Fjern Motious.com virus (Fjernelsesinstruktioner) - opdateret jun 2017

Motious.com virus fjernelsesguide

Hvad er Motious.com virus?

Hvor farlig er Motious.com virus?

Motious.com virus er en browser hijacker, der kan ødelægge hver eneste af dine webbrowsere. Denne cybersparasit kan ændre din browsers indstillinger, erstatte din nuværende startside og begynde at forårsage kontinuerlige omdirigeringer til sponsorerede websteder. Den vil ikke lade dig surfe på internettet på behagelig vis, fordi den fortsætter med at omdirigere dig til sponsorerede domæner, der forsøger at gøre sig berømte ved hjælp af en sådan strategi. Desuden kan du også bemærke forskellige pop-ups , bannere og andre onlineannoncer, som du måske kan finde irriterende, hvis du ikke er fan af motorcykler. Men selvom du er en person, der kan lide at køre på motorcykler, kan Motious.com gå dig på nerverne, ved at overdænge din søgning med sine annoncer.

Som du måske allerede har forstået, giver denne side et søgefelt, som hævder at levere søgeresultater fra Google Custom search . Desværre er denne funktion ikke så nyttig som du måske tror. Husk at denne browser hijacker er et kommercielt værktøj, der leverer sponsorerede links i dine søgeresultater. Med deres hjælp har udviklerne indsamlet pay-per-click-indkomster , som genereres via brugernes klik på tredjepartslinks eller annoncer. Hvis du ikke ønsker at blive bragt til ondsindede websteder, der søger at inficere dig med malware, skal du holde dig væk fra sådanne pseudosøgemaskiner. Sørg også for at fjerne Motious.com-virus, når den vises på din webbrowser.

Den vigtigste kendsgerning vedrørende denne hijackers aktivitet er, at den indeholder tredjepartslinks og annoncer, der fører til de potentielt farlige websites. Du må allerede have hørt om malvertising , som er blevet brugt af udviklerne af ransomware eller trojans, som en af hoveddistributionsstrategierne. Derfor har hijackeres ejere været afhængige af sponsoreret indhold. Når en browser hijacker sniger sig ind i din computer, ændrer den hovedwebbrowserens indstillinger (startsiden), standard søgemaskinen, nye faner og begynder at narre ofrene til at klikke på bestemte links. For at gøre dette sporer den sine ofre i nogen tid, for at akkumulere information om deres søgninger og interesser. Hvis du ikke ønsker at ende på websteder med phishing eller malware, der er inficeret, skal du straks indlede Motious.com-fjernelse. Nogle af dens ofre har måtte geninstallere deres Windows, så sørg for, at du ikke udsætter fjernelsen.

Billedet af Motious.com virusMotious.com virus kan ændre browserens indstillinger, starte omdirigeringer til tredjepartsdomæner, og vise annoncer.

Sporing af Motious.com-virus er ikke blevet betragtet som mistænkelig af de fleste af dens brugere. Men du bør vide, at sådanne krav som den, der er angivet nedenfor, illustrerer det faktum, at du lader dette websted udspionere dig:

By using this website you accept the use of cookies for marketing purposes.

Udtrykket “marketing purposes” (marketingsformål) betyder, at du lader dette websted opsamle oplysninger, der er relateret til dine søgninger, f.eks. dine søgeord, din e-mail-adresse, de oplysninger, du søger på internettet, osv. Selvom disse oplysninger betragtes som ikke-personligt identificerbare, kan du ufrivilligt løbe ind i alvorlige problemer. F.eks. Hvis denne information kommer ind i svindelernes hænder, kan de nå dig via din email-adresse og narre dig, ved at give en personlig besked. Du kan også løbe ind i en vildledende popupannonce på dit yndlingswebsted og godtage de krav, der præsenteres i den. Vær opmærksom på, at sådanne rapporter, der siger at du har vundet en iPhone eller lignende præmier, normalt er falske.

Hvordan kan jeg blive smittet?

Hvis du har bemærket Motious.com omdirigeringsproblemet på din computer, bør du tænke på at tjekke din computer for denne browser hijacker . Vær opmærksom på, at dens udviklere har været afhængige af bundlingsteknikken, som gør det muligt at tilføje programmet som et ekstra komponent i en softwarepakke. Derfor kan du bemærke Motious.com kapring, efter at have installeret et gratis program, der er hentet fra internettet. Når du installerer nye programmer, skal du altid vælge “Avancerede” eller “Brugerdefinerede” indstillinger, som gør det muligt at overvåge og justere processen. Under installationen kan du muligvis se listen over yderligere downloads eller udsagn om, at oprette et bestemt websted som din startside. Her er din opgave at fjerne markeringen af alt dette. Husk, at “Hurtige” eller “Standard” installationsfunktioner ikke tillader denne funktion. Når du installerer programmer under disse indstillinger, bliver du måske ikke kun smittet med Motious.com-virus, men lader også andre potentielt uønskede applikationer ind.

Motious.com virus fjernelsesprocedure

Manuel Motious.com-fjernelse kræver, at du kigger computersystemet igennem og sletter alle browser hijacker-komponenterne fra pc'en og alle webbrowserne. Vores team har udarbejdet en trin-for-trin vejledning om, hvordan du nemt kan udføre denne opgave. Men uanset hvor erfaren du er, skal du være forsigtig, fordi du kan opleve en anden kapring lige efter genstart af din computer, hvis du efterlader de resterende komponenter af dette potentielt uønskede program. Selvom du vil være 100% sikker på, at viruseliminering fra din computer var vellykket, bør du vælge automatisk fjernelse. For at fjerne Motious.com automatisk, skal du installere anti-malware-program og køre en fuld systemscanning med dennes hjælp.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Motious.com virus fjernelsesguide

Fjern Motious.com fra Windows systemer

Du skal slette Motious og lignende komponenter fra denne browser hijacker fra din computer. Sørg for, at du dobbeltsjekker programmer, der dukkede op på din computer samme dag, og fjern også de mistænkelige af disse.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Motious.com og relaterede programmer
  Se her efter Motious.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Motious.com fra Mac OS X systemet

For at fjerne Motious.com browser hijacker fra dit system, skal du fjerne hvert af dens komponenter. Du kan gøre dette, ved at følge instruktionerne nedenfor.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Motious.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Motious.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Motious.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Motious.com fra Mozilla Firefox (FF)

Tjek listen over udvidelser og find Motious. Sørg for at fjerne den. Du bør også slippe af med alle ukendte udvidelser, plugin osv., der vises på Mozilla Firefox mod din vilje. De kan være relateret til browser hijackeren, og være ansvarlige for uønskede annoncer.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Motious.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Motious.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Motious.com fra Google Chrome

Du skal slippe af med Motious add-on i Google Chrome-webbrowseren. Vi anbefaler også at fjerne alle tvivlsomme udvidelser fra den og nulstille dens indstillinger som vist nedenfor.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Motious.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Motious.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Motious.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Motious.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Motious.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Motious.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog