowns, pop-up-reklamer og andre problemer. De kan også begynde at spore folks browsing på internettet og kan indsamle personlige oplysninger. Så du bør dobbelttjekke hvert af gratis program, før du henter det til systemet.

Hvis Moxgfjabg.exe allerede har vist sig på din computer, skal den fjernes derfra ASAP. Ellers kan den let forårsage tidligere nævnte aktiviteter. Hvis du ønsker at fjerne falske Google Chrome processer uden at forlade deres skjulte komponenter, skal du vælge et af disse programmer: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign